Zistený pravdepodobný dôvod, že prečo sa objavili UFO v Bazileji v roku 1566.

11.02.2013 11:12

Vo Švajčiarskom meste Bazilej (Basel) boli na oblohe, dňa siedmeho augusta v roku 1566, pozorované biele a čierne lietajúce guľaté objekty neznámeho pôvodu. Jedná sa o jedno z mnohých a dobre známych historických pozorovaní UFO, ktoré pre nás, čiže pre budúce generácie takto zapísal Samuel Coccius.

 

 

Podľa svedectiev sa pozorované gule pred Slnkom pohybovali tak, ako keby medzi sebou viedli vojnu. Potom všetky biele, aj čierene lietajúce gule zmenili farbu na červenú (akoby od tepla), potom postupne naraz zbledli až do úplného zmiznutia a už sa nikdy neukázali.

 

Kybernautova podrobná analýza tohto historického obrázku.

 

Na spodku obrázku vidieť dvojvežový kostol a nejaké historické budovy. Pod budovami na obrázku vidieť siedmych očitých svedkov oblečených do starodávnych šiat zo šestnásteho storočia, ako sa vystrašene, užasnuto a nechápavo pozerajú na oblohu, kde sa pred Slnečným kotúčom nachádzajú pozorované čierne a biele objekty guľatého tvaru.

 

 

V blízkosti Slnka a okolo Slnka sa na historickom obrázku nachádza šestnásť (16) bielych gulí a vedľa nich je dvadsať tri (23) čiernych gulí. V pravej časti obrázka sa nachádza ešte jedna biela gula. Na obrázku je dokopy 40 guľatých objektov neznámeho pôvodu, z ktorých je 23 čiernych a 17 bielych, takže čiernych je o šesť viac.

 

 

Šestnásť bielych gulí sa nachádza v okolí Slnka a ešte jedna guľa je ako stratená ovca obďaleč v pravej časti obrázka. Výjav na tomto obrázku pôsobí takým dojmom ako keby sa tie čierne gule snažili zaútočiť na Slnko a biele gule sa ako keby snažili zabrániť tomu, aby sa čierne gule priblížili k Slnku.

 

Slnko s tvárou. Prečo ?

 

Slnko na starodávnom obrázku má vážne sa tváriacu tvár. V tom čase bolo asi bežné takto kresliť Slnko, že malo tvár.

 

 

Takto podobne doteraz aj malé deti kreslia Slnko, že má usmievavú tvár a aj v kreslených rozprávkových filmoch a ilustrovaných rozprávkových knihách, balónikoch, lízatkách, lepolerách, komiksoch a rôznych obrázkoch pre deti sa takto isto zobrazuje Slnko, že má tvár. To, že prečo sa už takto dávno, už v 16. storočí a aj dávnejšie, Slnko zobrazuje s tvárou, mi je doteraz záhadou.

 

 

Neviem, že prečo existuje táto dávnoveká tradícia, že sa Slnko zobrazuje s ľudskou tvárou. Asi sa jedná o nejaké božstvo alebo také niečo, neviem presne, že prečo.

 

Potom neskôr sa v tomto článku ešte vrátim k Slnku, ktoré má ako keby ľudskú tvár. Teraz na chvíľu odbočím na inú ale podobnú tému, ktorá má s týmto isté súvislosti. Potom neskôr sa vrátim aj k tomuto historickému pozorovaniu UFO z roku 1566.

 

Niektorý ufologický výskumníci tvrdia, že podľa popisu tých bielych a čiernych gulí, ktoré ako keby medzi sebou dňa 7. 8. 1566 nad mestom Bazilej vo Švajčiarsku bojovali, sa mohlo jednať o energetické gule plazmatického pôvodu. Dole pod týmto článkom v rubrike "Obrázky k článku" sa to pod jedným obrázkom tiež tvrdí.

 

Niečo podobné možno lietalo aj v Portugalskej Fatime v roku 1917.

 

Ja dokonca tvrdím aj takú odvážnejšiu teóriu, že taká podobná jedna plazmatická guľa sa v Portugalsku v provincii Cova da Iria pri dedine Fatima v sobotu, dňa trinásteho októbra v roku 1917 pred užasnutými svedkami prezentovala ako pohybujúce sa a tancujúce falošné Slnko, ktoré tam vytvorilo takzvaný "Slnečný zázrak". Skutočné Slnko bolo vtedy nejakým spôsobom opticky zneviditeľné. Asi tak podobne, ako to urobil aj David Copperfield so sochou slobody, autobusom a podobnými vecami, ktoré dal akože zmiznúť.

