Diskusná téma: Diskusia

Re:Mimikry.

D | 05.04.2013

Tá šedá bytosť mi pripomína vlastný opis Bashara, ktorého si môžete vypočuť cez kontaktéra tiež na youtube. Aj s titulkami.
pekný deň

Mimikry.

Kybernaut | 23.03.2013

Ďakujem ti kolega Peter T za príspevok. Ja tieto záležitosti beriem tak, že tie mimozemské nehmotné duchovné bytosti z iných sfér (dimenzii) nemajú žiadnu podobu alebo tvar a keď sa ukazujú, tak môžu na seba zobrať akúkoľvek podobu, ktorú čerpajú z morfogenetického poľa a z morfickej rezonancie. To je také niečo ako svet fantázie, tam je všetko, na čo ľudia myslia, čo ľudia vymysleli, tam sú myšlienkové formy a rôzne tvary, odkiaľ sa dajú čerpať tvary a vzhľady. Používajú takzvané "mimikry". Keby tie bytosti chceli, tak sa môžu ukázať napríklad aj ako takýto nejaký "levodlak": https://fc08.deviantart.net/fs71/f/2013/081/6/9/tigraonly_by_tamberella-d5yxl32.png. Fantázii sa medze nekladú a keby mal na sebe oblečený aj nejaký kozmický skafander ako overal, tak by vyzeral ešte viac "mimozemskejšie". Už nás navštívili dokonca aj "koňodlaky" (somárodlaky) v podobe takýchto Iargiňanov: https://www.galactic.no/rune/bilde2.jpg

Re:Netvrdím, že tomu verím ale mám zase niečo nové.

Peter T | 23.03.2013

Ahoj Kyby. To že mimozemšťania majú mnoho tvári opisuje Ezechiel a to je dôkaz nad dôkazmi. Akokoľvek, vidíme vedľa seba mnoho zvierat, pre ktoré naša planéta určila hranice ich vývoja, čo neznamená, že na inej planéte by jeden druh nemohol byť inteligentnejší ako my. Nezabúdajme , že sme stvorený na obraz boží na tejto planéte s výhodami ktoré náš druh tu povýšil. Ak by stvoriteľ dal možnosť na inej planéte zo zvedavosti dať inteligenciu v lepšej D N A práve mačke s podobným telom, mohlo by byť pravdepodobné, že iný tvor môže byť vyspelejší ako sme my a naozaj si vyhľadalo jednotlivca, človeka s ktorým chce tu komunikovať. Je to úplne normálne ako sa hneď ukázať davu a tým spôsobiť medzi nevedomcami rozruch a paniku. Som toho môjho tvrdenia, že verím tejto komunikácii. Nakoľko sám, keď som mal túžbu a prianie vidieť UFO -IFO lode, naozaj sa mi to splnilo. Keď totižto máme správnu vieru a používame nie len mozog ale aj srdce, tak sme na spravnom mieste ako oni a môžu nám splniť priania. Veď je to o viere k Bohu a duchovnu ako takom pretože vedia zachytiť myšlienky ľudí aj na diaľku..

Netvrdím, že tomu verím ale mám zase niečo nové.

Kybernaut | 23.03.2013

Zdravím vás. Oznamujem vám môj ďalší objav. Škoda, že nám už v januári 2013 po ťažkej chorobe odišiel pán Daniel Lazárik a že s ním už nie sme v kontakte, lebo by sme mu mohli oznámiť, že istý kontaktér, pán James Gilliland z ECETI (https://www.eceti.org) je údajne v kontakte s mimozemšťankou Bagit (alebo Blaji ?), ktorá vraj pochádza z inej dimenzie. Pozrite sa, takto ako nejaká mačkodlakovská cat woman vraj vyzerá: https://api.ning.com/files/QgR9*4APWbyI*EZ68YvYKORCx7AdXb*ISQkTzEIgR0NUCNqhnP7vIvbnhcyPbHzk8egWjjganKU92Uzxxpssvjz2LJgXjWAp/Cat.jpg. A na tomto obrázku si môžeme porovnať vzhľad tejto mačkodlakovskej mimozemskej bytosti s inou, humanoidne vzpriamene stojacej mačke podobnej bytosti (mačkodlak, niečo podobné ako vlkodlak), s ktorou sa pán Lazárik, ako on sám tvrdil v marci v roku 1959 osobne stretol: https://www.ulozisko.sk/obrazky/599717/Daniel_Lazarik-Hontianske_Nemce__cast_Rakovec__Slovensko-3.1959___James_Gilliland-Bagit-Blaji.jpg. Aký máte na to názor vy ?

Informoval som o tom aj kolegov z Čiech.

Kybernaut | 23.03.2013

Oznamujem všetkým, že tento prípad som odovzdal Českým výskumníkom paranormálnych javov.

Náhodne som našiel taký hudobný videoklip, v ktorom sa pravdepodobne dopredu a žiaľ úspešne predpovedala budúca smutná udalosť.

Kybernaut | 10.03.2013

Na webovej stránke https://www.youtube.com/watch?v=ukktvqdVC6M sa nachádza hudobný videoklip s názvom "Make Them Happen" od Českej hudobnej skupiny s názvom "Calm Season". Ten videoklip tam bol pridaný dňa 1.1.2012. Tento dátum je veľmi dôležitý, veď čítajte ďalej, hneď to pochopíte. Pozorne si ten hudobný videoklip pozrite celý, až do konca. Pesnička je smútočne melancholicky ladená ako keby sa jednalo o smrť tej ženy blondínky, ktorá sa na konci hudobného klipu v hotelovej kúpelni utopila vo vani. Jej prichádzajúca smrť má istú gradáciu, ako sa blíži tá iná žena, servírka, pracovníčka hotelu. Ako som už spomenul, to video na Youtube bolo pridané na začiatku roka 2012, presne prvého januára. Pod videom je to jasne napísané. O mesiac a pár dní na to, v sobotu, dňa 11. februára 2012 pracovníci hotela Beverly Hilton v Beverly Hills v Kalifornii klopali na dvere slávnej speváčky Whitney Houston (-ovej). Nikto ale neotváral aj keď všetci veľmi dobre vedeli, že tam je. Keď otvorili dvere náhradnými kľúčami, tak ju s hrôzou našli utopenú vo vani a to dosť podobne ako táto blondýnka vo videoklipe. Vidím v tom istú a zarážajúcu podobnosť a mám podozrenie, že sa môže jednať o prorocký videoklip v ktorom je dopredu ukázané úmrtie speváčky, pani Houstonovej. Bolo by dobré to lepšie preveriť a zistiť viac podrobností ohľadne tohto videoklipu. Videoklip tam bol síce pridaný na začiatku roka 2012 ale je pravdepodobné, že vznikol možno o pár dní alebo týždňov skôr. Dnes som aj tam na Youtube pod to spomenuté video napísal komentár o možnej súvislosti s úmrtím slávnej speváčky z Ameriky. A to ešte nie je všetko, lebo na konci tohto pravdepodobne prorockého klipu tá pracovníčka hotela (servírka) doniesla policajné putá (náramky) nejakému pánovi (spevákovi) ako keby s tým bolo naznačené to, že za smrť speváčky Whitney Houston (-ovej) bol niekto zodpovedný a toho niekoho by bolo asi potrebné zatknúť za vraždu slávnej speváčky. A na Českej Wikipédii je na konci o jej smrti napísané toto: "28.12.2012 oznámil soukromý detektiv, že Whitney Houston byla zavražděna vymahači dluhů za drogy." Ten detektív má asi pravdu a aj tento možno prorocký video klip o tom dopredu nenápadne informoval, že bola zavraždená a pravdepodobne sa jedná o jedného páchateľa. Bolo by asi dobré upozorniť na to aj Amerických výskumníkov paranormálnych javov. Aký máte na to názor vy ? Vážený moji záhadologický kolegovia a kolegyne, vyjadrite sa prosím aj ostatný o tomto videoklipe a pomôžte mi pri skúmaní tohto prípadu aby som zase aj tento prípad neskúmal sám ale aby sa jednalo o tímovú prácu. Bolo by dobré napríklad skontaktovať sa so spevákmi z tej hudobnej skupiny a s tvorcami toho videoklipu a zistiť od nich dôležité informácie ohľadne tejto záležitosti, potom aj preložený text tejto piesne by bolo dobré získať a tak podobne.

Už len sny, túžby a želania, čiže myšlienky, sa dokážu aspoň takto čiastočne zhmotňovať.

Kybernaut | 01.03.2013

V tomto prípade sa pravdepodobne jednalo o holografické premietnutie virtuálneho obrazu do našej reality. Ten vlak asi vznikol v nejakej inej skutočnosti, v ktorej sa tvoria želania a túžby ľudí.

Zahadny vlak v lese

Kristof | 18.02.2013

Ahojte, podla mna je to dobry priklad na to co dokazu zhmotnit alebo ukazat ako projekciu - duchove bytosti s lesov. Opis ten najsel som na stranke pana Otomara Dvoraka:

Zdravím Vás po delší době, ale slyšela jsem tak podivuhodný příběh, že Vám musím napsat. Jste velký znalec Brd a všech pověstí a legend o nich. Proto bych moc ráda znala Váš názor na tuto historku. Dva trampové putovali brdskými lesy, někde v okolí Strašic, šli rovnou lesní cestou, povídali si, najednou za sebou slyší naprosto nezvyklý hluk, jaký v lese nikdo nečeká, Zastavili, přemýšleli, co může být, rozhlíželi se, podívali se za sebe a najednou vidí, jak se k nim lesem rychle blíží nějaká dvě velká světla, Bez přemýšlení skočili do lesa vedle cesty a okolo nich projela parní lokomotiva s několika vagony!! Když se probrali ze šoku, že lesem projel vlak po cestě, vzali nohy na ramena a upalovali do civilizace. Doběhli do nejbližší hospody a celí zelení zírali do piva.Hostinský na ně chvíli koukal a pak se jich zeptal, co jim je, že vypadají, jako by viděli strašidlo. No, a mládenci mu vyklopili, co viděli. Hostinský se přeptal, kde to bylo, a pak jim řekl, že to, po čem šli a co pokládali za cestu, je násep nikdy nedokončené železnice, kterou kdysi stavěl kníže Fürstenberg a došly mu peníze. A prý nejsou jediní, kdo přízračný vlak viděl. Slyšel jste to už od někoho? Není mi jasné, proč se zjevuje vlak, to přece nebyla živá bytost, jaký to může mít důvod?! Navíc tam vlak nikdy nejezdil, ta trať nebyla nikdy dokončena.
Více zde: https://otomar-knihy.webnode.cz/news/prizracny-vlak-v-lese/

Tak isto robia casto aj bytosti spojene s niektorymi UFO: https://zmiennoksztaltne.blogspot.com/2012/03/o-materializacjach-czegokolwiek-co.html

Zbytočne sa s tým hrajkáte, už v minulom storočí som to každému aj odôvodňoval a dokazoval.

Kybernaut | 13.02.2013

Ďakujeme vám, kristián kanoista a matiastrusina za vaše príspevky. Velice nás potešilo, že sem vôbec niečo pribudlo od niekoho iného ako sme len my. Z môjho pohľadu je to niečo ako zázrak, že sem niečo vôbec pribudlo. Zo svojim názorom vás ale pravdepodobne nepoteším, za čo sa už dopredu ospravedlnievam. Zo SETI @ HOME a s programom Boinc Manager mám také skúsenosti, že som to nikdy nepoužíval a nezapájal som sa do toho programu, lebo nemám vo zvyku používať niečo, čo považujem za niečo úplne zbytočné. Pokúsim sa odôvodniť, že z akého dôvodu je to úplne zbytočné. Zistilo sa totiž, že celý ten program SETI, nie len SETI @ HOME je cenzurovaný Americkým úradom pre národnú bezpečnosť (NSA) prostredníctvom takzvaného Robertsonovho panela. A sú na to samozrejme, že aj dôkazy. Odporúčam vám navštíviť túto oficiálnu domovskú webovú stránku NSA: https://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml. Nachádza sa tam štyridsať dva odtajnených, bývalých tajných dokumentov v elektronickom formáte .pdf, ktoré jasne a neodškriepiteľne dokazujú, že neidentifikované lietajúce objekty UFO sú skutočné a hmotné objekty viditeľné a detegovateľné aj na radaroch. V týchto deklasifikovaných dokumentoch sa neraz objekty UFO dávajú do súvislosti s mimozemskými civilizáciami, ktoré už tisícročia navštevujú našu Zem. Odporúčam vám preštudovať si hlavne odtajnený dokument z roku 1968, ktorý sa na tom zozname nachádza pod číslom tridsať päť (35.) s názvom "Hypotézy o UFO a otázky prežitia" (UFO HYPOTHESIS AND SURVIVAL QUESTIONS). Okrem iného sa tam píše aj dôvod, že prečo je program SETI = Search for Extra-Terrestrial Intelligence (Hľadanie mimozemskej inteligencie) doteraz cenzurovaný už od jeho začiatku existencie. Mimochodom, zástancom tohto istého dôvodu, že prečo môže byť pre nás komunikácia s vyspelými mimozemskými kultúrami nebezpečná, je aj veľmi dobre známy pán profesor Stephen William Hawking z Cambridgskej univerzity. O tom, že je Úradom národnej bezpečnosti NSA cenzurovaný projekt hľadania mimozemských civilizácii, takzvané SETI (vrátane aj SETI@home a iné akékoľvek oficiálne snahy o nadviazanie kontaktu s mimozemšťanmi), je hlboko presvedčený aj pán Howard Blum, bývalý významný novinár z denníku New York Times. V tejto jeho knihe je o tom písané: https://img.a.cz/3/4/8/9/5/b2fa13131623ccd63802161b934716bf_400.jpg. Takže keby sa prostredníctvom programu SETI, SETI @ HOME alebo akéhokoľvek iného oficiálneho programu s podobným cieľom predsa len podarilo nadviazať akýkoľvek druh kontaktu s nejakou mimozemskou civilizáciou, tak by sme sa kvôli NSA o ničom takom nedozvedeli, lebo je to nie len podľa môjho názoru všetko cenzurované. Oni sa tých mimozemšťanov totiž boja. A možno aj opodstatnene, že na to pravdepodobne majú aj vážny dôvod. Ďalej si myslím, že vyspelé mimozemské civilizácie by svoje signály nevysielali a nepočúvali na elektromagnetických vlnách, lebo tie sú na tento účel príliš pomalé a primitívne. Pravdepodobnejšie by vyspelé mimozemské civilizácie vysielali a prijímali signály na iných, vhodnejších, trebárs na takzvaných "neelektromagnetických vlnách", ktoré objavil aj slávny vynálezca, pán Nikola Tesla. Tie sa šíria rýchlejšie ako je rýchlosť svetla, lebo majú interdimenzionálny pôvod a nezastaví ich ani takzvaná faradayová klietka. Takéto rýchlejšie, priebojnejšie a dokonalejšie neelektromagnetické vlny sú podľa môjho názoru vhodnejšie na komunikáciu s vyspelými mimozemskými civilizáciami, no ale iba za samozrejmého predpokladu, že by to žiadne NSA, tajné služby a ani žiadny iný úrad necenzuroval. Takže v prvom rade by bolo potrebné akýmkoľvek oficiálnym aj neoficiálnym (tajným) úradom zakázať a znemožniť cenzurovanie SETI a v druhom rade by bolo vhodnejšie vysielať a prijímať signály z vesmíru na tých mnou spomenutých neelektromagnetických vlnách. Tým by sa aspoň trochu zvýšila pravdepodobnosť úspechu. Prepáčte mi ešte raz, že tieto moje názory môžu mať tendenciu narúšať alebo ohrozovať vaše romantické predstavy.

Re:Skúsenosti s SETI @ HOME Boinc Manager

matiastrusina | 13.02.2013

Ja som tento program využíval, skúsenosti s ním mám dobré. jeden krát sa mi stalo, že pri animácii nebolo to typické farebné "vlnkovanie" ale iba jeden biely vysoký pás. Satelity však môžu omylom zachytiť aj signály zo zeme alebo to bola chyba animácie. Každopádne si nemyslím, že to niečo znamenalo. Ale myslím si, že zachytiť takýto signál by sa mohlo podariť. Na druhej strane však mimozemšťania nemusia mať ani trochu potrebu vysielať do vesmíru signály a už vôbec rádiové či tým podobné... Tým ale nechcem povedať, že si myslím, že je to nemožné.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>