Boží syn, prorok, človek či potomok mimozemšťana?

25.05.2012 17:56
    Kto bol Ježiš? Obyčajný smrteľník, bol ženatý, mal dieťa a prežíva jeho pokrvné príbuzenstvo do dnešných čias? Umlčovala a umlčuje cirkev túto pravdu po celé stáročia iba, pretože sa snažia chrániť kresťanstvo a cirkev? A, čo ak je kresťanstvo najväčší podvod všetkých čias?
Samotný Ježiš Kristus i jeho matka Mária je tak trochu na uváženie, keďže jeho narodenie i ich život predchádzalo veľa prinajmenšom zvláštnych udalostí. Skutočnosť, že sa zachovali v rôznych kronikách a knihách zmienky o zvláštnych žiariacich červených svetlách na oblohe či hviezdach, ktoré sprevádzali Máriu na jej cestách a veľa iných nevysvetlených udalostí, či vecí hovorí za všetko. Mohli stáť mimozemšťania za najväčším podvodom všetkých čias? Čo, keď je to pravda? Čo, keď nám pomohli vyformovať našu históriu a tým pádom aj celú cirkev? Ale prečo by to robili?
 
    Počúvala Mária hlas boží či celý ten čas telepaticky komunikovala s mimozemšťanmi? Ide o obraz zvestovania či akéhosi druhu komunikácie?
 
    Je možné, že vidí hologram a nie božieho posla?
 
    Opäť ufo, ktoré je vidieť nad plecom Márie. Kto a prečo ju stále navštevuje?
 
    A komu to Mária ukazuje svojho práve narodeného syna? Je to boh či mimozemšťan? Keďže mimozemšťanov nazývali v minulosti bohmi tak nič nie je vylúčené.Či je to potom syn? Boha či mimozemšťana?
 
    Údajne rodičia Márie. Joachim a Anna. Na oblohe sa vznáša Ufo. Pripravovali cely čas túto rodinu a geneticky ju upravovali na niečo alebo pre niekoho kto nás ma spasiť, alebo len naučiť poslušnosti či je tu ešte niečo o čom nemáme dodnes ani len tušenia?
 
    I Ježišove ukrižovanie doprevádzajú naši priatelia z vesmíru
 
 
 
    A akú hviezdu to sledovali traja králi, keď sa šli Ježišovi pokloniť?
 
    Je možné, že Ježiš bol človek a nebol postavou z iného nadpozemského sveta, ktorá povstala z mŕtvych po ukrižovaní. Ako to, že ľudia sú kriticky k hocakej maličkosti, ale tuná pri toľkých nejasnostiach si až fanaticky hudú svoje a vôbec sa nad ničím nezamyslia?.. Tvrdí sa, že sa oženil s Máriou Magdalénou a narodilo sa im dieťa či dokonca viac detí a ich potomkovia do dnešných dní sa potulujú a žijú na zemi.
 
    Zástanci tejto teórie tvrdia, že boli celí ten čas chránení takzvaným Priorstvom sionským.
 
    Väčšina členov tejto spoločnosti boli osvietení ľudia napr. Leonardo da Vinci či sir Isac Newton, o ktorých sa hovorí, že boli veľmajstrami. Všetci členovia tejto spoločnosti sa zaviazali, že budú chrániť toto tajomstvo hlavne však pred tými, čo chránia za každú cenu kresťanstvo, kde si za celé tie stáročia vybudovali skoro až nadpozemskú moc a, keby niečo takéto vyšlo na povrch, ako pravda tak by to prevrátilo celé náboženstvo úplne od základov.
 
 
 