 

 

Ak taký iluzionista ako Copperfield dokázal dať zmiznúť, alebo skôr zneviditeľniť sochu Slobody v New Yorku, tak prečo by niekto od neho omnoho vyspelejší nedokázal tak podobne iluzionisticko opticky klamlivo zneviditeľniť trebárs aj celé Slnko ? Ja si myslím, že pre toho niekoho, nech to už bol ktokoľvek, to bola hračka, schovať (možno za mraky) Slnko. Spomenutá žiarivá obrovská plazmatická guľa, podobná Slnku, vytvárala na oblohe všetky tie pozorované, na tú dobu zázračné javy.

 

       https://www.ulozisko.sk/obrazky/553424/13thday2.jpg     

 

Z dnešného pohľadu sa ale ten Slnečný Fatimský zázrak stáva čoraz menej zázračným.

 

 https://www.ulozisko.sk/obrazky/553452/13thday.jpg 

 

Veď si stačí uvedomiť už len ten holý fakt, že sa o žiadne skutočné Slnko jednoducho nemohlo jednať, že to muselo byť niečo iné, čo tam vtedy, trinásteho októbra v roku 1917 spôsobilo ten údajný "zázrak".

 

Po stopách fotografie Slnku podobného UFO z Fatimy z 13. 10. 1917.

 

Čo sa týka Fatimského Slnečného zázraku z 13. októbra v roku 1917, tak skoro nikde nie je zverejnená ani jedna fotografia presne toho točiaceho sa a tancujúceho zázračného "Slnka".

 

 

Na všetkých zverejnených fotografiách vidieť len dav ľudí ako sa s otvorenými ústami zbožne, vystrašene a prekvapene pozerajú smerom na oblohu ako keby tam naozaj niečo mimoriadne a nevidáné pozorovali.

 

 

Sám sebe som si už od samého začiatku, ako som sa o tejto zaujímavej udalosti dozvedel, hovoril, že "to akože nikoho ani nenapadlo vyfotografovať práve to zázračné Slnko ? To neexistuje." Tušil som, že musia existovať minimálne aspoň štyri také čiernobiele fotografie toho Slnečného zázraku, na ktorej je to niečo, čo sa len hralo na Slnko a nie len takýto prekvapený dav svedkov.

 

 

Samozrejme, že aj tí prekvapený vyfotografovaný svedkovia, kričiaci, že "zázrak !" sú zaujímavý a aj také fotografie majú istú nezanedbateľnú hodnotu ale človeka predsa úplne logicky omnoho viac zaujíma práve ten pozorovaný objekt ktorý sa podobal na Slnko. Veď to bolo predsa UFO a niektorý svedkovia dozaista nie len tých ľudí pozerajúci sa na UFO fotili, že ich napadlo fotiť aj to samotné UFO, to najzaujímavejšie čo sa tam v tom čase pozorovalo a bolo to stredobodom pozornosti. Tak presne takú, aspoň jednu fotku tejto významnej udalosti, na ktorej by bol ten pozorovaný zázračný objekt neznámeho pôvodu, som niekoľko rokov hľadal.

 

Kto hľadá, nájde.

 

V 90. rokoch minulého storočia, sa mi prostredníctvom Nemeckého ufológa, pána Michaela Hesemanna, z jeho dnes už neexistujúcej webovej stránky www.michaelhesemann.com podarilo získať túto unikátnu fotografiu toho zázračne tancujúceho a okolo svojej osi točiaceho sa nepravého Slnka.

 

https://www.ulozisko.sk/obrazky/553453/Fatima_%28zjavenia_Panny_Marie%29__Cova_da_Iria__Portugalsko-13.10.1917-1.jpg

 

Malo by sa jednať o autentickú fotografiu presne toho objektu, ktorý sa 13. 10. 1917 v Portugalskej Fatime maskovalo ako Slnko a postaralo sa o "Slnečný zázrak". Táto fotografia bola vraj v roku 1951 zverejnená v Rímsko katolíckom časopise L'Osservatore Romano. Nebolo pre mňa ľahké získať túto vzácnu fotografiu.

 

Provokatívne otázky.

 

Prečo je táto jedna fotografia tak ťažko dostupná ? Prečo iba ako zázrakom som sa k nej dostal cez pána Hesemanna ?

 

A ešte niečo.

 

Existuje iba táto jedna fotografia tej záhadnej veci, ktorá tam vytvorila údajný "zázrak" ? Nie je ich tak náhodou viac ? Ja osobne neverím tomu, že sa to zázračné Slnko vyfotografovalo len raz. Prečo by každý ako debil fotil iba zbožne sa modliacich ľudí, keď sa vtedy na oblohe pohybovalo niečo omnoho zaujímavejšie, čo si omnoho viac zaslúžilo pozornosť aby sa práve to fotilo ? Počas toho Slnečného zázraku tam bolo prítomných mnoho tisíc očitých svedkov, počet sa udáva od 50 až 70 tisíc ľudí, tak to vôbec nie je málo. A aj veľa novinárov a reportérov z takmer celého sveta, ktorý mali po ruke fotoaparáty, bolo medzi nimi, bolo tam aj mnoho bohatých ľudí, ktorý si taktiež mohli dovoliť vlastniť fotoaparáty, tak určite to Slnko vyfotografovalo aj viac ľudí a neverím, že neexistujú ešte aspoň minimálne tri ďalšie fotografie od iných svedkov toho neidentifikovaného lietajúceho objektu. Viac ako osem fotografii toho UFO, ktoré vyzeralo ako skutočné Slnko, asi nebude, lebo v roku 1917 predsa len neboli fotoaparáty až tak moc rozšírené. Rozhodne ich ale musí byť viac ako dve. Kde sú všetky tie fotografie toho UFO z trinásteho októbra z roku 1917 ? V ktorých Vatikánskych trezoroch sú doteraz schovávané aj ďalšie fotografie tohto lietajúceho objektu neznámeho pôvodu, ktoré jednoducho nemohlo byť Slnkom ? Prečo svätá Rímsko katolícka Cirkev tak veľmi vehementne schováva všetky tie fotografie, informácie a všetky ostané dôkazy, že to nebolo žiadne Slnko ? Prečo nechcú aby ľudia videli také fotografie a špekulovali nad nimi ? Čoho sa boja ? Toho, že sa im "ovečkám" a celému svetu už konečne otvoria oči, že to bolo UFO a nie Slnko ? Nemá Cirkev tak náhodou strach aj pred tým, že zjavenia svätej Panny Márie vo Fatime a aj ten Slnečný zázrak v roku 1917 sa bude dávať do súvislosti s aktivitou mimozemských civilizácii a že sa na to môžu hromadiť aj dôkazy, čo sa tak už dávno stalo ? No ale nechajme to tak, lebo takýchto provokatívnych otázok by som mohol klásť aj celé hordy. Každý čitateľ tohto článku nech si na takéto otázky individuálne sám hľadá odpovede.

 

Poďme ale ďalej.

 

Kybernautova analýza jedinečnej fotografie toho falošného "zázračného" Slnka z Portugalskej Fatimy z 13. októbra 1917.

 

Potom neskôr som si aj z iných internetových zdrojov získal aj iné kópie tejto istej, iba jednej zverejnenej fotografie za účelom získania čo najkvalitnejšiej kópie aby som ju mohol podrobiť analýzam. Žiaľ, ale nepodarilo sa mi získať nejako veľmi kvalitnú digitálnu kópiou tejto výnimočnej fotografie, čo mohlo mať za následok to, že výsledky mojich analýz nemuseli byť správne.

 

Takže nezostalo mi nič iné, iba sa uspokojiť s tým, čo som si horko ťažko, ako zázrakom zohnal a podrobil som túto fotografiu toho Slnku podobného objektu neznámeho pôvodu mojim analýzam, aby som o tom záhadnom objekte, ktoré sa len hralo na Slnko, zistil čo najviac detailov.

 

Kybernautove závery jeho analýz fotografie Fatimského neidentifikovaného lietajúceho objektu z roku 1917.

 

Niekoľko týždňovým analyzovaním v programe XnView tejto vzácnej fotografie som došiel k nasledovným záverom. Podľa mojich analýz sa pravdepodobne jednalo o veľký, bielou farbou svietiaci plazmatický horúci objekt guľatého tvaru. Opticky to svojim guľatým tvarom a svietivosťou skutočne nápadne pripomína Slnko a ľahko to mohlo už iba svojim tvarom a podobnosťou zo Slnkom oklamať vtedajších pozorovateľov, že sa akože jedná o skutočné Slnko. O skutočné Slnko sa ale v žiadnom prípade nejadnalo, tento fakt sa už dávno vie. Vyfotografovaný objekt vyzerá tak, ako keby sa jednalo o dokonalú zmenšeninu Slnka lietajúcu v Zemskej atmosfére vo výške oblakov alebo nižšie a dokonca aj materiál, z ktorého sa objekt skladal, mohol byť úplne rovnaký z akého sa skladá aj skutočné Slnko, čiže mohlo sa jednať o guľatú plazmu, čo je štvrté skupenstvo hmoty, skladajúce sa z horiacich plynov. Z neznámeho objektu na fotografii vyžaruje silné svetlo a celé to svieti ale nie až tak silno ako skutočné Slnko. Toto mimochodom potvrdzujú aj svedectvá očitých svedkov, ktorých až tak moc nepálili oči, keď sa na to UFO, podobné Slnku, priamo pozerali. Možno sa jednalo o veľkú verziu guľatého blesku, ktorý sa tiež skladá z horúcej vysokoenergetickej plazmy ktorá bola riadená nejakou inteligenciou, čo prezrádza aj spôsob letu a pohybu pozorovaného objektu podobnému Slnku.

