Môžu byť zjavenia Ježiša Krista a svätej Panny Márie holografické projekcie ?

27.03.2013 21:12

 

Na túto hore vyššie uvedenú, modrými písmenami napísanú otázku v názve tohto článku, odpovedám, že áno. A mám na to aj nepriame dôkazy a indície, či len také obyčajné a nepotvrdené špekulatívne teórie, ktoré vám v tomto článku zachvíľu predložím. Či sú pravdivé alebo nepravdivé, pravdepodobné alebo nepravdepodobné, dôveryhodné aleno nedôveryhodné, či sa mýlim alebo nie, nechávam na individuálnom posúdení každého jedného čitateľa tohto článku, pod ktorým si každý môže vyjadriť aj svoje názory.

 

Takže pustime sa do toho.

 

Najprv si pozorne pozrite tieto ukážky zo svätých kresťanských obrázkov Ježiša a Márie, z ktorých sú niektoré aj zo zjavení:

 

       

 

Skúste si predstaviť, že keby tieto náboženské postavy Ježiša a Márie boli trojrozmerné holografické projekcie, tak tie hologramy by mali vytvárať takzvané holografické projektory. A kde na týchto vyššie uvedených šiestich príkladných obrázkoch sa tie holografické projektory nachádzajú ak by sa skutočne jednalo o tie hologramy ? Nevšimli ste si ich ? Ak nie, tak si tie obrázky ešte raz pozorne pozrite a skúste na nich nájsť niečo, čo by mohlo pripomínať projektory, ktoré tie obrazy vytvárajú. Sú tam na tých obrázkoch, len sa pozornejšie pozrite ak ste ich tam nezbadali.

 

Vzdávate sa ? ... Dobre teda, nebudem vás už naťahovať.

 

Tými projektormi môžu byť akože ich srdcia ! Gratulujem tým, ktorý si to všimli skôr, ako som to písomne prezradil. Dobre si poprezerajte tie ich srdcia. Všimnite si, že ako sa tie ich srdcia ako keby strategicky nachádzajú trochu pred nimi. To je predsa tá najvýhodnejšia poloha pre vytváranie holografickej projekcie ! A na tých svätých obrázkoch si všimnite aj to, ako tie ich srdcia iba zo zadnej strany svietia tak, že to budí dojem, že práve tými lúčmi svetla, ktoré vychádzajú zo zadnej strany ich sŕdc, vytvárajú trojrozmerný obraz ich samotných, celých ich postáv. To sa jednoducho nedá nevidieť. Nikomu to ani nepripomína niečo ako trojrozmerný videoprojektor ? Mne teda áno. Keby sme mali možnosť pozrieť sa na tie srdcia z druhej strany, čiže zo zadu, tam, kde na postavy svätých svietia tie lúče svetla, tak by som sa nečudoval, keby sa tam nachádzala optická sústava na vytváranie holografických obrazov svätej Panny Márie a jej syna, Ježiša Krista.

 

Ďalší názorný príklad:

 

 

Vidíte ako je to srdce tak pár centimetrov obďaleč pred hruďou Panny Márie ? Myslíte si, drahý čitatelia a čitateľky, že je to náhoda, že je to srdce tak trochu ďalej od našej duchovnej mamy ? Veď to je vynikajúca poloha na premietanie obrazu celej postavy. A vidíte na tom obrázku aj to, ako keby tie samotné svetelné lúče, ktoré vychádzajú zo zadnej strany toho srdca, trojrozmerne premietali celú jej postavu ako keby to bol nejaký dataprojektor ? Vidíte ako tie svetelné lúče rovnomerne smerujú na všetky strany ako keby premietali tú zjavenú osobu ? Že by to bola náhoda, že to srdce pripomína holografický projektor ? A nie je tých náhod nejako priveľa na jednom mieste ? Veď to sa nedá prehliadnuť, ako to srdce do očí bijúco pripomína vznášajúci sa holografický projektor !

 

Alebo si pozrite aj tento svätý obrázok zo zjavení svätej Panny pri Portugalskej dedine Fatima v roku 1917:

 

  

 

Kliknutím do obrázka sa vám zobrazí iná verzia celkom pekného svätého obrázka Fatimskej Panny Márie. Čo je to tá ako keby žiarivá malá vec pod krížom pod kolenami Kráľovnej Posvätného ruženca ? Nejadná sa náhodou o holografický projektor, ktorý vytvoril trojrozmerný obraz postavy Ježišovej mamy ? Velice by ma to zaujímalo, že čo to bolo, prečo to tam bolo a na čo to slúžilo. Pozorným skúmavým pozorovaním som si na svätých obrázkoch Fatimskej Panny Márie všimol aj inú zaujímavú vec. Jedná sa o takúto záhadnú guľu, ktorú mala Nebeská kráľovná vtedy vo Fatime v roku 1917 privesenú na retiazke:

 

 

Ja by som skôr očakával, že na retiazke bude naša nebeská mama nosiť kríž alebo svätý ruženec ako každý správny kresťan a nie takú nejakú guľu. A kto vie, že na čo vôbec slúžila.

 

A ešte niečo, túto veľmi závažnú vec nemôžem nespomenúť. Tá guľa sa na tých svätých obrázkoch totiž nejako záhadne zmenšila. Tvrdí sa, že vizionárske deti vo Fatime v roku 1917 svätú Matku Božiu prvý krát jej výzor popísali úplne ináč, ako je nám to doteraz predkladané. Takto vraj mala naozaj pôvodne vyzerať:

 

 

Tento vyššie uvedený obrázok máme od našich záhadologických kolegov z Portugalska, ktorých dôveryhodnosť nemáme celkom dobre preverenú. Pravda je taká, že ich dôveryhodnosť v súčasnej dobe nemáme nijako preverenú ale aj napriek tomu netvrdím, že výsledky ich výskumných prác nestoja za povšimnutie ale aj tak ich pre istotu odporúčam brať s istou rezervou. Tu je tá guľa nejako podstatne väčšia, výraznejšia a žiarivejšia ako na oficiálnych svätých obrázkoch Fatimskej Panny Márie, ktoré sú nám ponúkané a na ktoré sme zvyknutý. Je aj ináč oblečená a aj jej celkový vzhľad je trochu iný. A v tomto prípade tá podstatne väčšia a výraznejšia čudná žiarivá guľa nie je zavesená na retiazke. Okolo krku má postava svätej Márie zavesené niečo, čo pripomína svätý ruženec a tú guľu drží v ruke. Mne táto guľa, podobne ako v predchádzajúcich príkladoch srdcia, nápadne pripomína holografický projektor, ktorý zobrazuje samotnú zjavenú postavu Panny Márie. Tá guľa je dokonca tiež tak podobne ďalej od tela a lúče svetla ako keby vyžarovali smerom k postave, čo taktiež vytvára taký dojem, že aj tá guľa svieti iba do zadu, ako keby tie svetelné lúče, podobne ako filmová premietacia kamera v kine, vytvárala 3D obraz samotnej postavy.

 

Ďalším dôvodom, že prečo mi tá žiarivá guľa v ruke Panny Márie Fatimskej pripomína projektor na vytváranie trojrozmerného holografického obrazu, je ten, že sú zaznamenané aj také prípady, pri ktorých guľaté objekty neznámeho pôvodu vytvorili holografické obrazy mimozemšťanov. Tak napríklad tento s dvoma guľami vytvorený trojrozmerný hologram hlavy mimozemšťana, sa podaril nielen pozorovať ale dokonca aj takto vyfotografovať, neďaleko od Moskvy, v lete v roku 1989:

 

 

Ďalšie dve fotografie holografických obrazov mimozemskej bytosti menom Q´eros Totorani v Peru, zo dňa trinásteho augusta 1996:

 

 

 

V tomto prípade sa na fotografiách nedá vidieť žiadny projektor ale sú zaznamenané aj také blízke stretnutia tretieho aj štvrtého druhu, čiže pozorovania a kontakty s mimozemšťanmi, pri ktorých tie nepozemské bytosti z vesmíru v rukách držali podobné žiarivé gule. Tu sú štyri ukážky na porovnanie s údajne pôvodnou podobou svätej Panny z Portugalskej Fatimy:

 

 

 

 

 

 

A toto boli len štyri ukážkové príklady. V skutočnosti ich je podstatne viac. Neviem prečo, ale títo štyria mimozemšťania s guľami v rukách sa dosť nápadne podobajú na hore a aj v strede medzi týmito príkladnými ukážkami uvedený obrázok údajne pôvodnej podoby Fatimskej Panny Márie. Celkom pekne medzi nich zapadá ako keby bola jedna z nich. Ak Nebeská Kráľovná vo Fatime v roku 1917 skutočne pôvodne vyzerala takto ináč, tak ako keby viac "mimozemskejšie", že bola tak ako keby kozmicky oblečená, že v ruke napríklad držala takú záhadnú svietivú guľu, tak sa vôbec nemusíme čudovať tomu, že jej podobu Cirkevný hodnostári (alebo neviem kto) trochu "vytuningovali" do nimi želanej, viac tej typickej náboženskej podoby, na ktorú sú ich veriace ovečky zvyknuté aby vyzerala tak viac ako "ona" ako napríklad Lurdská Panna Mária, ktorá sa zjavovala predtým. Nie je samozrejme vylúčená ani taká možnosť, že táto iná, mimozemská podoba Ježišovej mamy je len cielene vymyslená, kvôli snahe o diskreditáciu Panny Márie a tá náboženskejšia verzia jej vzhľadu je bližšia k pravde. Ako teda naozaj vyzerala naša mama z nebies, keď sa zjavovala vo Fatime v Portugalsku v roku 1917 ? Vyzerala naozaj takto ako nejaká bosorácka mimozemšťanka s akousi čarodejníckou guľou v ruke na veštenie alebo vyzerala tak typicky nevinne nežne ako na bežných svätých obrázkoch ? Kto nás zavádza ? Svätá Rímsko Katolícka Cirkev alebo Portugalský ufológovia ? Na tieto provokatívne otázky sa nám momentálne ťažko odpovedá. Rozhodne ale nemáme v úmysle prestať pátrať po pravde aj v tejto oblasti. Výsledky výskumov našich kolegov z Portugalska ale aj ich samotných, by bolo potrebné poriadne a dôkladne preveriť, lebo tu sa jedná o skutočne niečo veľké. ...

 

A najlepší príklad som si nechal na koniec. Takto bol svedkami nakreslený holografický 3D obraz jedného mimozemšťana, ktorý bol dňa 21. novembra 1975 pozorovaný v Garden Grove v Kalifornii v Spojených štátoch Amerických:

 

 

Aj tu pekne a jasne vidieť, že ten trojrozmerný obraz mimozemšťana premieta holografický projektor v tvare svietiacej gule, ktorý sa nachádza za premietaným obrazom postavy nepozemšťana. Istá podobnosť s Fatimskou Pannou Máriou v tom je. Jedine iba v tom je rozdiel, že ten projektor je za hologramom mimozemšťana a nie pred ním ako v prípade Panny Márie a Ježiša Krista. A myslíte si, vážené čitateľky a čitatelia, že by bolo pre tvorcov takých projektorov nejaký problém, aby taký projektor nemal len tvar gule ale napríklad aj tvar srdca, malého svietiaceho bodu alebo čohokoľvek iného ? Ja si myslím, že by to pre nich mala byť takzvaná "brnkačka", že by to zvládli aj "ľavou zadnou" ako sa ľudovo hovorí.

 

Vráťme sa ale k možným holografickým projektorom, ktoré pravdepodobne vytvárajú zjavenia svätej Bohorodičky a jej syna Ježiša.

 

Mám také podozrenie, že sa nie len jeden ale dokonca hneď tri holografické projektory v podobe UFO ukázali aj vo Francúzskej obci Pontmain, dňa 17. 1. 1871.

 

Kliknite do nasledujúceho čierno bieleho historického obrázka (stará pohľadnica) a od tridsiatej druhej sekundy (t = 0:32) pozorne sledujte to skoro sedem minútové video, ktoré sa vám po kliknutí zobrazí a hneď aj automaticky spustí (preto dávajte pozor na hlasitosť).

 

 

Nie je vôbec potrebné ovládať francúzsky jazyk, stačí len pozorne sledovať tú počítačovú animáciu priebehu zjavenia. Najprv deti nad strechou jedného domu, na hviezdnatej nočnej oblohe zbadali tri hviezdam podobné objekty, ktoré boli zoradené do pravidelného trojuholníka. Tieto tri objekty kľudne môžeme považovať za UFO, lebo nikto doteraz nevie, že čo to bolo. Potom sa medzi týmito troma objektami zobrazila postava Božej Matky, oblúkovitý rám, svietniky zo sviečkami a všetky tie ostatné veci, ktoré sú zobrazené aj vo videu. Považujem za pravdepodobné, že práve tie tri neznáme objekty UFO, ktoré sa ukázali ako prvé, slúžili ako holografické projektory a spoločne animovali celé to trojrozmerné zjavenie a to možno tak, že každý z tých troch projektorov premietal jeden rozmer, dĺžku, šírku a výšku aby výsledkom bol jeden možno aj počítačom riadený trojrozmerný obraz. Tá trojuholníkovitá formácia tých objektov sa mi zdá ako ideálna na také trojrozmerné premietanie.

 

Ďalším podozrivým zjavením, kde to zjavenie vyzeralo ako holografická projekcia, bolo zjavenie sa troch postáv svätcov v Írskom grófstve Mayo v dedine Knock, dňa 21 .8. 1879, čiže osem rokov po zjavení v Pontmain, tri roky po zjavení sa v Pellevoisine (Francúzsko, 1876, vizionárka: Estella Faguettová) a dva roky po zjavení v Gietrzwalde (Poľsko, 1877, vizionári: deti Justýny Szafryňskej a Barbary Samulowskej).

