Zvláštny mimozemšťan.

29.11.2012 20:13

Toto je slovenský preklad z maďarského ufologického mesačníka Színes UFO. Kliknutím do obrázkov sa vám preklad ukáže vo väčšej, kvalitnejšej a čitateľnejšej forme a zároveň sa vám tak ponúkne aj možnosť na voľné kopírovanie tohto prekladu.

 

  

 

 

 

 

 

Ďalšie chronologicky zoradené farebné fotografie tohto záhadného tvora z Kybiho archívu:

 

Filiberto Caponi, Pretare (dedinka) pri Arquata del Tronto v Taliansku, dňa 24.5.1993.

Obec Pretare pri Arquata del Tronto v Taliansku, dňa 24.5.1993.

Dedina Pretare pri Arquata del Tronto, Taliansko, dňa 11.8.1993.

Pretare, Taliansko, dňa 20. augusta 1993.

20. 8. 1993.

    

Dedinka Pretare v Taliansku, 20. september 1993.

  

 

Pán Filiberto Capone (narodil sa 10. 08. 1970) toho tvora údajne videl skôr. Prvý krát ho vraj videl už deviateho mája 1993 o 23:30 tamojšieho času vedľa svojej garáži, keď do nej zaparkoval svoju motorku ale vtedy nemal pri sebe žiadny fotoaparát a nevedel ho preto vyfotografovať. Zo začiatku si myslel, že je to mňaukajúca mačka vo vreci alebo nejaký opilec. Najprv sa toho chcel dotknúť s rukami ale bál sa, že ho tá mačka, pes alebo iné bežné zviera môže kúsnuť, poštípať alebo poškriabať. Preto si to rozmyslel a skúsil to s nohami. S pravou nohou 23 ročný Filiberto do toho niečoho žijúceho a hýbajúceho sa jemne kopol, takzvane šťuchol do toho. Po dotyku nohou sa tá bytosť okamžite naľakala a bleskurýchlo s krikoím vyskočila hore na plafón. Samozrejme, že sa aj Filiberto na smrť vystrašil. Tá noha, s ktorou sa tej nepozemskej bytosti dotkol, mu potom záhadne sčernela ale po troch dňoch sa mu koža na nohe zase vrátila do normálneho stavu. Potom aj na druhý deň, desiateho mája ho videl ale nevyfotografoval ho ani vtedy a až tretí krát, keď tú bytosť pozoroval, sa mu ju dňa, 24. mája 1993 o druhej ráno, podarilo dvakrát vyfotografovať. Hore vyššie sú tie fotografie. Potom tú bytosť jeden krát vyfotografoval dňa 11. augusta 1993 o piatej ráno. Dva krát ju vyfotografoval 20. augusta a posledný krát ju raz odfotil o tretej ráno, dňa 20. septembra v roku 1993. Dokopy sa mu ju podarilo vyfotografovať šesť krát. Všetky fotografie boli vyhotovené s rovnakým typom fotoaparátu. Jednalo sa o Polaroid Sun Autofocus 660. Je to dobre známy starší typ otváracieho fotoaparátu, ktorý hneď po vyfotografovaní vytvorí (vytlačí) už hotovú fotku, len treba počkať, nech sa na svetle chemickým pôsobením sama dokončí. Tieto fotografie boli dňa 28. októbra 1993 prvý krát zverejnené v talianskom týždenníku Visto (Vízum) v čísle 43 a potom neskôr, dňa 5. novembra 1993 sa o tomto šokujúcom incidente hovorilo aj v talianskej televízii v programe " I fatti vostri " ("Vaše fakty") ktorý moderoval pán Giancarlo Magalli.