 

Maximálne zväčšenie a stmavnutie svetla kvôli získaniu detailov.

 

Počas analyzovania som objekt naprv maximálne zväčšil a pridal som kontrast a zároveň som zvyšoval aj jas, aby som to silné svetlo opticky stmavil aby sa dalo vidieť viac skritých detailov. Potom som sa s tým ešte všelijako ináč pohral aby som to svetlo čo najlepšie stmavil a aby som získal čo najviac detailov a výsledok mi doslova vyrazil dych. A doteraz dúfam, že výsledok mojich analýz je skreslený kvôli slabej kvalite analyzovaných kópii fotiek. Veď sa pozrite sami na tento výsledok mojej analýzy.

 

 

V tom Fatimskom UFO z roku 1917 je vidieť ľudskú tvár !

 

Toto moje zistenie ma šokovalo aj z toho dôvodu, že sa mi niekoľko dní pred týmto zistením sníval veľmi živý sen v ktorom som počas podobného "Slnečného zázraku", ktorý sa uskutočnil nad naším mestom, videl ten istý objekt, podobný zmenšenému Slnku, ktorý sa ku mne priblížil a videl som v ňom ľudskú tvár.

 

Toto je môj grafický pokus o trojrozmerné zobrazenie tejto tváre:

 

 

To modré pozadie je akože niečo rovné, niečo ako rovná vodná hladina do ktorého sa potápa a vynára zelená tvár.

 

No a zase tu máme Slnko v ktorom je ako keby ľudská tvár ! Tentokrát sa dokonca jedná o falošné a nie to pravé, skutočné Slnko.

 

Na tomto animovanom a pohyblivom multi obrázku vo formáte .gif sa striedajú tri zväčšeniny vyfotografovaného objektu so zvýšeným kontrastom a ekvalizáciou.

 

 

Na tejto mojej ďalšej analýze z inej kópie tejto fotografie, kde som to svetlo stmavil, sa dajú vidieť aj také detaily, že tá tvár vyzerá tak, ako keby mala ženské rysy. Kliknutím do obrázkov sa vám zväčšia.

 

 

Nad očami síce nejasne ale predsa, vidieť tenké a esteticky zaoblené, ako keby ženské obočie. Ľavé oko je málo výrazné, pravé oko je pekne vidieť, v strede je nos a pod ním sú náznaky úst. Jasne vidieť, že je to tvár. Prečo má ten objekt tvár ? Komu patrí tá tvár ? Kto je to ? Kto je tá žena ? Je to svätá Panna Mária ? Na tieto otázky momentálne neviem odpovedať. Nad tým sa dá zatiaľ len špekulovať.

 

Ďalšie ukážky mojich analýz zväčšeného UFO z Portugalskej Fatimy z 13. októbra 1917:

 

 

 

Vráťme sa do Bazileja do roku 1566, lebo som o tom hromadnom pozorovaní UFO zistil celkom zaujímavé veci.

 

Toto bola len taká malá odbočka za jedným plazmatickým UFO do Fatimy v Portugalsku v roku 1917. Vráťme sa ale do Švajčiarského mesta Bazilej za tými mnohými čiernymi a bielymi plazmatickými guľatými objektami neznámeho pôvodu, ktoré tam lietali v roku 1566.

 

Najprv vám vysvetlím, že o čo mi išlo.

 

Chcel som ako vždy, pri každom dávnom pozorovaní UFO vedieť, že prečo, že aký bol dôvod na to, aby sa tam v Bazileji v roku 1566 tie guľaté UFO objavili a ako keby bojovali medzi sebou a vytvárali tam to strašidelné divadlo. Snažil som sa zistiť, že aké následky mohlo mať to objavenie sa tých tajomných objektov. Potreboval som preveriť, že či aj tie neidentifikované lietajúce predmety, ktoré vo Švajčiarskom meste Bazilej, dňa siedmeho augusta v roku 1566 vystrašili obyvateľov mesta, nejako nezasiahli do našich dejín ako sa to zvykne tvrdiť, že objekty UFO už celé dejiny zasahujú do nášho vývoja. Išlo mi ako vždy o preverenie a hľadanie dôkazov tejto teórie.

 

A zistil som niečo šokujúce.

 

Z pred chvíľou uvedeného dôvodu som sa v jednej hrubej knihe s názvom "Kronika ľudstva" (Dortmund 1988, Fortuna print, Bratislava, 1992, ISBN 80-7153-038-7) pozrel na svetové udalosti, ktoré sa diali v roku 1566.

 

 

A na strane 432 som v tejto knihe našiel tento citát, ktorý ma veľmi prekvapil:

 

 

Zvyčajne to, čo je stručne napísané v zátvorkách, je menej dôležitá poznámka ale tentokrát je práveže to, čo je napísané v zátvorke, pre nás to najdôležitejšie a najkľúčovejšie. Presne to, čo je v tomto citáte napísané v zátvorke, ma zarazilo najviac, lebo som pravdepodobne zistil dôvod, že prečo sa v Bazileji v roku 1566 objavili tie záhadné neidentifikované lietajúce objekty. V Kronike ľudstva sa tvrdí, že v skoro celej Európe, okrem Švajčiarského mesta Bazilej, sa prijal spis s názvom Confessio helvetica posterior (Druhé helvétske vyznanie) od Heinricha Bullingera. Tento spis vraj vtedy v roku 1566 zjednotil všetky reformované Cirkvi v Európe, no ale iba v Bazileji sa tento spis neprijal. Neskôr som z iných zdrojov zistil, že krátko po tomto hromadnom objavení sa UFO nad mestom Bazilej sa aj tam tento spis predsa len prijal.

 

Vyplýva z toho taký šokujúci záver, že tie UFO sa v Bazileji dňa siedmeho augusta 1566 objavili pravdepodobne z toho dôvodu, aby tie objekty zastrašovali a manipulovali svedkami toho nebeského úkazu v prospech uznania toho spisu.

 

Trocha histórie nezaškodí.

 

Keby niekoho zaujímalo, že čo je to ten spis od Heinricha Bullingera s názvom Confessio helvetica posterior, čo v preklade znamená Druhé helvétske vyznanie a že o čo sa vlastne jedná, tak prostredníctvom tohto odkazu si záujemmca môže prečítať a prípadne aj skopírovať Český preklad tohto diela:

 

https://louny.evangnet.cz/helvetica.html

 

Heinrich Bullinger, autor tohto spisu, bol významý cirkevný reformátor, nasledovník Ulricha Zwingliho (1.1.1484 - 11.10.1531), ktorý zomrel v roku 1531 počas náboženskej občianskej vojny vo Švajčiarsku, ktorá vznikla kvôli pokusom o reformovanie cirkvi. Táto náboženská vojna vznikla kvôli neustálym hádaniam sa s priaznivcami Ulricha Zwingliho a Jána Kalvína (10.7.1509 - 27.5.1564), čo bol iný reformátor, ktorý chcel ináč reformovať cirkev. V roku 1536 Bullinger spolupracoval na Prvom Helvétskom vyznaní. Ján Kalvín bol kvôli svojim reformátorským manierom prenasledovaný uňho doma vo Francúzsku a preto v roku 1533 prišiel do Švajčiarska a o tri roky sa usídlil v Ženeve. V roku 1549 sa Kalvín s Bullingerom dohodli na istých veciach z čoho vznikla jednotná švajčiarska reformovaná cirkev. Potom v roku 1566 požiadalo nemecké reformované falcké voliace knieža, takzvaný "kurfirst", Ľudovít šiesty Heinricha Bullingera o toto Druhé helvétske vyznanie, ktoré sa uznalo v celej Európe, okrem Švajčiarského mesta Bazilej ale tie záhadné lietajúce objekty sa už postarali o to, aby to bolo uznané aj tam. Toto už druhé Bullingerovo vyznanie viery sa potom neskôr stalo základom reformovaných cirkví aj v zahraničí.

 

Aký záver z toho vyplýva ?

 

To určite nebola náhoda, že akurát vtedy a presne v tom čase a práve nad mestom Bazilej, keď tam to druhé reformátorské vyznanie viery nebolo uznané, lietali tie veci a vytvárali v meste paniku. Z týchto zistení môžeme vyvodiť taký pravdepodobný záver, že ten niekto, nech to už bol ktokoľvek, kto tam tie objekty cielene poslal, sa ako keby hneval, zastrašoval, upozorňoval, alebo napomínal obyvateľov Bazileja, že tam ten spis s názvom Druhé helvétske vyznanie nebol uznaný. Objavilo sa to tam ako keby za trest a snažilo sa to zastrašovaním vyžiadať od obyvateľov mesta Bazilej uznanie toho Bullingerovho spisu. Tie neidentifikované lietajúce objekty UFO sa nad Švajčiarským mestom Bazilej siedmeho augusta 1566 pravdepodobne objavili kvôli tomu aby obyvateľov Bazileja donútili uznať to druhé vyznanie viery. Bol by som teda veľmi zvedavý, že či by bol ten Heinrichov spis "Confessio helvetica posterior" v Bazileji v roku 1566 tak rýchlo uznaný aj vtedy, keby sa tam tie objekty neukázali.

 

A toto bol len jeden z mnohých príkladov ako UFO zasahovali do dejín ľudstva.

 

Tento prípad historického pozorovania UFO z roku 1566 nad Švajčiarskym Bazilejom pravdepodobne môžeme pridať do zoznamu iných, mnohých takých podobných pozorovaní UFO, pri ktorých tieto záhadné objekty neznámeho pôvodu úplne jasne manipulovali ľuďmi, zasahovali do vývoja ľudstva a do rôznych významných udalostí a ovplyvňovali tak naše dejiny s ktorými cielene manipulovali.

 

Spomeniem zopár iných príkladov ako UFO v dávnej ale aj menej dávnej minulosti zasahovali do významných pozemských udalostí.

 

Ako príklad môžem uviesť, že Alexander Veľký (Macedónsky) keď v roku 332 pred naším letopočtom so svojou armádou dobýjal prístavné mesto Tyros (terajší Súr) vo Fenícii, tak počas neúspešného dobýjania nedobytnej pevnosti sa z oblohy zniesli tri neidentifikované lietajúce objekty, podobné žiarivo strieborným štítom, ktoré lietali v trojuholníkovej formácii. Jeden, ten najväčší z tých troch UFO s akýmsi laserom, podobný blesku, zostrelil pevný múr tej nedobytnej pevnosti a tak im tie tri UFO pomohli dobyť tú kľúčovú pevnosť v Tyrose a to im potom neskôr umožnilo dobyť aj celý Tyros a dokonca aj celú Feníciu. Na Wikipédii sa píše iba toto:

 

"Vo Fenícii dobyl Alexander bez odporu prístavy Tripolis, Byblos, Bejrút a Sidón. Iba v meste Tyros narazil Alexander na odpor. ... Obliehanie Tyrosu sa začalo v januári 332 pred Kr. a trvalo šesť mesiacov, až kým flotila z macedónskych a spojeneckých fenických lodí nezlomila odpor. V bojoch v uliciach Tyru umreli ďalšie stovky macedónskych vojakov. V zlosti dal Alexander usmrtiť všetkých mužských obyvateľov; posledných dve tisíc preživších dal pribiť na kríže pozdĺž pobrežia. Ženy a deti z Tyru boli predané do otroctva."

 

To sa tam už ale samozrejme, že nepíše, že armáde Alexandra Veľkého vtedy pomohli dobyť Tyros a tým aj celú Feníciu neznáme lietajúce predmety, čiže UFO.

 

V ľudských nábožensko - vojenských a politických záležitostiach UFO zasahovalo aj v roku 776 nášho letopočtu. V historickom, po latinsky písanom spise Annales Laurissenses Maiores sa v MGH SRG 6, na strane 44 píše o tomto pozorovaní UFO a čo tie záhadné veci spôsobili:

 

"Sasovia povstali proti Karlovi Veľkému a zničili kaštieľ neďaleko od Aeresburgum (dnešný Eresburg). Potom obľahli Sigiburg (dnešný Hohensyburg). Pritiahli k mestu katapultovacie stroje a chystali sa zaútočiť na omnoho slabšiu kresťanskú posádku. Tu sa stalo niečo podivuhodné: nad kostolom, ktorý sa nachádzal neďaleko od hradu, sa ukázala božia veľkoleposť. Všetci, ktorý ju videli, tvrdili, že zbadali dva veľké, červene horiace štíty ako sa samostatne vznášajú nad kostolom. Sasovia sa dali na zmätený útek."

 

Na tejto webovej stránke je o tom v originálnom latinskom jazyku historický záznam:

 

https://www.thelatinlibrary.com/annalesregnifrancorum.html

 

Nájdite si tam takýto záznam: "[776] DCCLXXVI." Tam je presne to, len po latinsky.

 

Ďalej sa tam píše, že kvôli tomuto pozorovaniu UFO sa vystrašený Sasovia dobrovoľne vzdali armáde Karla Veľkého a dokonca ich kvôli tým tajomným objektom požiadali aj o to, aby ich pokrstili a konvertovali tak z pohanskej na kresťanskú vieru. Tak veľmi boli z toho pozorovania UFO vystrašený a pravdepodobne aj cielene zmanipulovaný, že sa následkom toho toto všetko naozaj stalo. Tie dve UFO v tomto prípade pomohli kresťanom pred presilou Sasov a hralo aj evanjelizačnú rolu, lebo Sasovia sa kvôli nim dali aj pokrstiť. Aj toto je ďalší dôkaz toho, že UFO prostredníctvom strašenia a zastrašovania nedovoleným spôsobom zasahujú do nášho vývoja, manipulujú nás a ovplyvňujú naše významné historické udalosti.

