Konferencia Phoenix 20-22.6.2014 Zázrivá

22.03.2014 11:24

Pozývame všetkým milovníkov záhad a tajomna, aby s nami opäť otvorili otázky mimozemských civilizácii,

a iných hraničných vied.

 

Vstupné na sobotné prednášky: 10 eur

Pre záujemcov celého trojdňového pobytu, bližšie informácie : savpj@centrum.sk, ufoklubslovensko@gmail.com, info@savpj.org


Havrania 27
027 05 Zázrivá – Veľká Havrania

GPS:
49.297544° N, 19.184945° E

 

20-22.6.2014 Zázrivá

Piatok: 20.06.2014


20:00 - Gabriela Čuláková Slováková - Oravské povesti a mýty

Bádateľka a záhadológička prístupná novým otvoreným myšlienkam. Jedna zo zakladateľov a predseda Slovenskej asociácie výskumu paranormálnych javov o.z. (SAVPJ). Je členom Kpufo Cz, SPS a UKZ. Organizátor konferencií Phoenix a príležitostný publicista. V súčasnej dobe sa zaoberá hlavne zážitkami NDE, OBE, psilógiou, mytológiou a prastarými civilizáciami.

Sobota: 21.06.2014

09:30 - Milan Zacha Kučera - Tajné služby a hľadanie vojnových pokladov

Záhadológ, spisovateľ, monarchista, lovec pokladov. Člen rady KPUFO o. s. so špecializáciou na historické záhady a hľadanie pokladov, člen Fantastic fact clubu a Českej archeoastronautickéj asociáce. Člen skupiny Sowiogórska Grupa Poszukiwawcza a spolupracovník Stowarzyszenie „RIESE" - Poľských skupín snažiacich sa v oblasti Valbrichu o odhalenie tajomstva posledného Hitlerového FHQ. Držiteľ ceny E. E. Kische pro rok 2013 za knihu Největší tajemství třetí říše.
 

11:00 - Mgr. Jan Pavlík - Analýza informácií, ktoré odovzdávajú kontaktéri o iných planétach
 
záhadológ, bádateľ, prekladateľ. Študoval na Prírodovedeckej fakulte obor "Numerická matematika". Puklikuje svoje úvahy v rôznych novinách, časopisoch a internete. Od r 2000 je organizátorom v Čr stretnutí milovníkov záhad, neskôr v spolupráci s Chotěbořským klubom v dvoch rôznych smeroch: záhad a ezoteriky. Prekladá knihy a tiež prednáša na rôznych akciách o mimozemšťanoch a tajomnej histórií ľudstva.


14:00 - Ing. Josef Purkrt - Ako zmerať nezmerateľné


Vyštudoval technickú kybernetiku a dlhé roky pracoval vo výskume a vývoji. Bádateľ, publicista, záhadológ. Oblasť, ktorej sa neustále venuje sú merania neočakávaných fyzikálnych javov u menhirov a iných kamenných štruktúr a miest. V súvislosti s tým pracuje na vytvorení komplexného inteligentného meracieho systému pre tieto účely. Od r. 2002 je predsedom FFC Fantastic Facts Club a tiež každoročným organizátorom konferencii Sfinga na hrade Houska.

15:30 - JuDr. Jiří Kult - UFOlógia vo Francúzsku


Bádateľ s otvorenou mysľou, občiansky právnik, prekladateľ kníh, novinár, publicista. Hovorí plynule Anglicky, Francúzsky a Nemecky. Prednáša o astronomii, paranormálnych javoch a o fenoméne súvisiacom s UFO. Je členom Francúzskej akadémie ufologických štúdií. Zaujíma sa o experimentálnu psychológiu, okultné javy a hlavne parapsychologiu. Je odborníkom na agrosymboly v obilí a znalcom paranormálnych javov.

17:00 - PhDr. Rudolf Irša - Megalitická svätyňa v Holíči

Historik, spisovateľ, etnológ venuje sa kultúrnej antropológií a religionalistike. V roku 1988 objavil rondel a prvú svätyňu megalitického typu v strednej Európe. Autor viacerých publikácií o jedinečných kultových kameňoch a skalných svätyniach na Slovensku. Jeden z najlepších odborníkov u nás vo svojom obore.V súčasnosti sa venuje predovšetkým dokumentácii kamenných kultových miest, dejinám Slovenov a ich náboženskému systému.

Nedeľa: 22.6.2014

 

09:30 - Ing. Aleš Rumler - Kozmická civilizácia Atlantída a človek

 

Ing. Aleš Rumler je poradca, liečiteľ, prognostik, publicista. Skôr výskumný pracovník v obore keramických polovodičov, jeden zo zakladateľov Psychoenergetickej laboratórie profesora Kahudy, taktiež liečiteľ a diagnostik, súbežne skúma Bio- pole a iné záhady, o ktorých prednášal v Čechách i v zahraničí. Päťdesiaty člen Svetového klubu senzibilov. Už v roku 1980 obhajoval pred lekárskou komisiou štúdiu PEL, nazvanú Výskum porúch aury ľudského tela k včasnej diagnóze. Vedľa predstavení svojich metód liečenia úspešne preukázal, že sa dá podľa aury diagnostikovať.


ZMENA PROGRAMU VYHRADENÁ!


 

 

Registrácia účastníka

Vyplňte prosím nižšie uvedené údaje:

Diskusná téma: Konferencia Phoenix 20-22.6.2014 Zázrivá

ugg paris https://www.insightltda.com/

RonaldLync | 22.10.2014


Pridať nový príspevok