 

Podľa svedeckej výpovede pána Caponeho, túto vyfotografovanú bytosť videla aj jeho stará mama (babka), pani Perla Antonia a na chvíľu ju videl aj Filibertov otec ako tá bytosť rýchlo prebehla. Dňa piateho novembra 1993 v už spomenutom talianskom televíznom programe s názvom "I fatti vostri" Filiberto povedal, že ten tvor vyzeral ako elf alebo ako duch. Netvrdil, že vyzeral ako mimozemšťan. Bytosť na seba upozorňovala hlasnými strašidelnými výkrikmi. Pozorovaná a šesť krát vyfotografovaná nepozemsky vyzerajúca bytosť bola podľa výpovede svedkov vysoká približne sedemdesiat centimetrov (70 cm). Mala vlkú pokožku, bola ako keby sliznatá a oči mala celé čierne zložené z menších geometricky pravidelných častí, podobne ako sú zložené oči muchy. Jej ústa z boku vyzerali ako zobák a pripomínali ústa korytnačky. Na nohách mala bytosť dva prsty a na rukách mala tri prsty. Nohy mala bytosť dlhšie ako ruky a ako keby ruky ani vôbec nepoužívala. Ruky jej iba tak voľne vyseli. Bytosť sa pohybovala tak podobne ako pštros alebo ako nejaký zmenšený dynosaurus behajúci po dvoch nohách. Preto sa tvrdí, že to mohlo byť reptiliánske mláďa. Vlhká pokožka tvora môže prezrádzať, že to mohol byť obojživelník.

 

Dňa 8. 8. 1993 sa v dedine Pretare v Taliansku stali podobné záhadné udalosti aké sa dejú napríklad v Portoriku v Mexiku a v iných latinsko amerických krajinách, kde pôsobí tvor El Chupacabras. V celej dedine Pretare hromadne záhadne hynuly sliepky, ktoré sa našli záhadne mŕtve. Nemali končatiny alebo hlavy a boli úplne bez krvy ako keby z nich nejaký neznámy tvor vycucal všetku krv. Sliepky boli takým záhadným spôsobom zohavené, že útoky bežných a nám známych dravých zvierat boli aj odborníkmi na zoológiu a poľovníctvo vylúčené. Takže táto bytosť má pravdepodobne úzku súvislosť aj s vycuciavačmi kôz, so záhadnými bytosťami El Chupacabras. Nie len svojim výzorom ale asi aj stravovacími zvykmi. Táto bytosť má určitú podobnosť aj s trojrohou bytosťou z brazílskeho prípadu Varginha z roku 1996.

 

Nepozemská bytosť si na nohy uviazala obväz, ktorý našla asi niekde v garáži a ako keby si gymnastickým a strečingovým cvičením rozhýbavala nohy. Robila drepy, skákala, rozťahovala si nohy a počas cvičenia si niekedy nohy opierala o stenu ako keby si tak pomáhala pri gymnastickom cvičení. Mimochodom, takto podobne cvičilo aj dvanásť mimozemských bytostí, ktoré dňa 27. 10. 1954, na futbalovom ihrisku v dedine Hájniky, časť obce Sliač na Slovensku prileteli na "inoplanetárnom kozmickom disku" a ktoré pozoroval pán Daniel Lazárik aj s pánom Andrejom Diškantom. Kliknutím do nasledovného obrázka sa vám zobrazí nafilmovaná svedecká výpoveď pána Lazárika, kde on sám do kamery rozpráva o tomto jeho silnom zážitku.

 

 

Počas pozorovania tejto šesť krát vyfotografovanej bytosti jeden chlapec a jedno dievča z dediny, videli na oblohe dve guľaté svietiace neidentifikované lietajúce objekty (UFO). Jeden objekt svietil červenou farbou a druhý svietil do zelena. Tieto neznáme objekty spoločne vysokou rýchlosťou leteli smerom hore do výšky, kde sa v pravom uhle zrazu rozdelili počas vydávania syčivého zvuku. Tento prípad skúmal aj známy ufológ, pán Timothy Good.

 

Kliknutím do tohto obrázka sa vám na webovej stránke virtuálnej mapy sveta na Google maps (https://maps.google.sk/) zobrazí možnosť virtuálnej prechádzky po dedine Pretare:

 

 

 

Podobne ako aj iné kryptozoologické záhadné zvieratá, tak aj táto pozorovaná a vyfotografovaná bytosť pravdepodobne pochádzala z iného paralelného sveta, z inej dimenzie alebo z inej časovej reality, z astrálneho sveta, zo záhrobia, z hyperpriestoru, z iného časopriestoru, ... má to veľa názvov. Je pravdepodobné, že toto zvieratko z inej dimenzie, nečakane odtiaľ sem k nám prešlo cez časovú slučku a spontánne preniklo do nášho sveta. Neskôr možno zmizla a schovala sa niekde v lese alebo sa zase z ničoho nič v našej realite rozpynula (dematerializovala) a vrátila sa naspäť do svojej domovskej skutočnosti. Preto potom táto bytosť zase niekam záhadne zmizla, podobne ako zakaždým záhadne zmizly aj ostatné pozorované kryptozoologické zvieratá. Interdimenzionálny pôvod tejto záhadnej bytosti nepriamo potvrdzuje aj to záhadné zhorenie vrchnáku z drevenej krabice v ktorom boli ukryté fotografie. Zaujímalo by ma, že kto sa snažil tieto fotografie znehodnotiť pravdepodobne s pomocou na diaľku zhmotneného ohňa aby sa o bytosti z iných svetov náš svet nedozvedel. Autor fotografii totiž tvrdí aj to, že ho kvôli tým jeho pozorovaniam záhadnej bytosti a hlavne kvôli tým jeho fotografiám, boli navštíviť tajomný tajný agenti, takzvaný muži v čiernom, ktorý sú známy hlavne pod skratkou MIB = Man In Black.

 

Malý záhadný tvor, podobný opičke a tiež ako keby mláďatko, pravdepodobne z inej dimenzie (absencia DNA to nepriamo potvrdzuje), bol do pasce chytený aj v Mexiku a sú aj iné také podobné prípady aj z oblasti kryptozoológie. Nuž čo, aj to sa stáva, že všeličo záhadné sem k nám dočasne preniká z iných paralelných vesmírov a potom sa to vracia tam, odkiaľ to prišlo alebo niekde inde.

 

Kybernaut.

 

Preklad článku z maďarského jazyka do slovenského jazyka, digitalizácia a grafická úprava: Rudolf Th

Nech sa páči, môžete komentovať tento článok. Treba v prázdnom okienku vyplniť meno, názov ("Titulok") a treba ešte napísať text komentára a potom na záver treba ešte kliknúť do "Odoslať.".

air max 90 femme https://www.diversityiowa.net/

RonaldLync | 22.10.2014


Obrázky od Filiberta:

Kybernaut | 30.11.2012

https://www.filibertocaponi.it/images/stories/disegni/Disegno01.jpg A https://www.filibertocaponi.it/images/stories/disegni/Disegno02.jpg

Aj sem prosím vás píšte príspevky, nie len na facebook a iné sociálne siete.

Kybernaut | 29.11.2012

Komentátorov tohto článku chcem poprosiť, nech ho komentujú tuto na tejto webovej stránke a nie na facebooku alebo na nejakej inej sociálnej sieti alebo na inej web stránke. Autori tohto článku totiž nie sú zaregistrovaný na facebooku a aj iným podobným sociálnym sietiam sa vyhýbajú a z toho dôvodu majú len obmedzený prístup na facebook a na iné sociálne siete. Na facebooku a na iných sociálnych sietiach a na iných webových lokalitách by nevedeli čítať a ani reagovať na tam písané komentáre k tomuto článku. Jedine iba tuto na tomto mieste pod samotným článkom vedia autori článku tu písané komentáre čítať a aj patrične na ne reagovať. Ďakujem za pochopenie.

Pridať nový príspevok