Fenomén Mesačná jaskyňa II. (Šambala-najfantastickejšia z legiend)

27.11.2012 10:58

Téma Agarthy a Šambaly je tak fantastická, že sa musím podeliť s čitateľmi ešte o pár zaujímavostí.

Podľa budhistu Roberta Dickhoffa stavitelia týchto podzemných labyrintov nepochádzali zo zeme, ale boli to votrelci, kolonizátory zo sveta, ktorému sa dnes hovorí Mars. Týto, po potopení Atlantídy sa natrvalo usídlili pod zemou, kde stvorili ľudskú rasu. Jedinci vznikli zkrížením pôvodného obyvateľstva na Zemi a kolonizátorov. Francúz R. Charroux považuje za staviteľov Venušanov a túto svoju teóriu odvodzuje od indických véd a Tibetskej knihy mŕtvych... Jeden z prvých autorov spomínajúci podzemnú ríšu bol lord Lytton v diele Prichádzajúca rasa. Tibetskí lámovia tvrdia, že tajné tunely sú osvetlené zeleným svetlom, ktoré dokonca pôsobí na rast rastlín, predlžuje ľudský život a zlepšuje zdravie.

Viceprezident Britskej archeologickej spoločnosti W.J.Nichols napísal: Jedným z najzaujímavejších pohľadov, ktoré môžu tieto jaskyne ponúknuť je systém chodieb s pravouhlými križovatkami, ktoré majú cez 30 polokruhových komôr, alebo výklenkov s oltárnymi doskami. Kmene v Mongolsku veria, že Agartha je dielom dávnej civilizácie a je prepojená prostredníctvom tunelov s celým svetom.

Legendy sú najviac živé v tibetskom budhizme (Shamballa) a v Latinskej Amerike u všetkých indiánskych kmeňov, najma v Brazílii. ...Valhalla Germánov, Agartha budhistov, Šangri-la tibeťanov, Monte Salvat rytierov Sv. Grálu, kelti ju poznali pod menom Dust - Danann, v Číne - Podzemný svet, Erdemi u Mongolov, Arjana u Peržanov, Tula v Mexiku, Maya-Pan u Aztékov.... Pod niektorými tibetskými chrámami sa nachádzajú dlhé chodby údajne spojené s Agarthou.... V mýtoch sa často objavujú dve Šambaly.... Nebeská a fyzická, obývaná vyššou rasou nadludí..... V roku 1928 pri povstaní v Brazílii 3000 ludí zmizlo v horách, z toho 1000 v tajných jaskyniach v pohorí Roncador..... Po celej Južnej Amerike sa traduje rada povestí o skupine mužov v čiernych dlhých talároch, ktorí mali zlaté vlasy a svetlú pleť, ktorý sa objavili pred potopou, niekedy asi 11 000 rokov pred Kristom. Ich vodca bol známy pod menom Quetzalcoatl. Hovorí sa, že prišiel do Brazílie podzemnou chodbou.... Mimochodom kelti poznali Brazíliu dávno pred dobyvačnými španielmi, pod menom HyBrazil. Prakticky všetky mocné deti mýtov vyšli z jaskýň....Jupiter, Máysky boh XI, Dionýs, Hermes. Kristus... Kristus sa narodil v jaskyni, boh narodený v jaskyni, pred tým uctievaný u pohanov ako Adonis, mladý boh, ktorý vstáva z mrtvých ... Nemecké jednotky SS vedeli o tomto údajnom vchode do podzemia aj na Slovensku a tiež tu robili počas vojny speleologický prieskum. Budem citovať knihu Agartha: Pred nacistickou inváziou prečesali Hitlerovi bádači ríšske archívy v snahe nájsť informácie týkajúce sa jaskyní a chodieb na území Československa. Bolo skutočne zistené, že práve na území Československa sa prasteré legendy zmieňujú v vznešených bytostiach prebývajúcich v podzemí. Hitlera táto tema velmi zaujímala, keďže by to potvrdzovalo oficiálnu nacistickú vierouku o dutosti zeme. Nemecko organizovalo mnoho expedícií právedo  Tibetu. Americký bádateľ Dr. R. Bernard je presvedčený, že pod tibetským hlavným mestom Lhasou sa nachádza chodba, vedúca priamo do Shambhaly, ktorú strážia lámovia. Tento človek tvrdí, že vraj v podzemí cestujú bytosti na zvláštnych prostriedkoch, ktoré sa občas vynoria na našej oblohe ako tzv. ufo.

Nájdenie tohto tunela je jediným riešením na prežitie ľudstva v prípadnej kozmickej katastrofe.

JEDNOHO DNE OBJEVÍME, ŽE MÝTY OBSAHUJÍ SKUTEČNOST...
ZATÍMCO TO, CO POVAŽUJEME ZA HISTORII, JE JEN MÝTUS, KTERÝ JSME SI VYMYSLELI.... /Gerald Masay/

pozrite aj toto, viaže sa to na predchádzajúci článok:

https://tajomstva.org/slovensko/tajomna-mesacna-sachta/
Vladimír Líška


Čítajte viac: https://vladimirliska.blog.sme.sk/c/183886/Fenomen-Mesacna-jaskyna-II-Sambala-najfantastickejsia-z-legiend.html#ixzz2DPp4Rm00

Diskusná téma: Fenomén Mesačná jaskyňa II. (Šambala-najfantastickejšia z legiend)

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok