K 2013-11-1

01.02.2013 08:29
Dátum pozorovania: 2013-11-?
Čas pozorovania: 21:30
Miesto pozorovania: nad lesom
GPS súradnice pozorovania:
Uhol pozorovania: 45
Dĺžka pozorovania (minút): 0.1
Spôsob pozorovania: volnym okom
Počet objektov: 1
Tvar objektu(ov): neznamy
Veľkosť objektu(ov): neznama
Farba objektu(ov): neznama
Zvuk objektu(ov): ziadny
Zápach objektu(ov): ziadny
Spôsob svietenia objektu(ov): luc svetla ako zo silneho reflektoru bielej farby s nadychom do modra a zablesk takej istej farby
Spôsob letu objektu(ov): manevrujuci vo velkej rychlosti smerom odomna
Rýchlosť letu objektu(ov): rychlejsie ako cokolvek co som videl
Výška letu objektu(ov): 50 m
Smer letu objektu(ov): na juh
Spôsob objavenia objektu(ov): nahlym svetelnym lucom ktory bolo vidiet na jasnej nocnej oblohe
Spôsob zmiznutia objektu(ov): zablesk svetla
Počasie, teplota vzduchu: zima, jasno, asi minus 7
Správanie sa zvierat v okolí: bez zmien
Ďalší svedkovia: ziadny
Fotografia, nákres, ...
Hlásenie neobsahuje fotografiu
Video
Hlásenie neobsahuje video
Ďalší súbor(y)
Hlásenie neobsahuje ďalšie súbory
Popis celého pozorovania
Vecer kedze fajcim som vysiel vonku z domu si zapalit. Pri fajceni a pozerani na jasnu nocnu oblohu som zrazu zaregistroval v smere na juh odomna nad lesom ktori je na strmejsom kopci vo vzdialenosti asi 100 metrov odomna a priblizne 50 metrov nad lesom asi na 3 sekundy silny svetelny luc, ako z reflektoru, ziariaci bielou farbou s nadychom modrej smerujucom z neznameho objektu smerom nadol pod dost sikmym uhlom. Asi po sekunde, dvoch sa luc svetla zdvihol do horizontalnej polohy v smere 180 stupnov s neznamym objektom z ktoreho vyzaroval. Aj ked bolo jasno a bezvetrie, tvar objektu sa nedal urcit. Kebyze bol vasci, bolo by ho mozne rozpoznat na stmavnuti pozadia nocnej oblohy, ale ja som nic take nezaregistroval, z coho usudzujem, ze neznamy objekt bol mensich rozmerov. Pri celom tomto kratkom pozorovani a manevre s lucom svetla ktore trvalo asi 3 sekundy nasledoval zablesk v smere od neznameho objektu, od zaciatku odkial zacal vyzarovat svetelny luc. Zablesk mal podobnu farbu ako svetlo, mozno trocha jasnejsej farby a trval par stotin sekundy, jednoducho, zablesk svetla. Po zablesku luc svetla zhasol a ostal len biely bod na oblohe ktory v ohromnej rychlosti zmizol smerom na juh pricom zamanevroval asi 90 stupnovym odklonom z letovej drahy co mi prislo dost atypicke.Cele to trvalo asi 4-5 sekund, po ktorych som zostal ako obareny a dodnes si neviem vysvetlit co to vlastne bolo. A blaznom urcite niesom. Este taka zaujimavost ma napadla, ze cele sa to v mojom pohlade udialo v suhvezdi Orion.

 

Diskusná téma: K 2013-11-1

Zase, už druhý krát v blízkosti toho cintorína ?

Kybernaut | 02.02.2013

Aj nad cintorínmi sa také podobné veci a javy dosť často pozorujú. Na cintorínoch a v ich blízkosti je pravdepodobne tenšia deliaca stena, takzvaná membrána (z "M" teórie), ktorá oddeľuje náš svet od iného, viac rozmerného vyššieho astrálneho sveta a z toho dôvodu tie objekty asi priťahujú takéto miesta, lebo oni to asi vidia, že je to tam nejaké tenšie, že tam sa tak ľahšie dá dostať do iného paralelného sveta. Možno by nebolo zlé preveriť, že kto každý je na tom cintoríne pochovaný, že či tam napríklad nebol pochovaný niekto významný alebo niekto, kto by mohol byť potenciálne zaujímavý a lákavý pre UFO. Tak napríklad by bolo dobré preveriť, že či na tom cintoríne nie je pochovaný niekto taký, kto bol v minulosti počas života v kontakte s mimozemskými civilizáciami, alebo niekto taký, kto bol unášaný do UFO, či nejaké médium, alebo niekto, kto počas života disponoval akýmikoľvek paranormálnymi alebo liečiteľskými schopnosťami. Možno sa "oni" len prišli pozrieť na hrob svojho mŕtveho priateľa, kto vie. Aj túto možnosť by som odporúčal preveriť. Potom aj s rôznymi detektormi, meračmi a prístrojovým vybavením by bolo dobré preskúmať ten cintorín a okolie tej oblasti, že či sa tam na mieste pozorovania UFO nenachádza nejaké elektromagnetické rádioaktívne alebo hocijaké iné silové pole alebo iné abnormality, anomálie a výkyvy v normálnostiach. Ďalej by to tam mohol pozrieť nejaký psychotronik a senzibil, že či tam nie je napríklad geopatogénna zóna, či tam nie sú prítomný nejaký duchovia a tak podobne. Dobré by preveriť aj to, že či sa na tom cintoríne a v jeho okolí nediali aj v minulosti ale aj v prítomnosti nejaké iné paranormálne javy, strašenia, pozorovania ďalších UFO, videnia duchov, mimozemšťanov a iných nadprirodzených bytostí a tak podobne. Z toho dôvodu by sme mali preskúmať aj staré legendy a bájky z danej oblasti a historické záznamy obce Kučín. Starých občanoch, dedov a babičiek by sme sa mali pýtať hlavne na ten cintorín, že aké strašidelné zážitky majú a čo sa o tom cintoríne po dedine povráva. Možno tam doteraz straší a dobré by bolo zistiť to a preveriť aj tieto veci.

Pridať nový príspevok