Už pred 180 rokmi?

27.05.2012 10:23

Milan Banáš

Objavujú sa takmer pravidelne zo začiatkom letnej sezóny. Jedni ich pokladajú za dielo ľudí, vtipálkov či sektárov, no a tí druhí si budú stáť skalopevne za tým, že ide o jasné posolstvo mimozemských civilizácií. 

Crop Circles, obilné piktogramy, patria pomerne medzi nové záhady. Ich dobre zdokumentovaná história nepresahuje obdobie štyroch desaťročí. Všetko by však mohol vyvrátiť nedávno zverejnený príbeh, ktorý sa datuje až do roku 1830! Traduje sa po generáciách v jeden rodine zo Strakoníc.
Miestny tehliar sa často vracia domov z práce neskoro večer. Jeden večer kráča domov z Katovíc do Mníchova, keď v poli náhle zazrie temný tieň. Zavolá na neznámeho, ale ten nereaguje. Náš tehliar ostáva zarazený – tajomná postava akoby sa vznášala tesne nad zemou! Celým telom mu prebehne ľadový pot a pri zrýchlenej chôdzi sa začne modliť. Prízrak potom zamáva rukou a náhle sa rozplynie.
Ako ďalej hovorí tehliarov príbeh, po chvíľke spamätávania, sa vydá na to miesto a v poli nájde vypálený kruh. To hneď rozpovie po príchode domov manželke. Čo je na tom všetkom zaujímavé, kruhy v obilí sú v tejto oblasti v dnešnej dobe celkom bežným javom. Môže však s nimi tento príbeh súvisieť? A pokiaľ áno, kto bola tá záhadná postava, ktorú maltézsky tehliar tej noci videl?

Diskusná téma: Už pred 180 rokmi?

Nike Free 5.0 Pas Cher https://www.menaftergod.com/

RonaldLync | 22.10.2014


Pridať nový príspevok