 

Toto zjavenie v obci Knock v roku 1879 bolo úplne iné, ako tie ostatné predtým ale aj po ňom. Nezjavila sa len samotná Božia Matka. Vedľa nej stáli ešte ďalšie dve postavy a iné výjavy ako oltár, mladá ovečka, kríž, anjeli a tak podobne. Ani jedna z tých troch zjavených postáv nič nehovorila a iba tam všetci nehybne stáli. To zjavenie ani nič nepísalo a ani nijako ináč nijako neinformovalo. Zjav tých troch postáv svätcov videl každý, kto tam bol prítomný, čo je pri zjaveniach matky Božej tiež dosť nezvyčajné, to sa stáva len málokedy, že by vizionármi boli všetci prítomný svedkovia. Oficiálne sú známy pätnásti svedkovia ale mohlo ich byť aj viac.

 

Čo sa tam teda vtedy stalo ?

 

Vo štvrtok večer, dňa dvadsiateho prvého augusta v roku 1879, asi o devätnástej hodine, počas špatného, daždivého a veterného počasia, pri zadnej stene kostola svätého Jána Krstiteľa v obci Knock, 45 ročná pani Mária Mc Loughlinová a 29 ročná Mária Byrneová (Beirneová) počas rýchlej chôdze domov, vo svetle blesku zbadali tri postavy svätého Jozefa, svätej Panny Márie a svätého evanjelistu Jána. Vzpriamene stojace postavy a celé zjavenie sa nachádzalo pred stenou kostola a vyselo vo vzduchu asi vo výške 60 centimetrov (dve stopy) nad zemou. Postava Nebeskej Matky bola o trochu vyššie ako okolité postavy svätého Jozeja a Jána. Na pravo od Márie bola nehybná postava svätého Jána, ktorý bol oblečený ako biskup a niektorým svedkom bol problém identifikovať tú postavu a iba z toho dôvodu tvrdili, že je to svätý Ján evanjelik, že to tvrdili aj ostatný. A po pravici Panny Márie, na druhej strane, čiže na ľavo od nej, bola postava svätého Jozefa. Vedľa Jána za ním v pozadí bol ešte oltár a malý baránok a za ním bol kríž. Okolo kríža sa nachádzali anjeli. Nebudem podrobne popisovať ako to vyzeralo, že kto mal čo na sebe oblečené a akú mal kto polohu rúk, hlavy, očí a tak podobne, lebo na tomto obrázku je znázornené, že asi ako ten zjav tak celkovo vyzeral:

 

 

Počas celého zjavenia sa postavy ani nepohli a preto si tie dve ženy najprv mysleli, že sú to sochy ale potom rýchlo zistili, že to žiadne, také im známe, bežné sochy neboli. Prvé vizionárky, Mária Byrneová (Beirneová) aj Mária Mc Loughlinová po čase, pred dvadsiatou hodinou, asi okolo 19:30 išli domov do dediny povedať aj ostatným, že čo tam pri zadnej stene kostola počas cesty domov videli a prišlo tam na miesto zjavenia ďalších trinásť a možno aj viac svedkov a všetci okrem jedného (Patrick Walsh), ktorý to pozoroval z väčšej diaľky, videli to isté. Medzi nimi boli aj deti, mládež, dospelý ale aj starý ľudia mužského aj ženského pohlavia vo veku od piatich (5) do sedemdesiatich piatich (75) rokov života. Videlo to sedem žien a osem mužov. Svedkovia popísali aj takú zaujímavosť, že v tom silnom vetre a daždi bolo okolie zjavenia úplne suché. Niektorý výskumníci paranormálnych javov to vysvetľujú tak a ja s nimi súhlasím, že sa pravdepodobne jednalo o statickú holografickú projekciu (niečo ako holografická fotografia) z iného paralelného sveta, ktorá sa premietla do našej reality. Tam, v tej inej, alternatívnej skutočnosti, čiže v inej dimenzii, kde sa tie tri postavy nachádzali, jednoducho nefúkal vietor a nepršalo tam u nich a preto tam v okolí bolo všetko úplne suché. Existuje na to aj takýto odborný pojem: "lokálne prekrývanie viacelých realít".

 

Toto zjavenie sa nezaobišlo ani bez pozorovania UFO, lebo jeden zo svedkov, 65 ročný pán Patrick Walsh, ktorý sa nachádzal ďalej ako ostatný (tí to kvôli kostolu nevideli), videl vysoko na oblohe, nad kostolom svätého Jána Krstiteľa sa vznášať svetlý, zlatožltý guľatý objekt neznámeho pôvodu. Pravdepodobne práve ten neznámy guľatý objekt zlatej farby vytváral ten hologram. Druhý najmladší svedok, jedenásť ročný Patrick Hill vo svojej svedeckej výpovedi tvrdil, že keď sa ku zjavenému statickému obrazu priblížili, tak opticky ten zjavený obraz vytváral dojem, ako keby sa viac priblížil k stene. A ja dodávam, že presne takéto isté optické efekty vytvárajú aj hologramy. Zo všetkých pätnástich vizionárskych svedkov najstaršia, 75 ročná pani Bridget Trenchová sa odvážila priblížiť sa k zjaveniu a chcela zbožne pobozkať nohy zjavenej svätej Nebeskej Matky ale jej ruky a tvár prešli cez nohy svätej Panny ako cez hmlu alebo ako cez vzduch, ako keby tam ani nič nebolo ... alebo ako keby to bol len svetelný hologram. ...

 

 

Takže si to zhrňme. Podľa výpovedí očitých svedkov, bolo celé zjavenie ako keby nehmotné, polopriesvitné, svietilo to a osvetlovalo to aj okolie kostola, takže aj v noci, v tom v silnom daždi sa to dalo pekne vidieť a keď sa oni pohybovali, tak sa spolu s nimi pohybovalo aj to zjavenie. No ale toto všetko sú predsa typicky charakteristické znaky holografickej projekcie ! Vyplíva nám z toho taký záver, že podľa popisu očitých vizionárskych svedkov sa pravdepodobne jednalo o hologram. Po dvoch hodinách, okolo 21:00 hodiny pravdepodobne holografické zjavenie zrazu zmizlo a už sa nikdy neopakovalo. No ale potom v januári a vo februári v roku 1880 boli nad vežou kostola svätého Jána Krstiteľa v dedine Knock znova pozorované neidentifikované lietajúce objekty UFO v podobe ohnivých gúľ. Jeden svedok tvrdil, že v jednej z tých svetelných gúľ videl svätú Pannu Máriu. Kto vie, možno to bola aj naozaj ona.

 

Je to síce smiešne, lebo Panna Mária má s dinosaurami len veľmi málo spoločné ale bývalý vojenský pilot, dôstojník Československého vojenského letectva vo výslužbe, žiaľ už nebohý (zomrel v januári 2013) pán Daniel Lazárik z dediny Hontianske Nemce, časť Rakovec, nám okrem iného tvrdil aj jednu nasledovnú zaujímavú príhodu, ktorá sa mu v mladosti stala. Na začiatku augusta v roku 1949 u nich na dedine Hontianske Nemce, časť Rakovec, ho jeho strýko počas zvážania obilia očas žatvy zaúčal jazde na traktore. Mladý Dano riadil traktor, on bol šoférom. Hneď ako s traktorom na jednej križovatke zabočil do prava, tak v járku Danielov strýko z traktora ako spolujazdec zbadal niečo, čo tam nemalo čo hľadať. Dano ako šofér traktora si to nevšimol, lebo sa ako nováčik a ešte neskúsený vodič sústredene venoval riadeniu traktora, tak ho na to strýko upozornil, že "Čo je toto ?". To, čo tam v járku zbadali, obydvom vyrazilo dych a pán Lazárik to nazval ako "Brontosaurus", čo je nesprávny názov sauropodného dynosaura zo skupiny Diplodocidae s názvom Apatosaurus. Daniel toto zjavenie sa dinosaura dáva do súvislosti aj s Loch Nesskou príšerou, dinosaurom s menom Pleziosaurus. Podľa dôveryhodnej svedeckej výpovede pána Lazárika (s technickým vzdelaním) sa jednalo o statickú holografickú projekciu dinosaura a poskytol nám aj takýto obrázok, ktorý zobrazuje ako to vyzeralo:

 

 

Kliknite do tohto vyššie uvedeného obrázka asi holografického zobrazenia dinosaura a v novom okne alebo na novej karte vášho prehliadača internetu sa vám zobrazí a hneď aj automaticky spustí (preto si dávajte pozor na hlasitosť, aby to nebolo moc hlučné) nafilmovaná svedecká výpoveď pána Daniela Lazárika o tomto ich spoločnom pozorovaní pravdepodobne hologramu dinosaura Pleziosaura, kryptozoologickej príšery z jazera Loch Ness ale podľa tohto obrázku sa skôr mohlo jednať o Apatosaura. Za povšimnutie stojí aj to, že samotný dôveryhodný (dobre dôkladne sme ho preverili, autor tohto článku ho poznal aj osobne) svedok, bývalý vojenský pilot s technickým vzdelaním tvrdí, že sa jednalo o holografickú projekciu a asi veľmi dobre vedel, že o čom hovoril a čoho bol on sám svedkom.

 

Aj napriek tomu, že sa v tomto čudnom a nezvyčajnom prípade jednalo o dinosaura, tak to istú podobnosť a súvislosť so zjavením v Írskej dedine Knock v roku 1879 a aj s inými náboženskými zjaveniami predsa len môže mať. Hlavne v tom to má spoločné znaky, že sa jednalo o nehybný obraz, ktorý javil známky toho, že sa pravdepodobne jednalo o holografickú projekciu. Pán Lazárik tvrdil, že taká istá, alebo podobná statická holografická fotografia, takzvaná "holofotografia", bola zobrazená aj v preslávenom Írskom jazere Loch Ness.

 

Vráťme sa k Panne Márii.

 

 

Toto hore vyššie je fotografia veľmi vzácneho, nezvyčajného a jedinečného obrazu svätej Panny na plátne tilmy, ktorý vznikol dňa 12. decembra 1531. Je zavesený na stene v katedrále Baziliky Panny Márie Guadalupskej, ktorá sa nachádza na kopci Tepeyac v meste Guadalupe v štáte Nuevo León v Mexiku. Obraz je vysoký 142 centimetrov a postava je na obraze vysoká 122 centimetrov.

 

 

Vedeckým výskumom tohto obrazu na plátne sa zistilo, že to nie je žiadna klasická maľba a pravdepodobne sa jedná o takzvanú "holofotografiu", čiže je to statický, holografický trojrozmerný obraz. Už v roku 1963 odborníci od spoločnosti Kodak zistili, že sa jedná o akúsi záhadnú fotografiu. Takýto záver vyvodzujem aj z toho dôvodu, že napríklad jeden z výskumníkov, pán Coley Taylor zo Spojených štátov Amerických, tvrdil nasledovné:

 

"Keď sa obraz pozoruje zblízka, ťažko sa dajú hviezdy na plášti pozorovať, avšak pri pohľade zďaleka - žiaria hviezdy. Pri pozorovaní zblízka odev má zelenomodrú farbu, keď zďaleka, je tmavomodrý. Ružová farba šiat pozorovaná zblízka je bledá, zďaleka sýtoružová. Keď sa na obraz pozeráme zblízka, má normálnu veľkosť. Keď sa od obrazu vzďaľujeme, obraz sa opticky zväčšuje."

 

Ten, kto pozná hologramy a vie ako vyzerajú, ako sa správajú a aké majú typické vlastnosti, tak môže tiež potvrdiť, že presne takéto isté optické ilúzie vytvára holografický trojrozmerný obraz.

 

 

Pán Les Tindell (jeho e-mail: laserles@impactoptics.com), ktorý má prezývku Laser Les (laserles) na jeho webovej stránke https://www.impactoptics.com/ProcessMethod.html 23. februára v roku 2011 zverejnil výsledky jeho skúmania tohto obrazu svätej Panny z Guadalupe a taktiež aj on tvrdí, že jeho analýzy preukázali, že sa jedná o hologram. Výsledky jeho analýz v podobe dvoch pohyblivých obrázkových animácii v elektronických obrazových súborov typu .gif, vyzerajú takto:

 

 

 

V decembri v roku 2011 toto zázračné plátno z Mexického Guadalupe znova skúmali vedci z Amerického národného úradu pre letectvo a vesmír a zistili, že obraz sa správa ako keby bol do istej miery živý. Na webovej stránke https://sk.radiovaticana.va/articolo.asp?c=545187 som čítal nasledovné šokujúce informácie, že čo zistili:

 

"Oftalmologické štúdie vykonané na očiach Márie ukázali, že na približujúce sa svetlo sietnica reaguje rovnako ako sietnica živého oka. Teplota vlákna tkaniny, z ktorej bola tilma zhotovená, udržiava konštantnú teplotu 36,6 °C, rovnako ako telo živej osoby. Prostredníctvom fonendoskopu počuť pod opaskom odevu Panny Márie (naznačujúcom jej tehotenstvo) tep, rovnako ako u dieťaťa v maternici, 115 pulzácií za minútu. Ďalej podľa agentúry NASA materiáli, ktoré tvoria farby obrazu, nepatria k prvkom známym na Zemi. Ba čo viac, prostredníctvom laserových lúčov je vidieť, že farby textílie sú tesne nad plátnom, bez toho, aby sa ho dotýkali. A ešte jedna pozoruhodnosť: hviezdy viditeľné na plášti Panny Márie odrážajú presnú konfiguráciu neba nad Mexikom v zimnom slnovrate, v deň, keď došlo k zázraku – 12 . decembra 1531."

 

Aj toto zistenie vedcov z NASA na konci roku 2011 môžeme považovať za ďalší, aspoň nepriamy dôkaz alebo indíciu toho, že sa jedná dokonca ako keby do určitej miery živý hologram:

 

"...prostredníctvom laserových lúčov je vidieť, že farby textílie sú tesne nad plátnom, bez toho, aby sa ho dotýkali...".

