Pravdivejšie informácie o stretnutí Amerického prezidenta Eisenhowera s mimozemskou civilizáciou.

25.05.2012 18:48

Kybernaut

V januári 2012 na webových stránkach www.huffingtonpost.co.uk, www.dailymail.co.uk a potom neskôr aj na iných webových stránkach medzinárodnej počítačovej sieti boli zverejnené klamstvá a polopravdy, že sa bývalý Americký exprezident Eisenhower na vojenskej leteckej základni Holloman v Novom Mexiku v roku 1954 tri krát stretol so zástupcami mimozemskej civilizácie s ktorými telepaticky komunikoval.

 

Na preslávenej domovskej webovej stránke Wikileaks (https://wikileaksnews.net/) dokonca takto zámerne skomolili ešte aj rok:

 

 

Môžu sa hanbiť, že takto zámerne dezinformujú, aby z toho robili ešte väčší informačný chaos. Aspoň sa pekne ukázali, čo sa týka dôveryhodnosti tohto serveru.

 

Na tejto webovej stránke je Slovenský preklad toho článku:

 

 

Moje informačné zdroje tvrdia niečo iné a to, že rok 1954 je síce správny (nie ale všade) ale stretnutie s mimozemšťanmi sa uskutočnilo úplne niekde inde a nie tri krát sa s nimi exprezident Eisenhower stretol ako sa nepravdivo tvrdí ale len raz. Nejaký bývalý poradca Pentagonu v článku žvásta aj také nezmysli, že vraj telepaticky komunikovali, čo taktiež vôbec nie je pravda, lebo sa už dávno vie, že akou formou sa vtedy komunikovalo.

 

Veľmi dobre vieme aj to, že prečo tak Americká vláda klame a prečo sa snaží do toho zamiešať základňu Holloman. O desať rokov, čiže v roku 1964 sa na vojenskej leteckej základni Holloman v Novom Mexiku uskutočnilo úplne iné, tajné stretnutie s negatívnou mimozemskou rasou, pri ktorej mimochodom nebol prítomný žiadny prezident ale iba tajná tieňová vláda USA. Za chrbtami oficiálnej vlády USA a aj bez vedomia vtedajšieho prezidenta sa s tými zlými bytosťami dohodli na takých hrozných veciach, že sa vôbec nečudujem, že sa takto zúfalo a úplne zbytočne snažia oklamať celé nimi zotročené ľudstvo. Takýmito polopravdami a klamstvami sa snažia zamaskovať všetky tie špinavosti, ktoré sa začali diať od 25. apríla 1964 na vojenskej leteckej základni Holloman v Novom Mexiku. Chcú, aby ľudia verili takým blábolom, že na základni Holloman boli v roku 1954 (niekde sa udáva aj nesprávny rok 1955 ale správny rok je 1964) dobrý mimozemšťania a na ničom sa s nimi nedohodli, preto takto klamú a zavádzajú. Toto je ich cieľom, lebo sa v roku 2013 chystajú odtajniť pravdu o UFO. Na tejto webovej stránke sa o tom píše:

 

https://procproto.cz/zahady/tajna-schuzka-v-osn-%E2%80%93-veskere-informace-o-ufo-se-odtajni-v-roce-2013/

 

Klamú a aj s tými svojimi Roberstonovými panelmi úplne zbytočne zavádzajú a snažia sa to celé pozametať pod koberec, lebo my už dávno veľmi dobre vieme, že čo sa tam vtedy v roku 1964 naozaj stalo. Tieto ich nové verzie príbehu krátko pred odtajnením skutočností o UFO sú do očí bijúce a veľmi ľahko sa ich dá prekuknúť, že o čo im ide.

 

Preto som sa rozhodol napísať tento článok, aby som každému čitateľovi ozrejmil, že ako to bolo naozaj. Že aká je podľa mňa pravda. Preto som napísal tento článok, by sa jeho čitatelia nenechali zviesť takýmito oficiálnymi bludmi a klamstvami zo strany oficiálnych vlád. Z toho dôvodu im dávam do pozornosti nasledovné informácie.

 

Mnohý a hlavne tí skeptickejší čitatelia tohto môjho článku sa určite budú neveriacky čudovať, že odkiaľ to tak všetko presne a dopodrobna viem, že to vyzerá tak, ako keby som sa toho všetkého aj osobne zúčastnil. Preto konkrétne spomeniem moje informačné zdroje. Ak si niekto myslí, že informácie o tom, že sa bývalý Americký prezident Dwight Eisenhower v roku 1954 stretol s príslušníkmi mimozemského národa sú známe od roku 2012, tak je na omyle. Skutočnosť je taká, že sa o tom vie od roku 1982. Nasledovné informácie o ktorých tu budem písať, sú mne osobne známe asi od roku 1990 (možno aj skôr) a čerpal som ich z týchto kníh

 

UFO: Dôkazy

 

 

a UFO: Kontakty

 

 

od Nemeckého ufológa Michaela Hesemanna.

 

 

Toto je môj hlavný informačný zdroj. Nasledovné dôveryhodné informácie som ale čerpal aj z iných kníh, brožúrok, časopisov, internetu, televízie, DVD filmov, rozhlasu, ústnych podaní, prednášok a tak podobne. Samozrejme, že nie len od pána Hesemanna ich mám, ale aj od našich iných, nemenej dôveryhodných ufologických kolegov ako sú napríklad

 

Stanton Terry Friedman

 

 

Linda Moulton Howeová

 

 

Milton William Cooper

 

 

seržant Clifford Stone

 

 

major seržant Robert Orel Dean

 

 

... a iných som čerpal nasledovné informácie.

 

Niektoré pravdivé a dôveryhodné informácie som našiel aj na internete.

 

Tu je príklad:

 

https://www.presidentialufo.com/old_site/ike_and_the_aliens.htm

 

V tomto článku sa píše pravda. Takýchto neskreslených informácii je na internete Bohu žiaľ málo.

 

Upozorňujem čitateľov, že nasledovné informácie som nečerpal od pochybných a zavádzajúcich oficiálnych vyjadrení nejakých pozemských vlád, ktoré ovládajú kadejaké Slobodomurárske lóže, Ilumináti, tajná tieňová svetovláda, Lebka a kosti, Satanisti, Scientológovia, Jehovisti, Raeliáni, Jakobíni, Rosenkrucionári, Bilderbergovci, Rockefellerovci, Rotschildovci, Trilaterálna komisia, Rada pre zahraničné vzťahy (CFR) a čo ja viem, ešte aká háveď, ktorá tu už dlho nebude.

 

Takže začnem písať o tom, že ako to bolo naozaj.

 

Pravda o týchto veciach je nasledovná.

 

Začalo sa to v sobotu, dňa 20. februára v roku 1954, keď v Amerike vypukol škandál.

 

 

V ten deň večer, 34. prezident Spojených štátov Amerických, prezývaný ako "Ike", pán generál Dwight David Eisenhower záhadne, nevedno kam, na celú noc zmizol a nikto nevedel, že čo sa stalo a kam pán prezident tak náhle neoficiálne odišiel.


Týždeň pred jeho záhadným zmiznutím bol pán prezident v sobotu, trinásteho februára 1954 na tradičnej poľovačke prepelíc a bažantov na Milestonských plantážach, sedem kilometrov južne od mesta Thomasville v štáte Georgia. Tu je mapa tej oblasti, kde sa odohrávala tá poľovačka. Pre zobrazenie mapy treba kliknúť do obrázka.

 

 

Poľovali tam na pozemkoch, ktoré vlastnil vtedajší minister financii, pán George Magoffin Humphrey.

 

 

Toto je fotografia z tej poľovačky. Pán Humprey je na ľavej strane. V strede je pán Eisenhower a na pravo ten černoch s dvoma psami je pán Ruphus Davis.

 

Tvrdí sa, že pán prezident Eisenhower pobyt na tejto poľovačke v Georgii náhle a nečakane prerušil a odletel do Kalifornie. No ale ak sú informácie na tejto webovej stránke

 

https://www.eisenhowermemorial.org/presidential-papers/first-term/chronology/1954-02.htm#

 

pravdivé, tak sa pán prezident na druhý deň v nedeľu podvečer, dňa 14.2.1954, letecky vrátil naspäť do Bieleho domu vo Washingtone DC. Vtedy už bolo aj dosť neskoro a preto už nemal nič také oficiálne na pláne, tak už iba tak odpočíval a chystal sa na pondelok.

 

Potom v stredu, dňa 17. februára v roku 1954 pán prezident prezývaný ako "Ike" (vyslovuje sa to ako "ajk") aj so svojou manželkou Mamie, prvou dámou Ameriky, odleteli s prezidentským vládnym špeciálnym lietadlom s názvom "Columbine 3" typu Lockheed Super Constellation ("Connie") VC-121E na týždeň do štátu Kalifornia do mesta Palm Springs. Bol tam na pár dní (6-7) pozvaný aby si takto spoločne zahrali golf.

 

 

V Palm Springs pán prezident nebol ubytovaný napríklad v luxusnom hoteli El Mirador ako sa pôvodne plánovalo ale ubytovali ho na bezpečnejšom, krajšom, romantickejšom a pokojnejšom mieste. Aj s prvou dámou Mamie bývali na ranči s názvom "Dymiaci strom" (Smoke Tree Ranch), ktorého vtedajším majiteľom bol jeho kamarát, obchodník (ako ináč) pán Paul Roy Helms, ktorý ho tam pozval.

 

 

Na Helmsovom ranči Smoke Tree Ranch (STR) bolo aj veľa novinárov, ktorý horúčkovito sledovali činnosť pána prezidenta. V tom čase bola totiž dosť napätá medzinárodná politická situácia, studená vojna bola v plnom prúde, len dva roky predtým zdokonalili atómové bomby na vodíkové, Sovieti už od roku 1953 mali vodíkovú termonukleárnu pumu a preto bol pán prezident novinármi tak intenzívne prenasledovaný.

 

O tri dni v sobotu večer, dňa 20. februára 1954 pán prezident Eisenhower z ranča STR pána Helmsa zrazu náhle, záhadne a nečakane niekam neohlásene odišiel. Záhadne preto, lebo nevedno kam neoficiálne zmizol bez svojej osobnej ochranky, bez takzavných bodyguardov (goríl), špeciálne vycvičených prezidentových osobných strážcov. A to bolo novinárom tiež veľmi podozrivé, a boli z toho aj právom znepokojený, lebo bez ochranky sa pán prezident nikam nemohol ani len pohnúť. Nikto nevedel, že kam a prečo pán prezident Eisenhower bez ochranky náhle zmizol a už bol oheň na streche. Vypukol z toho obrovský škandál o aký sa vedia novinári aj v dnešných časoch postarať. Novinári v ten večer veľmi horúčkovito chceli vedieť, že kam sa pán prezidnet stratil, že kam zmizol a čo sa s ním stalo a z toho dôvodu bola založená tlačová konferencia v Grand hoteli El Mirador v meste Palm Springs v Kalifornii.

 

 

Každý chcel vedieť, že kam a z akého dôvodu pán prezident zrazu nečakane zmizol a čo sa s ním stalo. Novinár z denníka United Press tvrdil, že pán prezident zrazu nečakane vážne ochorel a že mu prišlo špatne. Túto informáciu čerpal z nejakých čudných a nedôveryhodných zdrojov. Týmto jeho oficiálnym vyhlásením sa začala vytvárať panika a všetci dostali strach, že čo sa stalo. Napätie sa stupňovalo. O zlatý klinec programu a obrovským polenom do aj tak už dosť veľkého ohniska sa postaral zástupca novín Associated Press, ktorý dokonca tvrdil, že pán prezident zomrel na srdcový kolaps. Z vyvolanej novinárskej paniky zrazu vypuklo doslova peklo. V novinách Times sa o tejto udalosti písalo ako o "demonštrácii novinárskej masovej histérie" a keď sa to už tam takto písalo, tak to muselo byť už veľmi vážne. Týmto novinárskym nepokojom trebalo urobiť koniec a bolo potrebné zástupcov tlače informovať, že čo sa naozaj stalo a že kam pán prezident náhle tak zrazu zmizol. Novinári z celej Ameriky vyžadovali od vlády a prezidentskej kancelárie Bieleho domu oficiálne vyhlásenie, že čo sa stalo s prezidentom USA a kam a prečo tak zrazu zmizol.

 

 

Táto večerná, zástupcami tlače vytvorená panika vtedajšiemu prezidentovmu tlačovému tajomníkovi z Bieleho domu, pánovi Jamesovi Campbellovi Hagertymu (hore vyššie je na fotke) neurobila radosť, lebo sa práve v ten večer zabával niekde na grilovačke.

 

 

Zábavu na grilovačke musel opustiť, čo by asi nikoho nepotešilo a svojimi nadriadenými z Bieleho domu vo Washingtone bol pracovne okamžite poslaný na ranč Smoke Tree pri Palm Springs v Kalifornii. On sám netušil, že čo sa s pánom prezidentom stalo ale bolo mu povedané, že čo má povedať. Do hotela El Mirador prišiel na druhý deň ráno. Tam pán Hagerty všetkých nespokojných a rozvášnených novinárov upokojil s tvrdením, že pán prezident si s kosťou zo sliepky počas večere zlomil zubnú korunku a pán Roy Helms ho odniesol k zubnému lekárovi, pánovi doktorovi Francisovi A. Purcellovi aby mu poškodený zub opravil. Toto bolo všetkým novinárom nadiktované ako oficiálne vysvetlenie náhleho zmiznutia pána prezidneta a takéto vysvetlenie sa všade zverejnilo a prijalo sa to ako uspokojivé vysvetlenie.

 

Neskôr sa ale zistilo, že nič z toho nebola pravda.

 

Nikoho vtedy ani v tej najbujnejšej fantázii nenapadlo ani len zavtipkovať, že prezident si niekam šiel tajne pokecať s mimozemšťanmi.

 

No ale vraj presne toto sa stalo.

 

Poďme ale pekne od začiatku, že čo sa neskôr ufologickým výskumom a vyšetrovaním podarilo zistiť, že ako sa to celé vyvíjalo a aké závažné udalosti sa stali.

 

 

Nad vojenskou leteckou základňou Muroc v Kalifornii, ktorá sa neskôr premenovala na Edwardsovú vojenskú leteckú základňu, boli aj v jej blízkosti viac krát pozorované neznáme objekty UFO.

 

 

Tak napríklad 8. júla 1947 (obrázok vyššie), potom 31. augusta 1948 a aj 14. júna 1950 bolo v blízkosti tejto vojenskej základni pozorované UFO. 30. septembra 1952 sa tam s ufami doslova roztrhlo vrece a hneď na začiatku roka 1954 na vojenskej leteckej základni Muroc došlo dokonca aj k pristátiu UFO.

 

Na vojenskej leteckej základni Muroc (Edwards) v púšti Mojave v Kalifornii, na konci januára 1954 pristálo päť mimozemských kozmických lodí. Nejednalo sa o UFO ale IFO, lebo po ich pristátí boli identifikované ako mimozemské kozmické lode IAC.

 

Pred pristátím sa tieto mimozemské inoplanetárne kozmické lode vznášali nad letecou základňou a boli skutočne veľmi pozemsky privítané delostreleckou paľbou ostrou muníciou, ktorá im očividne nijako neuškodila. Akurát v tom čase mali pri základni vojenské cvičenie a s delami strieľali do cvičných cieľov. Velil im vraj nejaký generál. Jeho meno sa žiaľ nepodarilo zistiť. Strieľanie do cvičných cieľov bolo pre vojakov už asi aj nudné, lebo keď nad základňou zbadali nehybne vysieť tých päť "lietajúcich tanierov", tak veliaceho generála napadlo, že "prečo by sme si nemohli nezastrieľať aj do UFO keď sme už tak bojovo naladený a rozostrieľaný ? Koho má stále baviť strieľať iba do tých nudných cvičných cieľov ?" Pán generál mal asi také inštrukcie, že keď zbadajú UFO, tak majú do toho strieľať. A možno si spomenul aj na ten incidnet pri meste Los Angeles z 25. 2. 1942, tak si asi povedal, že sa pokúsi o odvetu a tento raz sa skutočne pokúsi vystrieľať zadky tým mimozemšťanom. Inoplanetárne posádky tých mimozemských lietajúcich tanierov toto skutočne originálne delostrelecké privítanie pozemšťanov pravdepodobne iba pobavilo a brali to možno iba ako slávnostný ohňostroj, niečo ako výbušné fanfáry na ich privítanie. Tri z tých objektov mali diskovitý tvar typického lietajúceho taniera aj s kupolou navrchu a dve z nich boli bez kupoly a mali cigárovitý tvar. Tie dve IAC cigárovitého tvaru pôsobili dojmom ako keby sa jednalo o sprievodné bezpečnostné lode, ako keby sa jednalo o bezpečnostnú ochranku posádky tých troch dôležitejších veliteľských lietajúcich tanierov s kupolou v hornej časti.

 

Na nepozemských kozmických lodiach (IAC) sa otvorili niečo ako poklopy alebo dvere, vysunuli sa z nich rebríky a vystúpili z nich dvaja humanoidný mimozemšťania, podobný ľuďom, nordického typu. Mali dlhé blond vlasy a modré oči. Hovorili normálne po anglicky. Nie telepaticky, ako sa klame. Od prekvapených vojakov chceli, aby im tam doniesli hovorcu alebo vedúceho predstaviteľa našej civilizácie, že sa s ním chcú akože porozprávať a na niečom sa s ním chcú osobne dohodnúť. Ich najvyšší veliteľ, čiže pán prezident ale na základni v tom čase nebol prítomný ale dohodli sa tak, že asi o mesiac pristanú znova a vojaci dovtedy zabezpečia prítomnosť toho akože hovorcu našej civilizácie. Pred odletom mimozemšťania možno ešte podotkli, že také delostrelecké privítanie počas ich budúceho príchodu o pár dní nebude potrebné, že nemusia zbytočne míňať muníciou.

 

Tak ako sa na konci januára 1954 dohodli, že o pár dní znova priletia a pristanú, aby si mohli pokecať s pánom prezidentom, čiže s najvyšším predstaviteľom našej civilizácie, tak presne tak sa aj stalo. Oni sa skutočne vrátili.

 

Asi v druhej polovici februára 1954 boli nad leteckou vojenskou základňou Muroc (Edwards AFB) znova pozorované neidentifikované lietajúce objekty UFO. Tento krát sa už do nich nestrieľalo, lebo veľmi dobre vedeli, že by to bolo zbytočné a iba zbytočne by posádky UFO mohli vyprovokovať aby zahájili paľbu oni do nich a to by asi nedopadlo dobre.

 

 

Aj známy a vtedy populárny ufológ, spisovateľ a rozhlasový komentátor, pán Frank Allyn Edwards (hore na fotke) o tom hovoril v priamom prenose do rádia, že sa nad základňou Muroc/Edwards pohybujú neidentifikované lietajúce objekty UFO. V anglickej wikipédii sa píše, že práve v roku 1954 bol pán Edwards kvôli svojmu silnému záujmu o UFO a veľkej popularite prepustený z rádia. Kto vie, možno práve kvôli tomuto incidentu dostal výpoveď.

 

 

A pravdepodobne z tohto dôvodu a v tomto momente bol pán prezident Eisenhower takto nenápadne z Washingtonu premiestnený bližšie k tejto základni v Kalifornii. Pozrite si to na mape, že pre lietadlo je vzdušnou čiarou ako blízko Palm Springs od Edwardsovej leteckej základne. Veď sa už predtým dohodli, že zabezpečia prítomnosť pána prezidenta a určite aj jeho samotného dopredu informovali, aby ho na to aj psychologicky pripravili, že si ho na leteckej základni Muroc dopredu objednali mimozemšťania, že sa s ním chcú o niečom porozprávať. A keď sa tie objekty v druhej polovici februára 1954  začali zase objavovať, že sa akože vrátili ako sľúbili, tak bolo asi pravdepodobné, že prišli ako sa dohodli, aby sa porozprávali s predstaviteľmi vlády.

 

Ufológovia vyšetrovaním po rokoch zistili pravdu, že Americký prezident, Dwight Eisenhower, bol večer, dňa 20. februára 1954 z Palm Springs s (možno s iným) lietadlom tajne odvezený na vojenskú leteckú základňu Muroc, ktorá sa neskôr premenovala na Edwards v púšti Mojave v Kalifornii. Nebol u zubára ako sa oficiálne klamalo a doteraz klame. Na základni Muroc v Kalifornii a nie na základni Holloman v Novom Mexiku sa pán prezident Eisenhower aj s ostatnými piatimi hlavnými vysoko postavenými vládnymi, vojenskými a inými činiteľmi osobne a fyzicky stretol s predstaviteľmi mimozemskej civilizácie. Raz. Nie tri krát. A nekomunikovali telepaticky ale normálnym bežným ústnym spôsobom v anglickom jazyku.

