Hlavy z Hexam (a kamen v Emilcinie)

25.05.2012 20:27

CHris

V roku 1972 11 ročný chlapec plel záhradu a pritom vykopal dva ťažké kremeňové kamene opracované do podoby ľudských hláv. Keď sa hlavy dostali do domu, stali sa stredom tajuplných udalostí. Rôzne predmety sa rozbíjali, hlavy samé od seba na mieste otáčali, na mieste kde boli nájdené rozkvitla aj cez Vianoce podivná kvetina.

Zhmotnila sa entita z polovice ľudská z polovice ovca, ovplyvňovala a terorizovala susedov. Hlavy boli z domu odstránené a z domu bolo neskôr zariekavaním vyhnané zlo. Preskúmanie daného javu sa ujala Dr. Anne Rossová, odborník na keltskú kultúru. Zistila, že hlavy sú cez 1800 rokov staré a sú pozostatkami keltského rituálu "kultu hlavy". Raz v noci sa Dr. Rossová prebudila do príšernej atmosféry ľadového chladu. Pri dverách stála postava pripomínajúca človeka - vlka, stvorenie pokryté čiernou srsťou a vysoké asi šesť stôp. Stvorenie napokon zmizlo za dverami. Napriek strachu sa doktorka odhodlala stvorenie sledovať, ale ono zmizlo v hmle. Zopár dní potom podobnú skúsenosť zažila aj dcéra doktorky Rossovej. Aj z tohto domu bolo vymetané zlo zariekavanim

Anorganický chemik Dr. Dan Robin hlavy preštudoval. Veril, podobne ako Lethbridge, že niektoré minerály môžu "zaznamenávať" informácie a obával sa, či kremeňové hlavy nemajú nejakú súvislosť s "kliatbou" kedysi dávno vyrieknutú a stále účinnú vďaka elektrizujúcim schopnostiam kameňa. Zdalo sa to ešte pravdepodobnejšie, keď Dr. Robin položil hlavy do auta, aby ich odviezol domov, otočil kľúčom a zistil že motor sa nedá naštartovať. "Dajte pokoj!" zakričal na hlavy a motor naskočil. V kazdom pripade nie su ziadne pochybnosti o tom, ze hlavy stimulovaly javy typu poltergeist

https://mystica.host.sk/zahady/keltska_magia/keltska_magia.htm

 

-podla mna zahadna sila spojena z hlavami z Hexam, stoi aj za kamenami elfov 

https://travel.busscher.us/2011/07/iceland-land-of-trolls-elves-and-hidden-people/

a za kamienom v Emilcine: 

https://www.ufoklub-trnava.sk/?strana=diskusia-galeria&idobr=1374&stranka=1

 Dobre je pripomenúť take fakta: V roku 2001 ludia videli velkeho čierneho psa v Rendlesham Forest (Suffolk, Anglicko) na mieste slávneho pristátia UFO v roku 1980:

https://www.ufomystic.com/2007/04/19/black-dogs-a-connection

V dôsledku ineho incidentu z UFO v Delphos, svedok Ronald Jonson sa stretol s podivnou "dievčinou-vlkom" ktora bola oblečena v potrhané handry, a utiekla pri pohľade na neho na všetkych štyroch končatínoch. Ina unesena do UFO raz v noci v spálni videla vlka. Ideálne spomína jeho srsť, zuby a oči.

"Mimozemstania" ktorí uniesli Antonia Villas Boasa, v októbri 1957, sa snažil komunikovať s ním štekaním a vytím.

Alan Godfrey, policajt uneseny do UFO v roku 1980, hovoril ze videl vo vnutri UFO veľkého čierneho psa, celkom takeho o akym hovoria anglické povesti:

https://www.ufocasebook.com/godfreyabduction.html

Niejaky cas skvor pisal som o ranci Skinvalkera kde ukazovali sa zahadne velke "psy", ktorym nic nie robila strelba z pistolu. A toto niedavno som najsel v polskych starych povestach : "zabítie vlkodlaka nebolo ľahké... jeden zlodej za pokutu bol umiestneny v tele vlkodlaka a mal záľubu robit si potom za obetí - lovcov. Staval vedla nich blízko a dovolil im strieľať po sebe, a guľky sa odrazili od jeho kože, bez toho by ho to bolelo (presne rovnaky pripad bol zaznamenany na tom ranči Skinwalkera). Az kedy sa zacalo strelat do toho vlkodlaka posvatenou muníciou, ta ho poškodila a ho udrela tak, ze plakal a krical ľudskym hlasom, žiadajuc o milosť".

 

Obrázky k článku

 

Diskusná téma: Hlavy z Hexam (a kamen v Emilcinie)

jedna vec

nico | 02.08.2015

Je to asi tak potom co se stratil te profesorce ktera toho vlka vydela prvniho se hlavy zahadne stratili a dodnes nikdo nema duchu jestli jsou keltske nebo ne jsou to dohady a diskuze

Pridať nový príspevok