 

Nemám na mysli také historické pozorovania UFO, kde sa tie objekty iba pozorovali a nič také výnimočné sa kvôli tomu pozorovaniu alebo kvôli tým pozorovaným objektom nestalo. Mám na mysli také pozorovania, že to malo nejaké vážne následky, že kvôli tým pozorovaným neznámym lietajúcim objektom sa niečo významné stalo alebo takmer, že sa kvôli nim stalo niečo závažné alebo tie záhadné veci niečomu naopak, zabránili alebo nejako ináč zasiahli do našich dejín.

 

Tak napríklad v roku 1105 pred zničením Nemeckého mesta Norimberg cisárom Jurajom štvrtým sa nad týmto mestom objavili dve neidentifikované lietajúce objekty v tvare žiariacich gúľ. Bolo by mesto Norimberg v roku 1105 zničené aj vtedy, keby sa tam tie dve objekty neobjavili ? Čo keď práve tie objekty nejakým manipulačným spôsobom "pomohli" k tomu dobytiu mesta ?

 

Alebo sú zaznamenané aj také novšie prípady z minulého storočia, keď počas studenej vojny objekty UFO niekoľkokrát takmer zapríčinili vznik atómovovej vojny, lebo na protivzdušnej obrane si mysleli, že na radaroch vidia útočiace lietadlá letiace z nepriateľského štátu. Dokonca tie UFO mali podľa radarov aj bojovú formáciu, identickú s tou, akú používajú nepriateľské útočiace strategické bombardéry s termonukleárnymi bombami na palubách.

 

Takýmito nebezpečnými manévrami to chvála Bohu tým lietajúcim tanierom nevyšlo ale istá snaha tam bola jasne viditeľná. Alebo že by sa jednalo o ich cielené zastrašovanie za účelom manipulovania svetovými veľmocami ?

 

Skúsme hľadať ďalšie dôkazy toho, že ako objekty UFO zmenili a zasiahli do pozemských udalostí.

 

Ja to tak už dávno robím a preto odporúčam a navrhujem, aby sme spoločne podľa miest a dátumov historických pozorovaní UFO v knihe Kronika ľudstva ale aj z iných takých podobných zdrojov a rôznych databáz udalostí, že kde sa čo kedy také výnimočné alebo aj menej významné udialo, zisťovali a sledovali súvislosti s tými pozorovaniami, že čo také výnimočné sa kvôli tým objektom stalo, alebo čomu tie objekty zabránili a aké možné následky to mohlo mať na naše dejinné udalosti. Mám také podozrenie, že podobných dôkazov na to, že sme ovplyvňovaný a systematicky cielene manipulovaný prostredníctvom UFO, by sa mohlo nájsť viac. Ako je v tomto článku vyššie uvedené, mne sa podarilo nájsť jeden taký dôkaz z roku 1566.

 

 

 

Na záver tohto článku ešte zopár obrázkov a fotografii:

 

 

Tento obrázok som prostredníctvom scanera (skénra) zdigitalizoval z už zaniknutého časopisu s názvom
Tento obrázok som prostredníctvom scanera (skénra) zdigitalizoval z už zaniknutého časopisu s názvom "UFO magazín". V texte pod obrázkom sa tvrdí, že sa jednalo o energetické gule.

 

 

 

Na tejto fotografii Fatimského Slnečného zázraku je červenou šípkou ukázané, že kde sa nachádza to UFO z 13.10.1917.
Na tejto fotografii Fatimského Slnečného zázraku je červenou šípkou ukázané, že kde sa nachádza to UFO z 13.10.1917.

 

 

Tu je to Fatimské UFO z roku 1917 zväčšené a detailnejšie zobrazené. Aby sa zobrazilo viac detailov, tak do tejto zväčšeniny fotografie bol pridaný kontrast.
Tu je to Fatimské UFO z roku 1917 zväčšené a detailnejšie zobrazené. Aby sa zobrazilo viac detailov, tak do tejto zväčšeniny fotografie bol pridaný kontrast.

 

 

Nebolo to žiadne Slnko ale jednalo sa o neidentifikovaný lietajúci objekt, ktorý sa na Slnko iba podobal. Potvrdzuje to aj táto štvorcom označená pasáž Biblického kódu. Hore v krúžku je napísaný rok
Nebolo to žiadne Slnko ale jednalo sa o neidentifikovaný lietajúci objekt, ktorý sa na Slnko iba podobal. Potvrdzuje to aj táto štvorcom označená pasáž Biblického kódu. Hore v krúžku je napísaný rok "1917", potom pod tým je v krúžku napísané, že "UFO", dole nižšie je dátum "13.10." a úplne dole je napísané, že "Fatima".

 

 

Podľa tohto zobrazenia, podobné komixu, sa v Portugalsku v provincii Cova da Iria pri dedine Fatima, dňa 13.10.1917 takto pohybovalo to Slnku podobné UFO, ktoré tam vtedy vytvorilo ten akože
Podľa tohto zobrazenia, podobné komixu, sa v Portugalsku v provincii Cova da Iria pri dedine Fatima, dňa 13.10.1917 takto pohybovalo to Slnku podobné UFO, ktoré tam vtedy vytvorilo ten akože "Slnečný zázrak". Všimnite si, že ten lietajúci objekt neznámeho pôvodu sa pred začatím zázraku objavil v oblaku a po skončení zázraku zase v oblaku zmizol ako keby sa schovával alebo sa maskoval v oblakoch aby svedkovia nevideli príchod a odlet UFO. Oblaky počas toho Slnečnom zázraku pravdepodobne hrali veľkú rolu, určite to nebola žiadna náhoda, že krátko pred zázrakom pršalo a bola veľká oblačnosť. To pravé Slnko a aj samotné UFO v úlohe falošného Slnka sa pravdepodobne schovávali v oblakoch ako keby to bola nejaká opona. Kto vie, že čo všetko sa odohrávalo za tou oblačnou oponou.
 
 
Ďakujem vám za pozornosť.
 
Kybernaut

 

Na tomto mieste pod článkom môžete pridávať komentáre v ktorých si môžete prezentovať svoje názory.

alergia

lala | 07.11.2014

Oddnes mám alergiu na spojku "že".

michael kors handbags https://www.lvintertribalpowwow.com/

RonaldLync | 22.10.2014


slovecina.

bruno | 03.07.2014

je vela mudry,vzdelanych ludi ktori neovladaju slovensky jazyk,..je velmi tazky a vlastne zbytocne kompikovany,viem o tom svoje mama bola cely zivot slovencinarka a ja to zrovna mojou gramatikou potvrdit nemozem ale je to tak.a mozem povedat ze keby si pan Ludovit Stur strelil niekde inde nemuseli sme i a y vobec riesit.v zmysle vety a dialogu to vobec nemeni vyznam.to riesia iba ludia v matici slovenskej ktori nemaju nic ine na praci a snazia sa zuzitocnit..

Je dulezite znat symboliku, kdyz chces resit UFO.

Mark | 06.02.2014

To, proc je slunce kresleno s oblicejem, to je zdokumentovano a docela slusne vysvetleno. Ma to nekolik duvodu, sam si muzes vybrat. Dokonce se tomu venovali kapacity jako ung, ci Mircea Eliade. Jednak bylo tehdy Slunce stredem vesmiru, ale take melo svoji duchovni symboliku...dal uz si to pekne najdi sam.

Ďakujem ti za prednášku Slovenskej gramatiky.

Kybernaut | 12.02.2013

Rád by som vedel, že odkedy sa dôveryhodnosť napísaných informácii hodnotí podľa štylistických a gramatických chýb. Viac by mi pomohlo, keby si mi rovno a priamo polopaticky napísal, že tam a tam v tom slove je taká a taká chyba, ja by som tú chybu jednoducho opravil a netrebalo by už okolo toho zbytočne vypisovať kadejaké poučky o gramatických pravidlách. Toto je webová stránka UFO klubu Slovensko a nie nejakého "Gramatikon klubu", tak by som bol radšej, keby sa tu komentoval obsah a predmet tohto článku a nie nejaké gramatické chyby.

Prednáška zo Slovenčiny

S_man | 12.02.2013

Kua chlape Kybernaut. Náhodou som narazil na jeden Tvoj starší článok a špeciálne kvôli Tebe som sa sem zaregistroval. Prečo? Pretože keď sa chceš verejne prezentovať a tvoje výplody majú pôsobiť aspoň trošku vierohodne, nemôžu byť plné štylistických a gramatických chýb. Ty si nikdy nepočul o tom, že: pekný (niektoré prídavné mená, zámená, číslovky...) Vždy y/ý, iba v N pl. -i/í (pekný chlapec - pekní chlapci - pekným chlapcom) (múdry žiak - múdri žiaci - o múdrych žiakoch) (aký človek - akí ľudia - akým ľuďom) (ktorý pán - ktorí páni - ktorým pánom) (siedmy ročník - od siedmych ročníkov - v siedmych ročníkoch) Ide mi o ten nominatív - prvý pád množného čísla: pekný chlapec - pekní chlapci, ktorý si si zjavne blbo zafixoval. Tvoje postrehy a úvahy prezentované v článkoch by mohli byť diskutovateľné, ale takýmito hrubými chybami odradíš 99% čitateľov a celej veci viac uškodíš, ako pomôžeš. Aj preto sa ľudia pozerajú na ufológov ako na mentalákov. Keď to nezvládaš sám, tak si zožeň korektora (niekoho so známkou zo slovenčiny aspoň 3). Je mi jasné, že úroveň prezentácie v poslednom čase berie za svoje, viď naše super komerčné televízie ale mne to nedalo, tak to vezmi v dobrom.

Pridať nový príspevok