 

Vtedy, dňa 20. februára 1954 sa mimozemšťania opäť vrátili ako sľúbili aby si pokecali s prezidentom. Vtedy tam už pán prezident bol osobne prítomný. Pravdepodobne naňho museli pár hodín čakať. Bol tam tajne letecky dovezený z neďalekého Palm Springs. Pre lietadlo to nie je ďaleko. Boli to tie isté inoplanetárne vesmírne lode, tri tie typické lietajúce taniere aj s kupolou a dve také iné, cigárovité bez kupoly. Tri lietajúce taniere boli vo fomácii v strede v jednom rade a dve tie iné, menšie kozmické lode sa nachádzali po ich bokoch na obydvoch stranách a to vyvolávalo ten istý dojem, že sa jedná o ozbrojený bezpečnostný sprievod tých troch IAC. Na ich palube sa nachádzala tá istá mimozemská posádka. Keď IAC na základni Muroc pristáli v tej istej formácii ako prileteli, tak na inoplanetárnych kozmických lodiach sa tak isto ako predtým otvorili dvere, vysunuli sa z nich tie isté rebríky a vystúpili z nich dvaja tí istý ľuďom podobný mimozemšťania nordického typu, ktorý tam pristáli pár týždňov predtým.

 

Tajný fyzický kontakt najvyšších oficiálnych predstaviteľov Americkej vlády s predstaviteľmi mimozemskej civilizácie sa mohol začať.

 

Tento krát, večer, 20. februára v roku 1954 tam na základni Muroc v Kalifornii ale už pán prezident ako hovorca našej civilizácie bol osobne prítomný. Tvrdí sa, že na stretnutí s mimozemšťanmi bolo vtedy prítomných dokopy šesť vysoko postavených ľudí ale je možné, že tam v pozadí bolo prítomných viac ľudí, a ono sa to tam len tak hemžilo príslušníkmi tajných spravodajských služieb a ozbrojených síl. Prítomný boli pravdepodobne aj vojenský a vládny fotografi a kameramani, ktorý celú túto veľmi závažnú a historickú udalosť fotili a filmovali a doteraz sa tie fotografie, filmy a prípadne aj audio nahrávky schovávajú v trezoroch.

 

Medzi tými hlavnými šiestimi zúčastnenými predstaviteľmi vlády Spojených štátov bol vraj aj jeden z vtedajších najlepších skúšobných pilotov. Bol tam prizvaný ako technický poradca. Jeho meno sa nezverejnilo a nepodarilo sa ho zistiť.

 

Ďalší štyria prítomný boli týto páni:

 

PhD. Edwin Griswold Nourse (1883-1974) z Brookingsovho ústavu, ktorý bol do roku 1953 hlavným finančný, poradcom 33. Amerického prezidenta Harryho Trumana.

 

 

Ďalším účastníkom bol pán Franklin Winthrop Allen, vtedy už 80 ročný redaktor z Hearstových novín (Hearst paper). Jeho fotografiu sa mi nepodarilo získať.


Gerald Light, redaktor z Columbia Broadcasting System = CBS.

 

 

Toto všetko vidiace oko na ľavej časti v ich logu prezrádza, že aj táto významná a na celom svete známa rozhlasovo televízna spoločnosť je pod kontrolou keď nie Iluminátov, tak nejakej Slobodomurárskej lóže určite. Tak sa netreba čudovať, že aj oni tam mali jedného zo svojich ľudí.

 

A toto je tiež prekvapujúce, lebo údajne ďalším zúčastneným na stretnutí s mimozemšťanmi na Edwardsovej základni v Kalifornii v roku 1954 bol okrem prezidenta USA aj otec James Francis Aloysius MacIntyre (25.6.1886 - 16.7.1979) z Los Angeles, kardinál Rímsko katolíckej Cirkvi. Medzi rokmi 1948 až 1970 pôsobil ako zástupca svätej katolíckej Cirkvi v arcidiecéze v Los Angeles. Hľa, tu je na fotografii:

 

 

V roku 1952 ho svätý otec, pápež Pius XII vysvätil za kardinála. To je skutočne veľmi zaujímavé, že na takejto významnej udalosti nemohol chýbať ani vysoko postavený zástupca Rímsko katolíckej Cirkvi.

 

Mená týchto vyššie uvedených štyroch pánov, ktorý sa na vojenskej leteckej základni Muroc v Kalifornii v noci 20. februára v roku 1954 mali tajne zúčastniť na stretnutí s príslušníkmi inej mimozemskej civilizácie, sú známe z tohto listu, ktorý dňa 16. apríla 1954 dostal pán Meade Layne zo San Diega v Kalifornii v Spojených štátoch Amerických.

 

 

Keď kliknete do listu, tak sa vám zobrazí vo vyššom grafickom rozlíšení a vďaka tomu bude aj lepšie čitateľnejší.

 

Tí čitatelia, ktorý neovládajú tak dobre angličtinu, nemusia zúfať, lebo tu je preklad tohto istého listu do Slovenského jazyka:

 

 

A takisto keď kliknete aj do tohto prekladu listu, tak sa vám zobrazí v kvalitnejšej forme a bude sa dať lepšie čítať.

 

A samozrejme, že sa tento list v originálnom Anglickom jazyku, vrátane aj jeho prekladu do Slovenčiny dá bez problémov a bez porušovania čohokoľvek skopírovať. Čitatelia majú môj osobný súhlas tento môj článok (ako aj všetky ostatné) spolu aj s obrazovou prílohou v nezmenenej forme voľne kopírovať a chcem ich ešte aj poprosiť o šírenie týchto informácii aby bolo hentými manipulátormi čo najmenej oklamaných ľudí.

 

Autorom hore vyššie uvedeného listu bol už spomenutý pán Gerald Light zo CBS a list napísal svojmu priateľovi, pánovi Layneovi.

 

 

Pán PhD. Newton Hathaway Meade Layne (8.9.1882 - 12.5.1961), ktorý je tuto na fotografii a ktorému bol list adresovaný, sa vraj zaoberal metafyzikou, hraničnými vedami, duchovnými filozofiami, ezoterikou, ufológiou, teozofiou, rádionikou, duchovným vývojom, mystikou, psychotronikou, paranormálnymi a parapsychologickými javmi a tak podobne a pre pána Lighta bol niečo ako guru, majster, duchovný vodca alebo také niečo podobné, ktorý ho zasvätil do duchvných a paranormálnych záležitostí. Pán Meade Layne bol aj zakladateľ výskumného ústavu (teraz už nadácie) pre hraničné vedy a patril medzi prvých, ktorý tvrdili, že UFO sú zhmotnené veci z iných, paralelných svetov.

 

Pozorne si ten hore uvedený aj preložený list (nad fotkou pána Layneho) prečítajte, lebo je v ňom pekne a jasne vysvetlené, že čo znamená pojem "koniec sveta" alebo správnejšie "koniec časov" a ľahšie pochopíte, že asi čo nás v blízkej budúcnosti čaká. Mnohý materialistickejšie založený ľudia budú vidieť podobné veci, prežijú podobnú zmenu a budú z toho aj oni tak podobne plakať.

 

Zaujímavé je aj to, že pán Gerald Light v tom liste nepísal o tom, že tie mimozemské kozmické lode, ktoré na základni Muroc osobne videli, pochádzali z inej hmotnej planéty z nášho vesmíru, či z našej reality ale autor listu pánovi Laynemu doslova napísal, že tie lietajúce telesá pochádzali z "inej dimenzie". Už vtedy bolo totiž všeobecne známe, že samotný pán Layne ako jeden z prvých hlásal o týchto veciach pravdu, že UFO pochádzajú z iných nehmotných duchovných vesmírov a pán Light mu to v spomínanom liste aj potvrdil, že tá jeho teória o duchovnom pôvode UFO je pravdivá. Osobne tam bol, videl a počul to všetko na vlastné oči a uši, tak asi veľmi dobre vedel, že odkiaľ tie veci pochádzajú a v liste to aj on sám potvrdil, že sú to veci z iných paralelných vesmírov a nie z hmotných planét nášho štvorrozmerného vesmíru.

 

 

Ako som už spomenul, dvaja ľuďom podobný príslušníci mimozemského národa nordického typu vystúli z lietajúceho taniera a v anglickom jazyku, nie telepaticky (ako sa oficiálne klame) sa rozprávali s predstaviteľmi vlády USA.

 

Vláde Spojených štátov Amerických sa tí dvaja blonďavý mimozemšťania predstavili ako príslušníci mimozemskej civilizácie z planéty, ktorá obieha okolo hviezdy Betelgeuze v súhvezdí Orion. To ale vôbec nemusela byť pravda, lebo mne sa zdá, že pán Gerald Light v tom hore vyššie uvedenom liste lepšie odhalil ich pôvod, že tie bytosti pochádzali z iného paralelného vesmíru, čiže z inej dimenzie a nie z nejakej hmotnej planéty. A kto vie, že či sa tie bytosti len nehrali na technicky vyspelé a pochádzajúce z inej hmotnej planéty.

 

Asi takto vyzerali, toto je nordická rasa mimozemšťanov:

 

 

Po zoznámení sa, že kto sú, odkiaľ pochádzajú a tak podobobne, im ukázali svoje dopravné prostriedky a demonštrovali im svoju vyspelú techniku. Ukázali im, že ako im prakticky funguje technológia absolútnej neviditeľnosti, ukázali im, že ako im prakticky funguje teleportácia, materializácia a rematerializácia fyzických tiel a aj iné také podobné technologické a aj paranormálne zaujímavosti im prakticky ukázali. Boli to dych vyrážajúce a zarážajúce technologické vymoženosti o ktorých naša civilizácia v roku 1954 mohla len snívať. Ešte aj dnes by to bolo zarážajúce, keby nám bolo niečo také prakticky ukázané.

 

A veru že ešte veľa ľudí bude plakať, keď také veci v blízkej budúcnosti sami uvidia.

 

Pán prezident Dwight Eisenhower vraj vošiel aj do vnútra jedného z pristátych IAC a tam na palube lode mu mimozemšťania tiež všeličo zaujímavé poukazovali.

 

Na psychický stav hlavne tých materialisticko ateisticky založených a na také vyššie, duchovné, menej materiálne veci nepripravených zúčastnených osôb to bol taký silný šok, že ich to rozplakalo. Úplne ich to dostalo do pomykova a vrátane pána prezidenta sa nedokázali ubrániť slzám, keď to všetko videli na vlastné oči a mohli sa toho všetkého aj dotýkať. Pán Gerald Light to v hore vyššie uvedenom liste určenému pánovi Layneovi zo 16. 4. 1954 pekne popísal a vysvetlil, že prečo im z toho všetkého bolo do plaču. Verím tomu, že sa ich ten zážitok tak hlboko doktol, že neskôr začali rozmýšľať aj o existencii Boha, Stvoriteľa vesmíru, podobne ako prvý astronauti, ktorý z výšky z kozmického priestoru videli našu domovskú planétu a okolitý vesmír. A pravdepodobne ich to zmenilo aj tak, že začali veriť duchovným veciam.

 

Na tomto obrázku z roku 1982 je nakreslené, že asi ako vyzerala celá tá situácia:

 

 

Hore v pravo vidieť rozplakanú tvár pána prezidenta. V obrázku sa tvrdí aj to, že už v roku 1982 vysoko postavený ufológ, Lord Clancarty pravdivo informoval o tejto záležitosti. Dole v ľavo je na obrázku hangár v ktorom došlo k stretnutiu s mimozemšťanmi a dole v pravo je správna mapa polohy základne v ktorej sa to všetko uskutočnilo. Ako pekne a jasne dokazuje aj na tento obrázok, stretnutie sa v roku 1954 uskutočnilo v Kalifornii a nie v Novom Mexiku ako klamú média od začiatku roku 2012. Vtedy sa tvrdilo úplne niečo iné a teraz sa to dezinformátori cez médiá snažia svojimi klamstvami pozmeniť a vytvoriť dojem, že v roku 1964 sa na vojenskej leteckej základni Holloman v Novom Mexiku s negatívnymi mimozemšťanmi na ničom nedohodli, čo vôbec nie je pravda, čo dokazujú aj moje argumenty v tomto článku.

 

Pokračujme ale ďalej.

 

Po dojímavej ukážke vysoko vyspelej mimozemskej techniky sa mimozemšťanov Americký prezident spýtal, že prečo prišli a čo od nás chcú. Ich hovorca mu po anglicky odpovedal, že s nimi, čiže s predstaviteľmi našej celej civilizácie, chcú uzatvoriť istú dohodu. Predstavitelia mimozemskej civilizácie totižto pána prezidenta a ostatných vysoko postavených predstaviteľov Americkej vlády považovali za predstaviteľov a hovorcov celej našej civilizácie a nie iba nejakej jednej krajiny sveta. Američania sa ale už od dávna hrajú na pánov sveta, tak sa netreba čudovať, že im to vôbec nevadilo, ba dokonca im to aj lichotilo, keď ich brali ako zástupcov celej našej pozemskej civilizácie. Stále to bolo lepšie ako keby tí mimozemšťania mali za pánov sveta považovať Sovietov (Rusov), Čínu alebo akúkoľvek inú krajinu nášho sveta. Prišelci z vesmíru alebo z inej dimenzie pravdepodobne nemali ani poňatia o našom politickom rozdelení sveta a z toho dôvodu ich brali ako najvyšších predstaviteľov našej civilizácie. Samozrejme, že sa Američania mimozemšťanov ani nesnažili vyviesť ich z toho omylu, že oni nie sú žiadnymi zástupcami našej civilizácie a že sa majú obrátiť na niekoho z OSN. Veď prečo by sa aj namáhali, keď im to tak vyhovovalo, no nie ? Táto údajne dobrá (vôbec to nie je isté) mimozemská civilizácia sa prostredníctvom Americkej vlády chcela od 20. 2. 1954 s našou civilizáciou tak dohodnúť, že oni hromadne a oficiálne pristanú na našej planéte Zem a Americká vláda ich pred celým svetom predstaví, že pristáli mimozemšťania, že sa celý svet ničoho nemá báť, že sú dobrý, že prileteli s mierovými úmyslami a tak podobne.

 

 

Dôvod ich pristátia by bol taký, že nám chcú ponúknuť pomoc a budú nás ako nejaký starší a vyspelejší bratia a sestry z vesmíru učiť a pomáhať nám v morálnom a duchovnom vývoji.

 

 

Vyžadovali by od nás a naučili by nás aj to, aby sme prestali ničiť a drancovať prírodu, aby sme si neznečisťovali svoje vlastné životné prostredie, vodu, vzduch a by bolo menej zla, viac lásky, dobra a harmónie, menej civilizačných a iných chorôb, aby sme si menej navzájom ubližovali, aby bolo viac tolerancie a porozumenia, aby boli lepšie medzi ľudské vzťahy a aby sa zastavili všetky tie zbytočné vojny, hádky a rozbroje, aby naše ekonomické záujmy neboli dôležitejšie ako ekológia a tak podobne. Chceli sem hromadne a oficiálne prísť ako naši starší súrodenci z vesmíru aby pomohli našej problematickej a skazenej civilizácii.

 

 

Ďalšou hlavnou požiadavkou mimozemšťanov zo súhvezdia Orion, bolo aj zničenie a likvidácia všetkých našich atómových zbraní a zastavenie ich pokusných výbuchov a ďalšieho vývoja nukleárnych zbraní hromadného ničenia. Tvrdili a mali žiaľ pravdu, že v rukách našej pokazenej civilizácie sú atómové bomby a iné nukleárne zbrane hromadného ničenia nebezpečnou hračkou, ktorú nám treba zobrať aby sme sa navzájom nevykynožili a neohrozili tým aj vesmírnu harmóniu.

 

 

Oni to ale samozrejme, že zase mysleli tak globálne, že na celom svete treba zrušiť všetky jadrové zbrane. Nezabúdajme, že oni si mysleli, že prezident a ostaný sú hlavnými predstaviteľmi našej celej civilizácie. Nie iba od Americkej vlády chceli aby iba oni zlikvidovali všetky jadrové zbrane. Celý náš svet sa mal zbaviť tých nebezpečných hračiek, ktoré sú v nesprávnych a nezodpovedných rukách.

 

Na to hromadné oficiálne pristátie mimozemsťanov na Zem a ich oficálne odhalenie im pán prezident Eisenhower vraj povedal, že v tom im nevedia vyhovieť a že si neželajú, aby hromadne pristáli, lebo by to vyvolalo veľkú celosvetovú paniku. Vysvetlil im, že ľudstvo ešte nie je pripravené a dostatočne vyspelé na hromadný príchod mimozemšťanov.

 

Predstavitelia Americkej vlády mali aj také podozrenie, že sa ich tí mimozemšťania snažili ovládnuť a prevziať kontrolu nad celým svetom. Toto podozrenie sa ešte viac zvýšilo vtedy, keď hovorca mimozemskej civilizácie od Americkej vlády vyžadoval zničenie ich všetkých jadrových zbraní. Začali mať podozrenie a obavy, že sa ich tak strategicky snažili vojensky oslabiť aby si sami sebe zničili tie najúčinnejšie a najlepšie zbrane. Potom v prípade snahy mimozemšťanov o nadvládu nad Zemou, keby sa chceli pred inváziou mimozemšťanmi brániť a v prípade vypuknutia vojny s mimozemskou civilizáciou, by nevedeli proti nim útočiť atómovými zbraňami, ktoré by si oni sami predtým zničili. To bol ale ten najmenší sci-fi problém, nad ktorým sa len pobavili s porovnaním s iným, podstatne vážnejším politicko vojenským problémom. Ešte viac ako mimozemšťanov sa totiž báli Sovietov. Mali dokonca strach aj pred tým, že sa možno jedná o podvod, že tí istý mimozemšťania boli možno predtým tajne u Rusov a tajne sa s nimi tak dohodli, že prídu aj do Ameriky vyžadovať ich jadrové odzbrojenie aby sa tak studená vojna obrátila v prospech Rusov vďaka ich prevahe v počte zbraní hromadného ničenia.

 

Takže ani na zničení atómových zbraní sa s mimozemšťanmi nedohodli a v nijakom prípade im nemohli vyhovieť ani v tom. Zničiť ich v tom čase ešte relatívne nový, iba deväť ročný vojensko politický tromf ? To ani nápad, veď to bola ich najlepšia a najsilnejšia zbraň akú kedy mali a vďaka tým (dvom) bombám zastavili a vyhrali aj druhú svetovú vojnu, donútením kapitulácie Japonska. A ani vo sne by ich nenapadlo riskovať priebeh studenej vojny likvidáciou tých najlepších zbraní aké mali a ani žiadny mimozemšťania alebo "kieho ..." by ich nedonútili sa ich vzdať.

 

Ja sám osobne, kolega krisek.poliak ale aj iný naši ufologický kolegovia sa zamýšlame nad reálnou možnosťou, že tie bytosti skutočne nemuseli byť dobré aj napriek tomu, že sa dosť presvedčivo snažili hrať na dobrých.

 

Zástupcovia mimozemskej civilizácie preto navrhli, že zatiaľ sa budú pozemšťanom na celej planéte Zem iba niekedy sem tam na oblohe a na zemi ukazovať ako jav UFO alebo USO pod vodou a v blízkosti vody a že sa budú kontaktovať s inými civilnými občanmi (kontaktérmi) a tak budú opatrne a postupne ľudstvo pripravovať na ich prítomnosť, aby si tak postupne zvyklo na prítomnosť mimozemšťanov. Pánovi prezidentovi sa tento plán mimozemšťanov celkom páčil a potvrdil im, že toto nie je zlý nápad a môžu tak robiť, pokiaľ s tou činnosťou nebudú nijako narúšať národnú bezpečnosť Spojených štátov a nevyvolajú tak žiadnu paniku. Takáto stratégia opatrného približovania mimozemšťanov k ľudstvu sa vláde USA pozdávala a nemala nič proti tomu.

 

A to bolo asi jediné, na čom sa dohodli.

 

A aby to bolo spravodlivé a približne vyrovnané čo sa týka požiadaviek, aby to nezostalo iba pri tom, že čo chcú mimozemšťania od nás, tak sa potom jeden z tých dvoch hovorcov mimozemskej civilizácie spýtal pána prezidenta Dwighta, že čo by od nich chceli oni, pozemšťania. Pán prezident po dohode s jeho poradcami odpovedal, že by mali záujem o ich vyspelú techniku, že či by sa nedalo nejako dohodnúť v tejto záležitosti, že ako by sa mohli dostať k ich vypelým technológiám. Proti Rusom by sa im to fakt zišlo aby mali pred nimi náskok. Tak preto sa ich pán prezident spýtal, že čo chcú za ich techniku a už začal špekulovať a vyjednávať s nimi týmto smerom aby od nich získali tú ich úžasne vyspelú a pokročilú techniku. Oni im svoju omnoho vyspelejšiu techniku ale tak isto rázne odmietli akýmkoľvek spôsobom poskytovať, lebo vraj už len naša vlastná, v ich očiach primitívna technika, ktorú nevieme normálne a s rozumom zodpovedne používať, ohrozuje nie len našu ale dokonca aj kozmickú bezpečnosť. Keby sme ale prijali ich ponuku, že by nás ako vyspelé sestry a bratia kadečomu priučili, tak by nás naučili správne a zodpovedne používať akúkoľvek vyspelú techniku, ktorá je iba ako nástroj, ktorý sa treba naučiť bezpečne a zodpovedne používať, aby s ňou nikto (a nič) nebol nijako ohrozovaný. Naša civilizácia je vraj nevyvážene rozvynutá, duchovne sme pozadu a máme veľký technický pokrok a to spôsobuje to, že tú našu stále dokonalejšiu techniku špatne a nezodpovedne používame a môžeme sa samích seba zničiť a ohroziť tým nie len našu ale aj bezpečnosť vesmíru v okolí našej planéty a aj celej našej Slnečnej sústavy.

 

 

A čím sme technologickejšie vyspelejší a menej duchovnejší, čím je ten rozdiel väčší, tak tým viac je to pre nás nebezpečnejšie. A keby len pre nás. Ohrozujeme s tým aj kozmickú rovnováhu a bezpečnosť. Každú chvíľu sa samích seba môžeme zničiť takouto hroznou termonukleárnou treťou svetovou vojnou:

 

 

Kvôli nedostatočnému duchovnému vývoju a veľkému technickému pokroku sme stále viac sebadeštruktívnejšia kozmická civilizácia a ako je ukázané na tomto obrázku hore vyššie, sa môžeme samých seba vyhľadiť atómovými zbraňami, ktoré sme si my sami vytvorili. Z toho dôvodu, že sme objavili pre nás nebezpečné atómové zbrane hromadného ničenia, na seba upozorňujeme a preto nás navštevujú rôzne rasy mimozemských civilizácií. Hlavne od našich prvých atómových výbuchov od roku 1945, ktoré vo vesmíre v iných dimenziách hlučne zazneli ako obrovský gong, alebo ako nejaký alarm, sme na seba upozornili, že už aké nebezpečné zbrane máme v rukách.

 

A preto sa sem mimozemšťania vrátili po začatí atómového veku.

 

Áno, presne tak, oni sa sem vrátili, lebo pred mnohými tisícročiami tu už boli, čo veľmi jasne dokazujú aj mnohé archeoastronautické objavy. Vtedy dávno, pred svojim odletom preč a zmiznutím do iných časopriestorov a dimenzii, nám mimozemské civilizácie sľúbili, že sa niekedy v budúcnosti vrátia. No a už sú tu, vrátili sa, lebo presne na toto čakali. Oni už vtedy vedeli, že raz v budúcnosti svojou technickou evolúciou získame tak veľmi ničivé zbrane, že sa s nimi dokážeme samích seba zničiť. Celý ten čas nás tam zhora z vesmíru a iných paralelných svetov tajne monitorovali, sledovali a niekedy dokonca aj zasahovali do nášho vývoja, čo dokazujú aj historické záznamy pozorovaní UFO.

 

Preto sa s ufami ako keby roztrhlo vrece približne po skončení druhej svetovej vojny a preto už o dva roky na to, druhého júla v roku 1947 vznikla oficiálna ufológia, ktorú odštartoval prípad "Roswell". Neidentifikovanými lietajúcimi objektami sa to po roku 1947 začalo len tak hemžiť a spôsobilo to aj ufologickú horúčku, hystériu, takmer že nie paniku. V tom čase boli aj veľké a časté vlny pozorovaní UFO. To v žiadnom prípade nebola náhoda, že akurát vtedy.

 

Mimozemšťania najvyšším predstaviteľom Americkej vlády tvrdili aj to, že je veľkou chybou všetku tú najlepšiu a nejvyspelejšiu techniku využívať iba na vojenské účely. To je veľmi nebezpečné, lebo naša technika je stále viac vyspelejšia a ničivejšia, zbrane hromadného a iného ničenia sú stále viac účinnejšie a deštruktívnejšie a mohlo by sa to s nami skončiť tak podobne, ako to názorne demonštruje tento obrázok:

 

 

Jedine iba pod tou podmienkou, keby sme správnym a zodpovedným spôsobom používali svoju vlastnú techniku, by nás mimozemské civilizácie považovali za nesebadeštruktívnych a dôveryhodných, tak iba vtedy by boli ochotný sa s nami podeliť aj o svoje vyspelejšie technológie aká je tá naša, lebo vtedy by sa už nemuseli ničoho báť, že sa s ňou navzájom zničíme a ohrozíme tým aj okolitý vesmír. Aj oni majú vraj istú zodpovednosť za svoje skutky a nebudú dávať "nebezpečné hračky neposlušným deťom". Na čo by "nezodpovedným deckám dávali zápalky" ? Aby s nimi podpálili aj to, čo sa podpáliť nedá ? To ani nápad. Takú nezodpovednú hlúposť by ani vo sne nespravili. Nechcú nás mať na svedomí a z toho dôvodu nám žiadnu ich vyspelejšiu techniku, ktorú im závidíme, nebudú poskytovať, pokiaľ sme takáto sebadeštruktívna a málo duchovne vyvinutá civilizácia.

 

Takto nejako podobne a jednoducho to vraj mimozemšťania pánovi prezidentovi a zástupcom vlády USA odôvodnili a vysvetlili isté veci.

 

Takže sa dohodli iba na tom jednom, že sa mimozemšťania budú k ľudstvu tak pomaly a opatrne približovať ako jav UFO/USO a budú sa aj s jednotlivcami kontaktovať aby si naša civilizácia na ich prítomnosť zvykla a nebála sa ich.

 

Neskôr začala mať Americká vláda také podozrenie, že istá mimozemská civilizácia sa s nimi chcela skontaktovať už dva roky predtým. Bolo to v období medzi 12. až 29. júlom roku 1952, keď sa nad hlavným mestom Washingtonom DC viac krát objavila formácia UFO.

 

 

Vlna pozorovaní UFO nad Washingtonom bola najsilnejšia počas víkendov 19. až 20. júla a 26. až 27. júla v roku 1952. Bolo pravdepodobné, že keby sa ich protivzdušná obrana nesnažila zostreliť, tak by tie neznáme objekty hromadne a oficiálne mohli pristáť trebárs aj pred Bielym domom a vznikla by veľmi podobná situácia ako vo vedecko fantastickom filme Deň, keď sa Zem zastavila (The day the Earth stood still) z roku 1951.

 

 

Tento vedecko fantastický film sa môže považovať za takmer prorocký, lebo o rok na to ako ho nakrútili, na konci júla 1952 sa to takmer stalo ešte fantastickejšou skutočnosťou. To preto, lebo v spomínanom filme vo Washingtone pristál len jeden lietajúci tanier (ako to vidieť aj hore vyššie na uvedenom obrázku), no ale v skutočnosti v júli roku 1952 nad hlavným mestom Ameriky sa tie "ufá" hemžili ako muchy a takmer spôsobili podobnú paniku ako vo filme.

 

Toto bola len taká malá odbočka v čase, vráťme sa do 20. februára 1954 na leteckú základňu Muroc.

 

Z vojensko strategických a politických dôvodov by vládu USA ani vo sne nenapadlo vzdať sa tých najlepších zbraní hromadného ničenia, čiže atómových bômb a rakiet, takže o tom nechceli ani len počuť. Americkej vláde sa vtedy nepodarilo získať ich vyspelú mimozemskú techniku, čo bolo ich hlavným cieľom. Taká technologická prevaha nad Sovietmi by sa im v tom čase veľmi zišla a ich snom bolo vlastniť aj UFO a aj iné vyspelé mimozemské technológie. Od tých blonďavých modrookých mimozemšťanov sa im tú ich vyspelejšiu techniku v roku 1954 na Edwardsovej základni nepodarilo získať. No ale vôbec to zúfalo nezdávali a neprestali zháňať tie vyspelé mimozemské technológie. Vedeli totiž veľmi dobre, že nás nenavštevuje len jedna rasa mimozemskej civilizácie. Iba si povedali, že "toto boli hlupáci, skúsime to s inými". Skúšali to teda s inými mimozemšťanmi a začala sa doslova horúčkovitá poľovačka na lietajúce taniere a dňa 12.8.1954 z Pentagonu vyšiel dokonca aj rozkaz AFR 200-2, že čím skôr musia zostreliť UFO. Tento rozkaz vyšiel z toho dôvodu, lebo tajné spravodajské agentúry zistili, že tie veci lietajú aj nad územím Sovietskeho zväzu a aj Rusi sa snažili o to isté, tak bolo nevyhnutné ich v tom predbehnúť.

 

A kto hľadá, ten nájde.

 

O desať rokov, dňa 25. apríla 1964 sa na vojenskej leteckej základni Holloman v štáte Nové Mexiko uskutočnilo ďalšie stretnutie s inými a do očí bijúco negatívnymi bytosťami pravdepodobne tiež z inej dimenzie. Tam už žiadny prezident nebol prítomný.

 

 

Pán Dwight Eisenhower bol prezidentom do roku 1961. V roku 1964 bol už 36. Americkým prezidentom pán Lyndon Baines Johnson. Takže je vylúčené, aby tam bol v roku 1964 osobne prítomný prezident Eisenhower.

 

A vláde Spojených štátov sa tam splnil aj ich dávny sen: vlastniť tie úžasne manévrujúce a rýchlo letiace, radarovo aj opticky neviditeľné mimozemské lietajúce taniere a získať vyspelé mimozemské technológie.

 

S tými negatívnymi diabolskými bytosťami sa 25. apríla v roku 1964 na vojenskej leteckej základni Holloman v štáte Nové Mexiko v Spojených štátoch Amerických dohodli aj takým spôsobom, že sa im podarilo získať vysoko pokročilé mimozemské technológie. Dostali od nich dokonca aj tie preslávené plne funkčné, nie havarované ale čisto nové "lietajúce taniere" s vysvetlením ako fungujú, z čoho sa skladajú, ako sa ovládajú a aj s inštrukciami na ich sériovú výrobu. Na takých zarážajúcich veciach sa vtedy v roku 1964 dohodli, že človek má z toho husiu kožu a to hlavne vtedy, keď si uvedomíme taký fakt, že tými zlými mimozemšťanmi boli oklamaný a podvedený a celá tá ich tajná tieňová vláda tak nezodpovedne uvrhla celé ľudstvo pod ich nadvládu.

 

 

Obrázky k článku




Na druhý deň v nedeľu ráno, dňa 21. februára 1954 sa pán prezident Eisenhower oficiálne objavil na bohoslužbe v kostole v Palm Springs. Na tejto fotografii si podáva ruku s duchovným pastorom, s pánom Reverendom Jamesom H. Blackstoneom.


Túto fotografiu so svojim vlastnoručným podpisom vo februári 1954 daroval na pamiatku Americký prezident Eisenhower obyvateľom doteraz existujúceho a fungujúceho ranča Smoke Tree Ranch v Palm Springs v Kalifornii v Spojených štátoch Amerických. Na jeho kravate môžete vidieť aj logo "STR" tohto ranča. Pekná a romantická spomienka a reklama na ich ranč.


Pozrite sa, že ako média zámerne dezinformujú. Dokonca ešte aj rok naschvál nenápadne posúvajú dopredu o jeden rok aby si nikto nič nevšimol, že je dátum nesprávny a aby z toho urobili ešte väčší informačný chaos. Hore v článku si v úvode pozrite, že takto isto zlý rok udali aj na známej webovej stránke Wikileaks. Sviniari Iluminátsko Slobodomurársky. Nemám k tomu už čo viac dodať.


V ľavej časti fotografie je Lord Clancarty a vedľa neho v pravo je pán major Koloman Keviczky (Keviczky Kálmán, Colman von Keviczky), vojenský činiteľ, zakladateľ a vedúci spoločnosti ICUFON, významný svetový ufológ maďarského pôvodu, ktorý sa narodil v dedine Vrútky na Slovensku. Lord Clancarty už v roku 1982 prezradil to obrovské vládne tajomstvo o stretnutí Amerického prezidenta Eisenhowera s príslušníkmi mimozemskej civilizácie v Kalifornii na Edwardsovej vojenskej leteckej základni v roku 1954. Lord Clancarty (a iný dôveryhodný informátori) nikdy netvrdil, že k tomuto stretnutiu došlo v Novom Mexiku na základni vojenského letectva s názvom Holloman. Tam sa až o desať rokov odohralo úplne iné stretnutie so zlými mimozemšťanmi a aj iný ľudia tam vtedy boli a ani žiadny prezident tam vtedy nebol prítomný a dohodli sa na hrozných veciach. Dovolili im napríklad na celom svete unášať ľudí a mrzačiť dobytok a tak podobne a boli nimi podvedený a celý svet tak uvrhli pod ich nadvládu a doteraz sú všetci prezidenti, ministri, politici a všetky vlády, proste všetko oficiálne na celom svete manipulované tými zlými bytosťami a celé ľudstvo je tak už dávno zotročené a chystajú s nami robiť také veci, že z toho ide strach. Označovanie ľudstva mikro čipovými podkožnými implantátmi a tak ďalej, mnohý už o tom vedia. A od roku 2012 sa to zbytočne snažia pozametať pod koberec dezinformačnými táraninami aby vytvorili falošnú ilúziu, falošnú pravdu, že sa nikto so žiadnymi mimozemšťanmi akože na ničom nedohodol. Takáto je strašidelná skutočnosť a takáto je hrozná pravda, nech sa to komukoľvek páči alebo nepáči. Kašlem na to, že sú to informácie týkajúce sa národnej bezpečnosti a tak podobne ale ľudia majú právo poznať tú hroznú pravdu a musia o tom vedieť, že aký tu máme globálny problém. Bez poznania problému sa žiadny problém nedá riešiť. Treba o tom všade hlásať, nech je to už akokoľvek strašidelné. Neinformovanosti, nevedomosti a nepoznania problému sa treba báť a nie pravdy.

Diskusná téma: Pravdivejšie informácie o stretnutí Amerického prezidenta Eisenhowera s mimozemskou civilizáciou.

doudoune canada goose femme https://www.winrfm.com/

RonaldLync | 22.10.2014


Pridať nový príspevok