    Členovia tohto spolku údajne skryli vodítko k existencii k sobášu Ježiša a Márie Magdalény a jej materstvo v umeleckých dielach, medzi ktorými je najslávnejšia Posledná večera Pána od Leonarda da Vinciho. Niektorí vravia, že po Ježišovej pravice nesedí Ján, ale Mária Magdaléna a keďže na stole nie je vidieť, žiadny pohár tak za svätý grál je považované "V", čo je sklon vytvorený medzi samotným Ježišom a Máriou Magdalénou a symbolizuje tkvz pohár, čo symbolizuje ženskosť v tomto prípade utajované tehotenstvo budúceho potomka Ježiša a Márie Magdalény. V evanjeliách sa príliš často spomína ako jeho verná družka. Ich vzťah je skôr opisovaný ako vzťah medzi mužom a ženou. Ježiš miloval svoju družku, ale cirkev ju aj tak odmietala. Je, ale nadmieru jasné, že Ježiš ju miloval viac ako svojich učeníkov. Ona jeho žena mala viesť po jeho smrti cirkev nie Peter. Dôležitosť Márie Magdalény sa, ale napriek všetkej snahe nepodarilo utajiť, a tak ju za hriešnu prostitútku vyhlásila cirkev údajne na Nicejskom koncile roku 325 nl a opätovne roku 591nl.
 
    Zvolal ho rímsky cisár Konštantín Veľký. Cisárova úloha na tomto koncile bola iba organizačná. Nezasahoval do podstaty prebiehajúceho rokovania. Jeho záujem sa sústreďoval na dosiahnutie jednoty vo viere, zachovanie pokoja a mieru v cirkvi a harmonizáciu cirkevných predpisov a jurisdikcie jednotlivých biskupov.
 
    Jedným z hlavných bodov bolo posúdenie Ježišovej podstaty, keďže je „iba" Božím Synom, nemôže byť potom večným bytím a je vraj vďaka tomu svojmu Otcovi, ktorý večný je, podriadený. Je to predsa iba človek z masa a kostí. Ako je možné súčasne tvrdiť, že Ježiš Kristus je pravý Boh a zároveň aj pravý človek? To akoby sme tvrdili, že štvorec je guľatý. Nevylučujú sa tieto dve tvrdenia navzájom? Každopádne ak už bol Ježiš dovtedy božský stal sa na prianie cirkvi ešte božskejší. Na tomto koncile boli vyradené všetky evanjelia, ktoré popisovali Krista iba ako človeka. A mohli tak smelo vymývať všetkým zdravý rozum.
 
    Iba aj priorstvo môže byť pekný podvod, pretože prvé zmienky o tejto spoločnosti začínajú byť známe až v roku 1099. Priorstvo má byť viazané prísahou Merovejskej dynastie a má ochraňovať potomstvo tejto rodiny, pretože sa považujú za priamych potomkov Ježiša Krista a jeho družky Márie Magdalény.
 
    Rímskokatolícka cirkev sa prostredníctvom inkvizície pokúšala odstrániť pozostatky dynastie aj jej strážca katary a templárov, aby si udržala moc založenú na následníctve sv. Petra a nemusela uznať nárok potomkov Márie Magdalény. Aby cirkevné učenie o celibáte nebolo nijak kompromitované a ani nebola inak ohrozená cirkev tak, aby zamaskovali Ježišov vzťah k Márie Magdaléne ju cirkev predstavovala, ako prostitútku a vyradili z nového zákona všetko slovo božie, čo hovorí o ich vzťahu. Od tých čias pracuje cirkev na tom, aby potlačila skutočnú pravdu, a tiež, aby tak zničila všetky dôkazy, ktoré preukazujú existenciu pokrvných príbuzných.
 
    Keby sa niečo takéto prevalilo tak Ježiš potom nepatril k svätej trojici a cirkev by bola odhalená, ako jeden veľký podvod a znamenalo by to, že celý ten čas neslúžili bohu, ale len sebe samým.
 
    Všade je, ale toľko nezrovnalosti potvrdzujúc či vyvracajúc pravdu alebo lož, že pravdu by sme asi nezistili ani, keby sme žili v tej dobe, či prežili celé tie stáročia a hľadali a skúmali, ako to všetko vlastne bolo.


Vanda K.

Diskusná téma: Boží syn,prorok,človek či potomok mimozemšťana?

pravda

matus | 13.05.2014

uplna pravda mimozemstania existuju

důchodkyně

nováková eva | 22.08.2013

něčemu takového,co někdo lže přes 2000 let se ani pochopit nedá,copak zná někdo pravdu,to ani není možné,opět nějaká grupa bude lhát a lhát pro svoje dobro-peníze aby byli mocnější a bohatší od všech ostatních

Re:důchodkyně

inkaka | 19.02.2014

Naprosto s vámi souhlasím

Pridať nový príspevok