 

Podľa môjho názoru sa jedná o statický holografický obraz a do určitej miery ako keby žil, lebo je tam ako keby kus jej samotnej, je to ako keby čiastočná neúplná kópia samotnej Panny Márie. Pravdepodobne sa jedná o taký paranormálny jav, ktorý by som nazval ako čiastočná, čiže neúplná statická holografická bilokácia. V tej holofotografii je zakódovaných veľa aj postranných informácii, ktoré sa netýkajú len samotného obrazu ale sú tam zakódované a funkčné aj isté fyzikálne, optické, biologické a iné zákony, ktoré spôsobujú aj také javy, že v obidvoch očiach Panny Márie na obraze sa dajú vidieť odrazy postáv, ktoré boli dňa 12. 12. 1531 prítomné pred obrazom presne v okamihu jeho vytvorenia. Sú tam v tých očiach ako keby vyfotografovaný. Už v roku 1929 jeden Mexický fotograf, pán Alfonso Marcué González v jednom oku Panny Márie na tomto záhadnom obraze ako prvý zbadal odraz postavy niekoho a tento objav sa dvadsať dva rokov cirkevnými autoritami utajoval. Potom až 29. mája 1951 jeden grafik, pán Jose Carlos Salinas Chavez s pomocou zväčšovacieho skla (lupy) v zreničke pravého oka spozoroval odraz postavy bradatého muža. No ale ani to nestačilo a až o štyri roky po tomto ďalšom objave, dňa 11. decembra 1955 Mexický arcibiskup Ijjis Márie Martinez tento objav, prvý krát až po 26 rokoch aj oficiálne priznal, že v oku je odrazený obrat nejakej osoby. Toto dlhotrvajúce priznanie objavu ako "z chlpatej deky" po 26 rokoch ja považujem za ešte väčší zázrak ako je samotné plátno a všetky zjavenia Božej Matky dohromady. Ten bradatý muž, odrazený v pravom oku sa identifikoval ako samotný vizionár, Juan Diego. Plátno z Guadalupe sa potom vedecky skúmalo aj v roku 1962 a pri tomto skúmaní očný lekár, doktor Wahlig aj s jeho tímom oftalmológov, optikov a iných lekárov dvadsať päť násobne (25 x) zväčšili obydve oči a objavili v nich ďalšie dve odrazené tváre ľudí.

 

 

V roku 1986 sa v očiach Panny Márie Guadalupskej na plátne s pomocou počítača objavili ďalšie odrazené osoby a iné detaily. Ďalšie neskoršie vedecké skúmania tento objav v očiach svätej Panny na obraze potvrdili, že sa skutočne jedná o fotografické odrazy osôb, ktoré vtedy, dňa 12. 12. 1531 boli v blízkosti prítomné v čase vzniku obrazu. V obydvoch očiach sa ich narátalo trinásť. V jej očiach sú tých 13 postáv tak ako keby zdeformovane a do guľata zaoblene zobrazené presne podľa optických fyzikálnych zákonov, čo potvrdili aj experti na oftalmológiu a optiku, takže tie jej oči sú na obraze ako keby skutočné ale len do určitej miery, že nie úplne.

 

Tento animovaný obrázok vo formáte .gif v ktorom sa v pravidelnom časovom intervale striedajú dve obrázky, je pekne názorne ukázané, že ako sa v očiach Panny Márie na obraze z Guadalupe odrazili tie osoby, ktoré sa počas vzniku obrazu na plátne tilmy nachádzali v blízkosti vizionára Juana Diega.

 

 

 

Tie informácie obsiahnuté v holografickom obraze nie sú kompletné, nie sú tam všetky a preto je to ako keby ona sama ale iba tak neúplne existujúca. V tom holograme sú napríklad aj také informácie, ktoré spôsobujú aj také šokujúce javy, že po zasvietení do očí na obraze, sietnica očí na to svetlo reaguje tak, ako keby to boli normálne, živé oči. Keby sa tie oči s niečim podráždili, tak by už asi neslzili a nezačervenali by sa, keby ste obraz pošteklili, tak by sa postava asi nechychúňala a tak podobne a preto tvrdím, že tam nie sú všetky dáta ale iba niektoré, že ono je to iba čiastočné, čiže neúplné. Alebo na obraze je už celých tých vyše 481 rokov zachovaná aj teplota jej tela, v jej brušku počuť tlkot srdca ešte nenarodeného Ježiška. Tieto informácie tam sú a vedci u NASA ich v roku 2011 objavili. A možno sú v tom v holograme zakódované aj iné, podobné, doteraz ešte čiastočne fungujúce veci, len ešte neboli objavené alebo možno už aj boli objavené ale taja ich podobne, ako vyše dvadsať rokov tajili ten odraz vizionára v oku.

 

To, že v tomto záhadnom, pravdepodobne holografickom obraze Guadalupskej Panny Márie, sú podobne ako vo veľkej Cheopsovej pyramíde pri Gíze v Egypte, v pyramídovom meste bohov v Teotihuacáne v Mexiku a na iných miestach zašifrované rôzne zaujímavé informácie, v roku 2009 objavil aj jeden výskumník tohto obrazu, pán Juan Tadeo Pun. Vo videu, ktoré sa nachádza na webovej stránke https://www.youtube.com/watch?v=XN9CreMGLBc Juan sám osobne do kamery hovorí, že sa zistilo aj to, že sa na plášti Guadalupskej svätej Panny Márie nachádza dokopy 46 hviezd a tento počet presne súhlasí s počtom chromozómov v ľudskej bunke. Všetkých týchto 46 hviezd je na plášti usporiadaných dokonale presne podľa hviezdnej mapy a krásne sa dajú vidieť aj všetky známe súhvezdia, ktoré sa dali na oblohe pozorovať dňa 12. decembra 1531 v momente, keď vznikol obraz.

 

 

Zvláštne je aj to, že svätá Panna na obraze akoby stála na súhvezdí Orion, v oblasti jej hrudníka sa nachádza súhvezdie Panny (Virgo) ako symbol jej nepoškvrneného srdca a na hlave má ako keby nasadenú kráľovskú korunu v podobe súhvezdia Severná koruna (Corona Borealis).

 

 

Ďalej sa zistilo aj to, že keď sa obraz optimálne zväčší a zosynchronizuje sa s veľkosťou mapy Mexika, tak celý obraz akoby presne prechádza územím Mexika na 19.471° (19.5°) stupni východnej zemepisnej dĺžky, takže v obraze sú do podrobna a úplne presne zašifrované aj geografické informácie, čo je doslova dych vyrážajúce. Kvety na šatoch a iné ornamenty na obraze poukazujú na významné kopce, hory a sopky v Mexiku. Dole nižšie, pod týmto textom na obrázku ten červený bod v bielom krúžku poukazuje na miesto, kde je svätá Mária tehotná a presne to miesto na mape Mexika ukazuje na mesto Guadelupe, kde obraz v roku 1531 vznikol.

 

 

Ináč, tak mimochodom, na 19,5 stupni východnej dĺžky sa vraj na každej planéte našej Slnečnej sústavy nachádza akýsi energetický bod. Ďalej sa zistilo aj to, že hlava Nebeskej Matky na obraze z Guadalupe je naklonená v uhle 23,5° a presne v tomto istom uhle s rovnakou hodnotou je naklonená aj Zemská os.

