Odkaz mŕtveho muža

20.03.2021 11:12

            Jasnovidka Izabella Csabaiová z Nových Zámkov je jedna z mála tých, ktorým je dopriate prekročiť hranice nepoznaného. Už vyše dvadsať rokov udržiava kontakt s dušou svojho mŕtveho manžela.         

Izabella Csabaiová

            Mala len deväť rokov, keď zachytávala prvé jasnovidecké obrazy. Dnes už dáma v zrelom veku si prešla strastiplnú životnú cestu. Dedičstvo získala po otcovi a dedovi. Pochádza zo Strekova pri Nových Zámkoch, kde sa narodila. Jej otec očakával syna. Ale preto, že prišlo na svet dievča, dcéru aj matku preklial. Vycítiť blížiace sa nešťastie a nadprirodzené schopnosti zdedila práve po ňom. Vidí obrazy z minulosti, prítomnosti a budúcnosti.

            Jej život nadobudol iný spád po tragickej smrti manžela Vincenta. Vtedy žili v Martine a ona musela identifikovať telo zachytené vlakom. Tento šok, ako sama hovorí, jej otvoril tretie oko. Vinco ju neopustil. V jej byte po jeho smrti začali padať a lietať predmety, praskali žiarovky, vypaľovali sa elektromotory vo vysávači. Nešťastná požiadala o byt v Nových Zámkoch. Na novom mieste to síce neprestalo, ale dostalo už iné rozmery.

            V jeden večer pred Veľkou nocou, keď sa chystala čosi písať, sa cez byt prehnal akýsi prievan a zastal pri nej. Zrazu jej oťažela a ochrnula pravá ruka a nejaká tajomná sila ju pritlačila k papieru. Na papieri sa zjavil text: „Som tvoj milujúci manžel Vinco. Ty a tvoje dve deti ste pre mňa všetkým na tomto svete.“

            Odvtedy Izabella tvrdí, že s manželom kontakt neprerušila a život bez neho si nevie ani len predstaviť. Nepochybuje, že je to on… Považuje ho za svojho anjela strážneho.

            Nepotrebuje žiadne zvláštne zaklínadlá

            Vďaka svojim nadprirodzeným schopnostiam precestovala Izabella Csabaiová šestnásť krajín, spoznala množstvo ľudí s podobnými schopnosťami – ezoterikov, jasnovidcov, liečiteľov, tibetských lámov, veštcov a mnohých ďalších. Spolupracujú s ňou aj policajti, ktorým pomohla vyriešiť nejeden bezvýchodiskový prípad. Ako sama hovorí, stačí jej k tomu fotografia obete a miesta trestného činu.

            Ak sa chce spojiť s Vincom, nepotrebuje k tomu žiadne zvláštne zaklínadlá, sklenenú guľu ani čiernu mačku na stole, či iné čarodejnícke rekvizity. Postačí jej sa na chvíľu sústrediť a privolať k sebe jeho dušu. Vzápätí jej ochrnie pravá ruka a sama od seba začne písať. Súčasne počuje jeho hlas, ktorý nemôže počuť náhodný prísediaci.

automatické písmo

            Predpovede média

            Ako počuje hlas vo svojom vnútri, tak jej ruka píše a zjavujú sa jej pred očami obrazy, akési vnútorné farebné diapozitívy. Obrazy vyzerajú ako na nejakom ohnutom valci. O jej schopnostiach sa vie na celom území Slovenska.

            Izabella Csabaiová je známa a vyhľadávaná aj preto, lebo je skvelým médiom, ktoré sa dokáže spojiť s duchmi. Objasnila napríklad aj príčinu vytekania neznámej tekutiny z hrobky grófa Pálffyho. Spolupracuje s kriminálkou a pomáha objasňovať závažné trestné činy napr. zmiznutia, vraždy a pod

            V roku 1995 predpovedala, kto bude o ďalšie štyri roky zvolený do funkcie prezidenta Slovenskej republiky. Predpovedala to menovite v prítomnosti vtedajšieho veľvyslanca. Obraz zachytila, keď si spolu podali ruky na námestí Grand Place v Bruseli. Išlo o Rudolfa Schustera, ktorý tam bol prítomný so svojou manželkou a deťmi, vtedy ešte ako starosta mesta Košíc. O štyri roky bol zvolený za prezidenta. Jasnovidectvo sa v súčasnej dobe trochu líši od tých z minulosti, a to hlavne mentálnym rozmýšľaním a predstavami ľudí.

Izabella

            Izabella

            Denne jej píše množstvo ľudí a žiadajú ju o informácie ohľadom pandémie Covid – 19. Pýtajú sa jej či sa jedná o nevydarenú vojenskú akciu, či sme čipovaní alebo, či chce naschvál ľudská ruka zničiť Zem, prípadne, či ide o trest z vyšších miest. Jej duchovný kontakt Vinco vraví, že momentálne prebieha karma Zeme.

