K 1997-08-?

01.02.2013 08:26
Dátum pozorovania: 1997-08-?
Čas pozorovania: 22:?
Miesto pozorovania: nad cintorinom
GPS súradnice pozorovania:  
Uhol pozorovania: 40
Dĺžka pozorovania (minút): 10
Spôsob pozorovania: volnym okom
Počet objektov: 1
Tvar objektu(ov): disk
Veľkosť objektu(ov): asi 10 metrov
Farba objektu(ov): ?
Zvuk objektu(ov): ziadny
Zápach objektu(ov): ziadny
Spôsob svietenia objektu(ov): blikajuce biele svetlo
Spôsob letu objektu(ov): nehybny
Rýchlosť letu objektu(ov): neznamy
Výška letu objektu(ov): 250 m
Smer letu objektu(ov): objekt nehybne stal na mieste a potom velkou rychlostou zmizol smerom na vychod
Spôsob objavenia objektu(ov): nahodnym zazretim
Spôsob zmiznutia objektu(ov): objekt jednoducho zmizol
Počasie, teplota vzduchu: leto, zamracene, okolo 25 stupnov
Správanie sa zvierat v okolí: brechot psov
Ďalší svedkovia: ziadny
Fotografia, nákres, ...
Hlásenie neobsahuje fotografiu
Video
Hlásenie neobsahuje video
Ďalší súbor(y)
Hlásenie neobsahuje ďalšie súbory
Popis celého pozorovania
Stalo sa mi to ako malemu chlapcovi, v tom obdobi som mal 12 rokov. Kedze bolo leto, mal som ako skolak prazdniny a mohol som zostat vonku dlhsie, sice nielen kvoli prazdninam, ale aj preto ze mojim ihriskom a bodom zaujmu v tejto chvili bol odstaveny pluh na poli hned za domom. Vecer pri hrani sa na tomto pluhu som zazrel nad cintorinom - za nasim domom je pole v sirke asi 25 metrov a za nim cintorin na miernom kopci pricom nas dom je poslednym v dedine a za cintorinom je uz len les - objekt nehybne visiet vo vzduchu a svetielkovat bielym svetlom, objekt mohol mat asi 10 metrov na sirku diskoviteho tvaru a asi 2 - 2,5 metra na vysku. Bolo zamracene a jeho tvar bolo na pozadi oblohy vidiet. Asi po 10 minutach jednoducho objekt vo velkej rychlosti zmizol smerom na vychod. Cele sa to odohralo za zavijania psov v dedine ale inak za jedineho zvuku od daneho objektu. Nikdy som to nikomu nevravel, toto pisem len pri nahodnom objaveni vasej stranky, nemal som proste potrebu, aby ludia v mojom okoli si v mojej pritomnosti tukali na celo.

 

Diskusná téma: K 1997-08-?

suradnice

gallaa | 03.02.2013

ak chce niekto z vas suradnice pozorovania vam ich poskytnem ale zverejnovat ich nebudem, pretoze v tomto pripade by slo o bydlisko svedka

Ten cintorín by bolo dobré lepšie preskúmať, lebo niečo ich tam asi láka, niečo pre nich (a z toho dôvodu automaticky aj pre nás) lákavé tam asi je.

Kybernaut | 02.02.2013

Asi 260 metrov južne (dole) od cintorína sa nachádza niečo, čo pripomína kameňolom, kde sa niečo ťaží. Hneď za informačnou cestovnou značkou, ktorá poukazuje na začiatok dediny K, je vstupná brána do tohto kameňolomu. Neznáme lietajúce objekty sa niekedy ukazujú aj nad podobnými objektami, kde sa ťaží nejaká surovina. Tak podobne aj nad cintorínmi sa také veci dosť často pozorujú. Na cintorínoch a v ich blízkosti je pravdepodobne tenšia deliaca stena, takzvaná membrána (z "M" teórie), ktorá oddeľuje náš svet od iného, viac rozmerného vyššieho astrálneho sveta a z toho dôvodu tie objekty asi priťahujú takéto miesta, lebo oni to asi vidia, že je to tam nejaké tenšie, že tam sa tak ľahšie dá dostať do iného paralelného sveta. Možno by nebolo zlé preveriť, že kto každý je na tom cintoríne pochovaný, že či tam napríklad nebol pochovaný niekto významný alebo niekto, kto by mohol byť potenciálne zaujímavý a lákavý pre UFO. Tak napríklad by bolo dobré preveriť, že či na tom cintoríne nie je pochovaný niekto taký, kto bol v minulosti počas života v kontakte s mimozemskými civilizáciami, alebo niekto taký, kto bol unášaný do UFO, či nejaké médium, alebo niekto, kto počas života disponoval akýmikoľvek paranormálnymi alebo liečiteľskými schopnosťami. Možno sa "oni" len prišli pozrieť na hrob svojho mŕtveho priateľa, kto vie. Aj túto možnosť by som odporúčal preveriť. Potom aj s rôznymi detektormi, meračmi a prístrojovým vybavením by bolo dobré preskúmať ten cintorín a okolie tej oblasti, že či sa tam na mieste pozorovania UFO nenachádza nejaké elektromagnetické rádioaktívne alebo hocijaké iné silové pole alebo iné abnormality, anomálie a výkyvy v normálnostiach. Ďalej by to tam mohol pozrieť nejaký psychotronik a senzibil, že či tam nie je napríklad geopatogénna zóna, či tam nie sú prítomný nejaký duchovia a tak podobne. Dobré by preveriť aj to, že či sa na tom cintoríne a v jeho okolí nediali aj v minulosti ale aj v prítomnosti nejaké iné paranormálne javy, strašenia, pozorovania ďalších UFO, videnia duchov, mimozemšťanov a iných nadprirodzených bytostí a tak podobne. Z toho dôvodu by sme mali preskúmať aj staré legendy a bájky z danej oblasti a historické záznamy obce K. Starých občanoch, dedov a babičiek by sme sa mali pýtať hlavne na ten cintorín, že aké strašidelné zážitky majú a čo sa o tom cintoríne po dedine povráva. Možno tam doteraz straší a dobré by bolo zistiť to a preveriť aj tieto veci.

Pridať nový príspevok