 

  

 

Tento obrázok hore vyššie poukazuje aj na taký šokujúci objav, že na tilme z Guadalupe sú dokonca zašifrované aj noty, ktorých polohu na stupnici určuje tých 46 hviezd na plášti a kvety na šatoch. S pomocou týchto nôt sa dá zahrať akási hudba, ktorá má údajne liečivé muzikoterapeutické účinky a v závere vo vyššie uvedenom deväť aj pól minútovom videu (https://www.youtube.com/watch?v=XN9CreMGLBc) ju vám jeden klavirista, pán Joel J. Qui aj zahrá na klavíri. Alebo kliknutím do týchto nôt dole nižšie sa vám zobrazí ponuka na skopírovanie (zo servera https://ulozto.sk/) tejto klavírnej ukážky od pána Joela z videa v podobe digitálne elektronického audio súboru vo formáte .mp3 (320 kb/s) s kapacitou 3,50 MegaBajtov (MB):

 

 

Tieto fantastické objavy doslova vyrážajú dych a je pravdepodobné, že v zázračnom, pravdepodobne holografickom obraze na tilme z Mexického Guadalupe je zakódovaných podstatne viac informácii, ktoré sa ešte neobjavili.

 

Nezdá sa mi ako pravdepodobné, že by aj tento obraz vytvorili nejaký technicky vyspelý mimozemšťania lietajúci na mimozemských kozmických lodiach (ufách a lietajúcich tanieroch) ako to tvrdí pán Doktor Johannes Fiebag, Erich Von Däniken a ostatný. Jediná "mimozemšťanka", ktorá tu pripadá do úvahy, je podľa môjho názoru samotná svätá Božia Rodička, ktorá sa tam skutočne zjavovala a bola to naozaj ona a s Božou mocou paranormálnym spôsobom vytvorila aj tú neúplnú, čiastočne živú holografickú fotokópiu seba samej.

 

Nie je to len samotný 3D obraz ale je v ňom aj niečo navyše. Nebeská kráľovná v Guadalupe v Mexiku, dňa 12. decembra 1531, ako keby do zmenšenej podoby okopírovala seba samú, čo potvrdil aj samotný 57 ročný vizionár, indián Juan Diego, vlastným pôvodným aztéckym menom Cuauhtlatohuac (inde sa udáva meno Cuauhtlatoatzin = hovoriaci orol), lebo podľa neho na tom obraze vyzerala presne tak isto ako sa mu viac krát zjavila, okrem výšky jej postavy. Vraj bola vyššia ako na obraze ale ináč tak isto vyzerala. Pravdepodobne z toho dôvodu je na obraze menšia, iba 122 cm vysoká, aby sa na tilmu kvôli menšiemu obmedzenému priestoru zmestila celá jej postava.

 

 

Mám taký dojem, že na holografické okopírovanie svojej vlastnej, trochu fungujúcej podoby, naša Nebeská mama použila tie ruže, ktoré predtým Diego natrhal na najvyššom mieste kopca Tepeyac, kde sa Panna zjavovala a ktoré potom ona sama dôkladne poukladala do jeho tilmy. Počas toho ukladania tie ruže a možno aj samotnú látku pravdepodobne nejakým psychotronicko parapsychologicky paranormálnym spôsobom energeticky programovala aby to po otvorení tilmy fungovalo ako nejaký holografický kopírovací fotoaparát.

 

  

 

Nebeská kráľovná si pravdepodobne dala záležať aj na tom aby boli v Juanovej tilme rovnomerne a vyvážene uložené kvety aj v týchto troch farebných variáciách: v červenej, v zelenej a v modrej (RGB) farbe aby bol výsledný obraz pekne realisticky a hlavne vyvážene farebný aby v obraze podľa možnosti neprevládala jedna z tých troch farieb. Tie rôznofarebné kastílske ruže boli už možno dopredu tak paranormálne naprogramované, lebo to boli nejaké čudné, možno aj z inej dimenzie zhmotnené kvety, ktoré tam nikdy nerástli a len tak "mirnix dirnix" sa tam zo dňa na deň záhadne objavili a tú noc dokonca aj mrzlo, takže tie kvety tam za normálnych okolností nemali čo hľadať. Možno práve preto Juanovi tá krásna pani tak prísne zdôrazňovala, že iba pred pánom biskupom Juanom de Zummárragom nech otvorí tilmu a vysipe tie ruže, lebo keby to urobil skôr, tak by to asi nevyšlo tak ako by podľa plánu malo a v očiach na obraze by sme možno obdivovali nejakú krajinu, stenu alebo skaly a dotyčné, tie správne osoby by neboli svedkami toho zázračného vytvorenia obrazu. A svätá Božia rodička by asi musela rozmýšľať nad iným spôsobom, ako vytvoriť "zázrak" pre pána otca biskupa aby vyhovela jeho požiadavke na urobenie zázraku, ako potvrdenie pravosti jej zjavení.

 

Toto plátno Panny Márie Guadalupskej sa ináč dosť podobá na posmrtný Turínsky rubáš jej syna Ježiša.

 

 

Na pútnickom mieste v severnom Španielsku v provincii Kantábria v dedine San Sebastián de Garabandal, kde sa medzi rokmi 1961 až 1965 štyrom dievčatám zjavoval najprv svätý Archanjel Michal a potom aj svätá Panna Mária, veriaci doteraz netrpezlivo čakajú na varovanie, zázrak, znamenie a trest. Podobné budúce udalosti sa očakávajú aj na iných pútnických miestach, kde sa nebeská Kráľovná v minulosti zjavovala a doteraz sa aj zjavuje. Vizionári o tých budúcich udalostiach mlčia, ale nie úplne, prezradia o nich iba také strohé nič moc informácie ako sú napríklad sprievodné udalosti a tak podobne. Podľa nich sa jedná o tajné informácie, lebo samotná Božia Matka im zakázala prezrádzať ich a sú považované za takzvané "tajomstvá". Omylostený vizionári zvyknú poznať aj presné dátumy tých jednotlivých budúcich udalostí ale nesmú ich vraj teraz momentálne prezdrádzať, jedine iba pár dní pred ich uskutočnením ich môžu prezradiť. Niektoré tajomstvá neprezrádzajú nikdy.

 

O zázraku, ktorý sa má v budúcnosti stať v Garabandale, nám vizionárka Mária Conchita Gonzálezová (7.2.1949) prezradila tieto informácie:

 

 

"Nemám dovolené povedať presne, čo sa stane. Môžem povedať len, že Panna Mária povedala, že každý, kto v Garabandale v ten deň bude, ho uvidí. Chorí, ktorí budú prítomní, budú uzdravení, nezávisle od ich choroby alebo náboženstva. No, musia tam byť. ... Panna Mária povedala, že každý, kto bude prítomný, uverí. Uvidia, že to prichádza priamo od Boha. Všetci prítomní hriešnici budú obrátení. Povedala tiež, že to budeme môcť fotografovať a televízia vysielať. A od toho momentu bude pri píniách trvalý znak, aby ho každý mohol vidieť a dotknúť sa ho, ale nepocítiť ho fyzicky. Neviem to vysvetliť. Bude to ako dym."

 

Prečítajte si ešte raz ten záver, lebo ten je najzaujímavejší. Bude sa to dať vidieť, filmovať a fotografovať, no ale keď sa toho zázraku niekto dotkne, tak sa ten dotyk nebude vnímať tak, ako keby sa jednalo o niečo hmotné, má to byť ako dym. Takéto isté charakteristiky má aj holografický trojrozmerný obraz, že sa dá normálne vidieť ale nedá sa ho dotknúť a skutočne to pripomína hmlu alebo dym. Takže už dopredu môžeme predpokladať, že ten predpovedaný zázrak bude pravdepodobne hologram.

 

Rozprával som sa aj s inými, ja ich nazývam "zjaveniológami", čiže amatérsko vedeckými výskumníkmi zjavení Panny Márie, Ježiša Krista, anjelov ale aj iných náboženských postáv, čítal som aj mnohé knihy, časopisy, články na internete, ... s touto tématikou a aj iný výskumníci záhad nezávisle odomňa majú vážne podozrenia, že tie zjavenia sú niekym vytvorené holografické obrazy. Niekym "nie z tohto sveta". Takže vôbec nie som sám, kto má takúto teóriu, že tie zjavenia sú holografické obrazy a hľadal som aj samotné projektory, ktoré ich môžu vytvárať a ako je hore vyššie v tomto článku uvedené, tak som pravdepodobne niektoré z nich aj objavil. Tak napríklad aj pán Ernst Meckelburg, Nemecký parapsychológ je jedným z nás a je presvedčený aj o tom, že aj niektoré UFO môžu byť hologramy. Potom aj Johannes Von Buttlar, tiež výzmaný výskumník z Nemecka a mnohý iný výskumníci nezávisle od seba tvrdia to isté.

 

Niektorý si myslia, že tie hologramy svätých majú na svedomí mimozemské civilizácie ako napríklad aj pán Doktor Johannes Fiebag z Nemecka, ktorý je autorom tohto sedem stránkového príspevku, ktorý sa dá v digitálne elektronickom formáte .pdf s kapacitou 332 kB skopírovať z tejto webovej stránky:

 

https://www.ulozto.sk/xNP52HK/fiebag-zjavenia-panny-marie-ukazka-z-knihy-kozmicke-stopy-od-danikena-strany-179-az-185-1988-pdf

 

Ja som toho názoru, že autormi týchto náboženských zjavení sú skutočne nejaký "mimozemšťania" ale taký iný ako by si niekto mohol myslieť. Tie hologramy podľa môjho názoru vytvárajú dobré - v prípade falošných zjavení samozrejme tie zlé - duchovné bytosti z iných, vyspelejších paralelných svetov. Jedná sa o takzvaných anjelov, Božích poslov, ktorý ako keby asistovali a spolupracovali na uskutočňovaní tých zjavení.

 

Rozhodne nesúhlasím s takými tvrdeniami, že nejaký technicky vyspelý hmotný mimozemšťania z nejakej inej planéty nášho hmotného vesmíru vytvárajú všetky (tie falošné možno aj áno) tie holografické obrazy náboženských postáv aby prostredníctvom nich manipulovali masami veriacich ľudí. Možno jedine iba pri tých falošných zjaveniach by sa dala pripustiť aj takáto možnosť, lebo medzi tými anjelmi existujú aj zlý, padlý.

 

Oni, čiže Mária, Ježiš a ostatný, dozaista nie sú len iba nejakými vymyslenými holografickými animáciami a ničím iným. Boží syn Ježiš, náš spasiteľ a Pán, ktorý premohol aj smrť, ale aj jeho, či naša duchovná mama z nebies, sú podľa môjho názoru skutočný, živý a reálne existujúci, sú to naozaj oni, keď sa zjavujú trebárs  aj v podobe hologramov. Len sa tak trochu pre nás čudne a ťažko pochopiteľne zjavujú a my ako výskumníci paranormálnych javov postupne stále viac "do hĺbky" odhaľujeme niečo ako technológiu, "know-how "a viac podrobností a detailov o spôsobe tých ich zjavení. A takéto veci niekedy nie je ľahké správne chápať.

 

Netreba zabúdať na to, že žijeme v primitívnom, technickom, hmotnom vesmíre a aj tie vyspelé bytosti z iných, vyšších sfér, len duchovnej a nehmotnej existencie, sú pravdepodobne odkázané na technické prevedenia ich zjavovaní sa. Koniec koncov, celý vesmír je vlastne jedným obrovským hologramom, všetko okolo nás, aj vrátane našich hmotných tiel, sú len zhmotnené hologramy (mnohý si to žiaľ ani vôbec neuvedomujú), v podobe zamrznutej energie. Celý tento náš holografický vesmír premieta nejaký gigantický kozmický kvantový superpočítač, tak sa tie vyspelé duchovné bytosti z iných vyšších svetov, iba prispôsobujú tejto našej primitívnej a mechanistickej realite a zjavujú sa v podobe hologramov.

 

Prostredníctvom tých hologramov sa do našej taktiež zhustenej holografickej reality premietajú veci z iných paralelných svetov, jedná sa o lokálne prekrývanie viacelých realít na jednom mieste. Tie hologramy v našej realite existujú iba do určitej miery, oni iba ako keby poloexistovali a preto sú aj priesvitné a nehmotné, nezhmotnili sa úplne, ale iba do istej miery. Čím sú tie hologramy priesvitnejšie, tým je ich existencia menej intenzívna. To je niečo podobné ako s intenzitou hlasitosti zvukov. Aj niečo existujúce môže mať svoju intenzitu existenčnosti, že to nemusí byť reálne alebo úplne zhmotnené na sto percent. Takúto neúplnú existenciu v našom kvantovom mikrosvete poznajú aj jadrový fyzici prostredníctvom takzvaných virtuálnych elementárnych častíc, ktorých existencia je natoľko krátkodobo trvajúca, že je už problém určit ich stupeň existenčnosti, že to provokuje otázku, že "do akej miery sú vlastne reálne existujúce ?".

 

Nič také zvláštne na tom nie je a aj podaktorý, hlavne tí menej veriaci kresťania si môžu vydýchnuť. Ja to takto vnímam a chápem. Neviem ako to chápu čitatelia tohto môjho článku ale bol by som rád a prispievateľom by som bol (boli by sme) aj vďačný za to, keby si svoje názory vyjadrili v diskusii pod týmto článkom.

 

Na záver ešte podotknem, že sa zistilo aj to, že aj bežné pozorovania duchov fungujú na princípe holografických projekcii, čo je dosť blízke zjaveniam sa Panny Márie a jej syna Ježiša, iných svätých a anjelov a tak podobne.

 

A to bolo asi tak všetko. Ak ešte aj niekde inde v budúcnosti nájdem ďalšie takéto podobné príklady, indície a dôkazy o folografických zjaveniach a existencii holografických projektoroch, ktoré pravdepodobne vytvárajú tie holografické zjavenia svätej Panny Márie a Ježiša Krista, tak ich budem postupne pridávať do tohto článku. Z toho dôvodu vám odporúčam tento článok čítať pravidelnejšie, aspoň raz ročne, lebo po čase sem do tohto článku možno aj vďaka vašim komentárnym príspevkom pribudnú aj ďalšie zistenia na túto tému.

 

Za prečítanie a pozornosť vám ďakuje

 

Kybernaut.

 

Diskusné fórum na tému "môžu byť zjavenia Ježiša Krista, svätej Panny Márie, anjelov, svätých, duchov, strojov, UFO a tak podobne holografické projekcie ?".

PRAVDA

ALENA | 04.01.2015

Veľká vďaka autorovi článku. Nedá sa diskutovať s niekým, kto nepozná ani Desatoro. Je dobré si naštudovať z Písma prvé z Desatora. Je mi ľúto úprimne veriacich ľudí, ktorí sa nechajú zviesť. Je len jeden Stvoriteľ Boh v troch Božských osobách. Ak sa človek klania stvorenstvu, to je človeku, ktorého Boh stvoril je pod kliatbou. Panna Mária, Matička Božia, len z ľudského hľadiska by svojmu Synovi, Ježišovi-Bohu prišlého z neba na zem, nebrala slávu, kráľovstvo..., z duchovného hľadiska je to Satanova pasca.Aj Satan sa premieňa za anjela svetla a je len jeden prostredník medzi Bohom a človekom Syn Ježiš Kristus. Toto je v Písme, ak niekto tvrdí iné, ide proti Slovu, lebo Pán Ježiš povedal, Tvoje Slovo je pravda.Skúmajte Písma.

J

TTT | 05.11.2014

NAJDEMENTNEJSI CLANOK SOM ESTE NECITAL ,,,AUTOR POKUZAJUJE ZE VSETCIA SME 3 D A VSETCIA ZIJEME V 3D KEBY NEVEDEL ZE JE 3D NAPISE 10 D HEHE ,,,CIZE POTVRDIL JEDNU SKUTOCNOST CP JE HOLA ZIVA PRAVDA JE VSETKO 3D CIZE OBJAVIL AMERIKU ,,A ZE VODA JE MOKRA ,,,CIZE CHCEM POUKAZAT ZE VSETKO CO JE 3D JE HOLA ZIVA PRAVDA LEBO VSETKO JE TAK STVORENE ,,KEBY TO TAK NEBOLO BY TO BOL KLAM ,,,

kkk

vvv | 04.11.2014

HOLOGRAF JE USKUTOCNENI V ROKU 1960 KEDY BOL LASER VYMYSLENY A NA PROJEKCIU HOLOGRAFU SA POTREBUJE SKLO CIZE NEJAKA ZABRANA CIZE HOLOGRAF SA NEDA ZOSTROJIT VO VZDUCHU BEZ NEJAKEHO PREDMETU SKLA ,,,,LEBO SVETLO IDE DO NEKONECNA A SA ZASTAVI AZ NA NEJAKOM PREDMETE ,,,,CIZE BLUDARI TU PISU NEZMYSLI ,,,ZJAVENIA BOLI VO VZDUCHU A DAVNO PRED TYM KYM VYMYSLELI LASERI HLOGRAMY ,,,CLANOK JE FIKCIA BLUD NEPRAVDA ,,,ZJAVENIA SU PRAVDIVE NA DREVO ,,,

ggg

kkk | 04.11.2014

NA OBJASNENIE BLUDOV CO TU PISU SATANISTI ,,,,, HOLOGRAF BOL VYMYSELNY V ROKU 1947Dennis Gabor ALE USKUTOCNENY BOL KEDY BOL VYMYSELNY LASER CIZE V ROKU 1960 Theodore Maiman,,,LEBO HOLOGRAF JE PRODUKT LASERU ,,CIZE V ROKU 1960 OBJAVILI LASER ,,, A ZJAVENIA BOLI DAVNO PREDTYM KED NEPOZNALI AKO VYPADA POMALY KOLESO ,,, CIZE BLUD AZ DO STENAMI PRASKA ,,,A ZA DRUHE HOOGRAM NEVIE ROZPRAVAT

uuu

ddd | 04.11.2014

to je akasi chory ustav ale psychiatricky ustav ,,,,, oni hovoria ze obraz je holograf ale ved obraz ktory visi na stene nemoze byt holograf keby ze vypnes holograficky pristroj tak nic neni cize psycho ,,,

ttt

jan | 04.11.2014

KEBY BOLO SRDCO VO VNUTRY BY PISALI HO NALOVALI KED JE VONKU UZ JE HOLOGRAF SATAN VSETKO CHCE SKOMPROMITOVAT ,,,,HOLOGRAF JE MODERNA TECHNIKA KTORA NEVIE ROZPRAVAT A POUZIVA LASEROVE LUCE A VSETKY ZJAVENIA BOLI DAVNO PRADAVNO KDE NEVEDELI POMALY AKO VYPADA KOLESO XIXI ,,,ZE NENORMAL SATANSKY CLANOK ,,

RRR

PETER | 04.11.2014

TENTO SATANSKY USTAV BY SOM HNED ZRUSIL Dennis Gabor získal Nobelovu cenu za vytvorenie prvej hologram v roku 1947 holografické televízie ,,,, A HOLOGRAF VIE ROZPRAVAT HEHE ,,, VZDY SATANISTI CHCU SKOMPROMITOVAT CIRKEV A ZJAVENIA CO SA UDIALI DAVNO PRADAVNO KDE TATEKTO VECI NEEXISTOVALI ,,,

Úplne iné "ústavy" si zaslúžia zrušenie.

Kybernaut | 27.11.2015

Mám taký dojem, PETER, že si to špatne vysvetľujete. Čo sa týka toho "...DAVNO PRADAVNO KDE TATEKTO VECI NEEXISTOVALI", tak Vám odporúčam preštudovať si archeoastronautickú teóriu, lebo je dosť pravdepodobné, že nás v pradávnych časoch systematicky navštevovali vyspelé mimozemské civilizácie, ktoré už vtedy disponovali takými vyspelými nie len holografickými projektormi o akých sa nám dnes nemusí ani snívať. Potom by to mohli byť ešte aj chrononauti, cestovatelia v čase (pozemský ale aj mimozemský), pre ktorých by nemal byť žiadny problém hovoriacu techniku trebárs aj z roku 1947 preniesť napríklad aj do trinásteho storočia pred naším letopočtom. Ďakujem aj Vám za komentár.

slovensky

gabriel balaz | 27.09.2014

Naverjacyh

slecna

renata hangurbadzova | 22.08.2014

ja by som rada vedela jak zistime ci nas vedie bozia vola alebo diabol jak prist na to ze mame v srdci pana jezisa a pannu mariu velmi ma to zaujima chcela by som sa obratit na boziu volu

1 | 2 >>

Pridať nový príspevok