            Podľa Vinca existuje

  • Karma človeka, jedinca
  • Karma dynastie
  • Karma politika
  • Karma štátu
  • Karma svetadielu
  • Karma Zeme

            Práve prebieha, prostredníctvom človeka, obrovský trest Zeme, teda karma celej zemegule. Ľudia sú už natoľko zlí a bažiaci po moci, sláve a peniazoch, že vyššia moc musela zakročiť. Táto Zem je natoľko nasiaknutá chamtivcami a zločincami, že musel prísť zaslúžený trest v pripravenej karme sveta. Zem teraz bude prežívať duchovnú telesnú i ekonomickú karmu, ktorá bola v osude vopred pripravená, ako trest pre Zem, ak v karme neobstojíme. Ak sa nespamätáme, čoskoro nás čaká osud Sodomy a Gomory.

            Izabellin mŕtvy manžel Vinco uviedol, že pre každého člena Zeme sú pripravené tri diapozitívy (čo diapozitív – to karma), teda predvídané možnosti či už pre jedinca, politika, štát, či celej Zeme. Zem teraz dosiahla v duchovnej podlosti najvyšší trest. Podľa Vinca ani jedna osoba nebude vynechaná od karmického trestu. Trest prebieha už tretí rok a bude trvať až do 24. decembra 2022. Najprísnejšiu karmu (trest), dostanú tie dynastie, ktoré sa o to zaslúžili.

            Osudy ľudí sú zvláštna vec. A tak vyššia moc nepripravila sedem miliárd osudov pre každého zvlášť, ale je pripravených niekoľko rovnakých kariem pre všetkých, a tak sa opakujú tie isté osudy ľudí v rôznych kútoch zeme. To, čo prežívate vy, zároveň s vami prežíva niekto v Afrike, v Číne a niekto ďalší v Amerike. Podľa Vinca a Izabelly sa duše rodia na Zem z troch dôvodov. Buď je to za trest, splatiť svoj karmický dlh, alebo vziať na seba určité skúšky, ktoré by ste chceli zvládnuť a tým sa ako duša posunúť na vyššiu úroveň bytia.

            Pri narodení zabúdame odkiaľ a prečo sme sem prišli, a tak tu len zháňame peniaze a posty, a popritom nezbadáme, že prídeme o svoj charakter a česť, a karmicky zaťažíme životy svoje aj našich potomkov, v tejto aj ďalšej reinkarnácii. Tí, čo sa najviac previnili, sa v najbližšom živote narodia, ako chromí, slepí a veľmi stíhaní. Energia – charakter človeka sa vyvíja od prvého momentu narodenia. V karme bohatstva málokto obstojí. Práve tí, čo sa naháňajú za peniazmi si ani neuvedomujú, že sú tými najchudobnejšími na svete. Chudobných nepovažujú ani za ľudí. Všetci musíme každým typom karmy prejsť, aby sme mohli pokračovať v ďalšom duchovnom vývoji niekde inde. Pokiaľ vo všetkých karmách neobstojíme, budeme sa inkarnovať na Zem znovu a znovu, pokiaľ neprestaneme opakovať tie isté chyby a nenaučíme sa byť ľuďmi.

            Indickí guruovia naučili Izabellu rozpoznávať ľudí podľa ich energií a stupňov farebnosti aury. Izabella ľutuje ľudí s tmavou aurou, pretože nevidia to, čo ona, a tak nevidia svoje hriechy, ani to, že sa nachádzajú po charakterovej smrti. Karma jedinca sa dá aj za života napraviť ak z hĺbky duše oľutujete svoje činy a napravíte sa. Vtedy sa môže zmeniť aj váš osud. Izabela podľa aury už vo dverách vidí s akým človekom má do činenia. Vidí prekliatie jedincov a aj ich dynastie. Ak utekáte od rodiny za pohodlnejším životom, je možné, že utekáte pred tým, čo ste si predsavzali. Ak utekáte od svojich detí a partnerov z akýchkoľvek dôvodov, namiesto toho, aby ste sa o nich s láskou postarali, v takomto prípade sa váš život zopakuje alebo podobný osud budú musieť znášať vaše deti.

            Izabella už niekoľkokrát chcela utiecť pred svojimi schopnosťami, ale vyššie moci jej to nikdy nedovolili. Vždy sa niekto objavil vo dverách, koho jej mocnosti opätovne poslali do cesty, aby ju na jej predurčenú cestu vrátil.

            Zákony vyššej moci pochopíme až vtedy, keď tu už nebudeme.

V.K.

            Znovu je v predaji kniha o slovenskej jasnovidke Izabelle.

            Nechajte sa vtiahnuť do tajuplného sveta a dozviete sa ako funguje a ako jej pomáhajú bytosti z iných dimenzií.

Objednávkou knihy získate exkluzivitu priamej komunikácie s jasnovidkou, ktorá sa do dnešného dňa venuje svojej práci.

 

Knihu je možné objednať cez sms na t. č.: +421 907 038 231

Osobne, alebo poštou na adrese: Izabella Csabaiová

                                                Gábora Bethlena 28

                                                940 70 Nové Zámky

https://www.facebook.com/izabella.csabaiova

 

 

 

Diskusná téma: Odkaz mŕtveho muža

Informácia

Peter | 04.07.2023

Dobrý deň,ja by som mal záujem o Vaše veštenie.Neviem si dať rady z nejakým mojím problémom... Ďakujem.

Pridať nový príspevok