Blízke stretnutie tretieho druhu s dvanástimi mimozemskými bytosťami v obci Hájniky, časť Sliač na Slovensku, dňa 27. októbra 1954.

06.06.2012 20:51

Kybernaut

Šokujúca svedecká výpoveď pána DANIELKORNEL-a ako spolu aj s pánom Andrejom Diškantom, dňa 27. 10. 1954, na futbalovom ihrisku v dedine Hájniky, časť Sliač na Slovensku, pozorovali dvanásť bielych mimozemských bytostí, ktoré podľa svedka prileteli na "inoplanetárnom kozmickom disku". Takto nám očitý svedok, pán DANIELKORNEL tú situáciu nakreslil, že asi ako to vyzeralo: https://www.ufoklub-trnava.sk/?strana=diskusia-galeria&idobr=1524&stranka=1. Tie bytosti pravdepodobne mimozemského pôvodu, sa podobali humanoidným, vzpriamene, na dvoch zadných nohách chodiacim mačkám (mačkodlaky). Ich telá poli pokryté bielou srsťou a boli vysoké boli asi 150 až 160 centimetrov. Na tvárach pod nosom na bokoch mali aj dlhé fúzy aké majú aj mačkovité šelmy. Ich oči ale už neboli také typicky mačacie. Oči boli celé čierne bez bielka, také typické, aké majú aj tie sivé bytosti typu EBU (EBE), ktoré unášajú ľudí a možno mrzačia aj dobytok a iné zvieratá. Pravdepodobne sa jednalo o mimozemské biologické jednotky EBU, ktoré boli geneticky čiastočne skrížené (zmiešané) s pozemskou mačkou. Jedna z týchto bytostí pána DANIELKORNAL-a vraj o päť rokov, niekedy v marci v roku 1959 osobne navštívila u nich doma v dedine Hontianske Nemce, časť Rakovec na Slovensku a pokúsil sa s ňou komunikovať. Neskončilo sa to ale dobre, lebo bytosť sa nesprávala priateľsky, bola agresívna a svedok ju doslova vyhodil z domu, lebo sa vraj "nevedela správať". Takto nám tú bytosť a okolie chodby bytu v dome očitý svedok nakreslil: . Tri a štyri dni pred týmto pozorovaním dvanástich mimozemských bytostiach, boli vysoko nad Slovenskom pozorované nadzvukové prelety UFO našou Zemskou atmosférou. Odkazy na svedecké výpovede: https://www.ufoklub-trnava.sk/?strana=diskusia-videa&idvid=385&stranka=1 a https://www.ufoklub-trnava.sk/?strana=diskusia-videa&idvid=386&stranka=1

Diskusná téma: Blízke stretnutie tretieho druhu s dvanástimi mimozemskými bytosťami v obci Hájniky, časť Sliač na Slovensku, dňa 27. októbra 1954.

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok