Je na Slnečnicových semienkach zašifrované posolstvo pre ľudstvo od starej mimozemskej civilizácie ?

25.05.2012 18:56

Kybernaut

V jednom Českom papierovom časopise zameranom na ufológiu, paranormálne javy a iné záhady, nepamätám si už presne v ktorom, pravdepodobne to bolo v časopise ...

"Fantastická fakta"

..., ale nie som si istý (na takom hrubom čiernobielom papieri to bolo), som dávnejšie čítal zaujímavú teóriu, ktorú si doteraz pamätám. Dlho som nad ňou rozmýšľal a bádal v tej oblasti a musím sa priznať, že je mi dosť sympatická a považujem ju aj za pravdepodobne pravdivú.

Preto moji milí čitatelia tohto môjho článku, sústredene čítajte ďalej, lebo vás práve idem oboznámiť o tejto šokujúcej teórii.

 

Slnečnica.

 

Tá teória sa týka rastliny s latinským názvom "Helianthus annuus", ktorá je aj u nás dobre známa pod názvom "Slnečnica ročná".

Hľa, tu je na obrázku:

Táto teória tvrdí, že Slnečnica ročná je nejakou starou mimozemskou civilizáciou v našej dávnej minulosti geneticky vypestovanou a upravenou rastlinou a sú v nej dokonca matematickou formou vložené a zašifrované informácie a posolstvá pre terajšie vyspelé ľudstvo, ktoré by tie informácie už dokázalo dešifrovať, prečítať a rozumieť im.

 

Heliotropiznus.

 

To, že je Slnečnica ročná heliotropická, čiže otáča sa za Slnkom, vraj nie je žiadnou náhodou a mimozemský genetický inžinieri tým chceli akoby poukázať na Slnko. Už len samotný vzhľad kvetu Slnečnice je podobný Slnku alebo hviezde.

 

Slnečnica a Slnečné panely.

 

Pravdepodobne tým bolo myslené čerpanie energie zo Slnečného žiarenia, lebo tak isto sa za Slnkom otáčajú aj dnešné solárne (fotovoltaické) články kolektorov slnečných elektrární, ktoré zo Slnečného žiarenia energetickou transformáciou (fotoelektrický jav, premena svetelnej energie na elektrickú energiu) vyrábajú elektrický prúd.

Je pravdepodobné aj to, že samotná Slnečnica dokáže premieňať Slnečné žiarenie na energiu ale nie až tak moc na elektrickú ale skôr na bioenergiu. Je možné aj to, že jej akoby "technológiu" získavania bioenergie z energie Slnečného žiarenia by sa dala metódou "know-how" odkukať od tejto zaujímavej rastliny.

 

Niečo pre bionikov.

 

Preto touto cestou odporúčam, aby Slnečnicu skúmali aj bionici. Bionika je odkukávanie technológii z prírody. Je to relatívne nový a úžasný vedecko-technický odbor, ktorý sa ako keby snažil prírode/Stvoriteľovi/Bohu kradnúť techniku a patenty z prírody, aby sa dala tak všeobecne aplikovať a využívať. Vedzte, že už len to, že sa Slnečné panely otáčajú za Slnkom aby získali čo najviac energie, sa odkukalo práve z heliotropizmu Slnečnice ročnej ako to aj tieto obrázky, ktoré som získal z internetu, jasne prezentujú.

Je možné, že by sa skúmaním Slnečnice dalo všeličo zaujímavé od nej odkukať a využiť napríklad aj na vylepšenie a zdokonalenie súčasných slnečných elektrární a Slnečných panelov.

 

Nové vynálezy a patenty odkukané zo Slnečnice.

 

Ako aj táto fotografia dokazuje, tak to už aj niektorý technický vývojári a bionici využívajú a ja tu nepíšem iba také nejaké hlúposti do prázdna.

Takéto Slnečnici podobné solárne panely majú v Texaskom meste Austin. Kliknite do obrázka, vyskočia vám bližšie informácie o tom. Oni asi po čase sami zistia a poniektorý to už ako vidím aj zistili, že najideálnejší je tvar Slnečnice, že nás už niekto dávno predbehol a biotechnologicky tú techniku aplikoval do Slnečnice.

 

Tu je ďalší príklad. Toto je hudobný CD prehrávač, ktorý čerpá energiu zo Slnečného svetla a aj jeho dizajn tvaru sa podobá Slnečnici a očividne ňou bol jeho tvorca, Portugalský dizajnér, pán Ricardo Baiao inšpirovaný:

Tento krásny a unikátny CD prehrávač nemá žiadny kábel do elektrickej zástrčky, lebo ho vôbec nepotrebuje, stačí mu iba svetlo na získanie potrebnej elektrickej energie.

Aj na tejto webovej stránke sú zaujímavé bionicko-dizajnérske koncepty slnečných panelov:

https://burb.tv/view/Solar_forest

Aj to, že to robí obyčajný tieň, je celkom praktická vec.

Takže ako vidieť, mnohý bionoci sa už činia v tejto oblasti a im to už neskoro radím, lebo na tom už dávno pracujú a kadečo odkukávajú od Slnečnice, čiže od ich asi aj mimozemských tvorcov.

 

Len taká malá Kybernautova poznámka o Stvoriteľovi.

 

Mimochodom, spomeniem to iba tak okrajovo a stručne, že už len samotná existencia mladého vedecko-technického odboru "Bionika" a to, čo doteraz zistila a od prírody odkukala, sa kľudne môže považovať za ďalší nepriamy dôkaz existencie Stvoriteľa vesmíru, akéhosi dizajnéra prírody. Tá úžasná technológia v prírode sa tam určite nedostala iba tak náhodne, ale ju tam dozaista niekto veľmi vyspelý vložil. Tento fakt je skutočne na zamyslenie, čo poviete ? Poslaním tohto článku ale nie je hľadanie dôkazov existencie Boha (o tom možno inokedy), takže sa vráťme k našej Slnečnici a pokračujme ďalej.

 

Zarážajúco presná geometria a matematika v kvete Slnečnice.

 

Kvet Slnečnice ročnej je v strede zarážajúco geometricky presne usporiadaný. Tie semienka sú tam zoradené tak, že vytvárajú dvojtú špirálu.

Tie dve špirály sú do seba akoby zapletené a idú striedavo jedna proti druhej do protismeru, že jedna sa točí do prava a druhá do ľava.

Sú tam aj iné dve špirály, ktoré vytvárajú dva rady menších a väčších špirál. Tá väčšia rada špirál sa skladá z 55 radov Slnečnicových semienok a druhá z 34 radov semienok a pri každej Slnečnici je to presne tak isto, čo tiež asi nebude náhoda. Na tomto obrázku je zvýraznená tá menšia špirála, kde môžete napočítať presne 34 radov semienok:

Oproti tomu je 55 hustejších radov špirál, ktoré už na obrázku nie sú zvýraznené Pod obrázkom je rad čísel, ktoré možno mnohý už dobre poznáte. O čo sa jedná, vysvetlím zachvíľu. Na obrázku si všimnite aj to, že v strede to má ako keby dieru a podobá sa to na disky, o ktorých budem písať neskôr v závere článku.

 

Fylotaxia a gény.

 

Touto dvojtou špirálou je pravdepodobne myslená genetická dvojtá šroubovnica DeoxyriboNukleovej Kyseliny=DNK (po anglicky DNA).

Je zaujímavé aj to, že aj mnohé iné rastliny v prírode majú také podobné genetické dvojté špirály vo svojich kvetoch ale aj v usporiadaní listov.

Nazýva sa to ako "fylotaxia". Ja to považujem za ďalší dôkaz pravdivosti filozofického učenia, takzvaného "Hermetizmu", že "čo je v malom, tak to isté je aj vo veľkom" a naopak. V malom je to v génoch a to isté je aj vo väčšom meradle, v špirálovitom usporiadaní listov a kvetov.

 

Obojsmerne sa točiaca špirála na mechanizme z Antikythéry.

 

Na zadnej strane vyše dvetisíc sto rokov starého mechanického astronomického počítača z Gréckej Antikythéry mal vraj ciferník takúto špirálovú štruktúru, ktorá sa točila jedným smerom a potom zrazu na druhú stranu:

S tými obojsmerne sa točiacimi špirálami sa ľuďom aj pred tisícročiami podarilo všeličo vyjadriť. A keď to už vtedy dávno dokázali primitívny ľudia, tak prečo by to nemohli dokázať aj príslušníci vyspelej inteligentnej mimozemskej civilizácie ?

 

Mini záhradka v kvete Slnečnice.

 

Zaujímavá je aj samotná štruktúra Slnečnicového kvetu. Tam v strede, kde sú semienka, tak to je niečo ako miniatúrna záhradka, kde rastú mini kvietky, akoby husto zasadené jedna vedľa druhej.

Každé jedno semienko je ako keby jeden samostatný maličký kvet a sú tam ako sa hovorí, "nahustené ako sardinky". Dalo by sa tvrdiť, že to sú všetko kvety v jednom veľkom mega kvete. A podľa počtu tých jadierok je tých mini kvetov naozaj veľa, že vraj ich je presne 1618 alebo 2618, to záleží od veľkosti kvetu. Číslo 618 sa tam opakuje, všimli ste si ?

 

V Slnečnici sú zakódované dokonca aj Fibonacciho čísla a nechýba tam ani zlatý rez a zlatý uhol.

 

Ako som už spomenul, Slnečnicový kvet má tak geometricky presne usporiadané semienka, že vytvárajú dve proti sebe idúce rady špirál, ktorých je jedným smerom 34 a druhým smerom 55. A vedeli ste o tom, že čísla 34 a za ním hneď idúce číslo 55 patrí do Fibonacciho radu čísel ?

Fibonacciho rad čísel je nasledovný:

0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, 1597, 2584, 4181, 6765, a tak ďalej.

Tie maličké na husto usporiadané kvietky, ktoré keď dozrejú, tak sa premenia na jadierka, sú v kvete Slnečnice ročnej usporiadané podľa pomeru 55/144 alebo 89/144. Aj tieto čísla nájdete na tom zozname čísel od matematika Leonarda Pisana, prezývaného ako Fibonacci. A sú tam aj menšie protichodné rady špirál v ktorých sa nachádza 5, 8 alebo 13 radov semienok/kvetov. To sú taktiež čísla z Fibonacciho radu čísel ! A hádam nemusím pripomínať ani to, že semená v kvete Slnečnice ročnej sú zoradené aj podľa princípu zlatého rezu, lebo Fibonacciho rad čísel je úzko prepojený zo zlatým rezom. Fibonacciho rad čísel je vlastne ako keby číselné vyjadrenie zlatého rezu. A poznáte aj toto univerzálne číslo zlatého rezu ?

1,6180339887498948...

Pozrite sa na tento výpočet:

1,6180339887498948 x 34 (menšia špirála) = 55,0131556175 (väčšia špirála)

Tých mini kvietkov, tých semienok v kvete Slnečnice je vraj 1618, čo je tisíc násobok čísla zlatého rezu. Takže tie semienka, čiže minikvety v Slnečnicovom kvete sú matematicky úplne presne zoradené podľa prísnych matematických pravidiel. Zistilo sa napríklad aj to, že v tej špirále je každé jedno semienko v kvete Slnečnice posunuté o ...

137,5 °

... k svojmu najbližšiemu susedovi a to je zlatý uhol, iné vyjadrenie zlatého rezu. Kto si myslí, že to je náhoda ? Nevyzerá to skôr tak, že sa s genetickou výbavou aj tejto rastliny niekto dosť vyspelý pohral a zariadil, aby to takto matematicky presne rástlo ?

 

A to najlepšie som si nechal na koniec.

 

Čiarové kódy na Slnečnicových semienkach.

 

Pozrite si tieto fotografie semienok Slnečnice ročnej:

Nič vám tie čierne čiarky na bielom pozadí na škrupinkách Slnečnicových semienok nepripomínajú ?

Ani náhodou vám to nepripomína takýto čiarový kód ?

Ak má niekto čítačku čiarových kódov, tak odporúčam robiť s ňou experimenty s takýmito semienkami zo Slnečnice. Aj nejaký kryptológ, či matematik by to mohol lepšie preskúmať.

Je totiž pravdepodobné, že na škrupinkách týchto Slnečnicových semienkach sú matematicky zakódované informácie od mimozemskej civilizácie.

Neviem ako vám, ale mne to dosť pripomína čiarový kód známy na obaloch vyrábaných a predávaných produktov.

 

Lolladoffov kotúč a kotúče z Baian-Kara-Ula.

 

Ako nepriamy dôkaz alebo indíciu toho, že v tých semienkach zo Slnečnice ročnej sú matematickou cestou zašifrované informácie a posolstvo pre súčasné ľudstvo od vyspelej mimozemskej civilizácie, môžem uviesť tento asi dvanásť tisíc rokov starý kamenný disk z Nepálu, ktorý objavil poľský (alebo Ruský ?) profesor Sergej Lolladoff.

Pán profesor Lolladoff tvrdil, že tento veľmi starý a vzácny kamenný disk kúpil v roku 1945 od domorodcov v obci Mussoorie, v Uttarákhande v severnej Indii. Disk má priemer 22,9 centimetrov, hrúbku päť centimetrov a váži trinásť aj pól kilogramov.

Podľa Lolladoffovho názoru je tento disk rovnako starý ako 716 záhadných kamenných diskov z Čínskeho pohoria Baian-Kara-Ula (GPS súradnice: 32°27'15.63"N 94°35'24.09"E), ktoré tam objavil pán doktor Karyl Robin-Evans z Veľkej Británie (1914-1974-profesor etnológie z Oxfordskej univerzity) a jeho disk má aj rovnaký pôvod. Tento disk, rovnako ako aj tie ostatné, nájdené v Čínskom pohorí Baian-Kara-Ula, podľa Lolladoffa a Robin-Evansa pochádza od takzvaných "Dropov" (Dzopov), mimozemšťanov pochádzajúcich z hviezdneho systému Sírius.

Podľa tých ostatných 716 diskov pred dvanásť tisíc rokmi so svojou inoplanetárnou mimozemskou kozmickou loďou núdzovo pristáli v pohorí Baian-Kara-Ula v Číne a zanechali po sebe kostry svojich tiel, záhadné kamenné disky podobné súčasným CD a DVD platniam (aj s dierami uprostred), špirálovite popísané mimozemským písmom a iné artefakty. Vraj sa tam našlo aj takéto staré mŕtve telo mimozemšťana, Dropu:

Podobá sa na tú postavičku na disku.

 

Nech mi nikto netvrdí, že ten disk nemá nič spoločné so Slnečnicou.

 

Všimnite si na tomto disku tie dve špirály. Už v tomto článku som hore vyššie písal o dvojitých špirálach v usporiadaní maličkých kvetov v kvete Slnečnice ročnej, ktoré môžu symbolicky vyjadrovať dvojitú šroubovnicu DNK. Jedna špirála na disku, tá, kde je iba také akoby prázdno, že tam akoby nič nebolo, je dlhšia ako tá druhá, menšia a menej krát obtočenejšia špirála. V tej kratšej špirále sú nakreslené rôzne živočíchy ako chameleón, dve chobotnice alebo jednobunkové mikroorganizmy s ôsmymi bičíkmi a veverička, je tam aj mimozemsky vyzerajúce písmo, potom niečo podobné, čo vyzerá ako lietajúci tanier s čiarou uprostred a nakoniec je tam záhadná veľkohlavá bytosť vyzerajúca ako mimozemšťan.

Menšia špirála podľa mňa symbolizuje hmotný svet, sú tam živočíchy, písmo, hmotná bytosť z mäsa a kostí a tak podobne. Väčšia špirála, kde je akoby prázdno, podľa môjho názoru symbolizuje iný nehmotný svet, duchovno, astrálny svet, informačné morfogenetické pole, je to proste nejaká iná a vyspelejšia dimenzia, paralelný vesmír, hyperpriestor, má to mnoho názvov. No ale podobne aj Slnečnica má vo svojom kvete podobné dve špirály, jednu väčšiu a druhú menšiu. To asi nie je náhoda, že sa tie špirály na tomto takzvanom "Lolladoffovom disku" a v kvete Slnečnice na seba tak nápadne podobajú, však ?

Ako som už spomenul, tá dlhšia a viac krát obtočenejšia špirála na disku, kde je akoby prázdno, je podľa môjho názoru symbolicky vyjadrený iný časopriestor, hyperpriestor, hyperdimenzia, pravdepodobne sa jedná o nejaké informačné pole alebo astrálny svet, či také niečo podobné. Možno je to morfogenetické pole, morfická rezonancia, niečo ako kyberpriestor, sú tým akoby myslené informácie alebo myšlienky od mimozemšťanov. Prezrádza to záhadná, mimozemsky vyzerajúca humanoidná postavička, ktorej hlava - v ktorej sú samozrejme mimozemské myšlienky, čiže informácie, poznatky - akoby prešla, či prečnievala práve do tej druhej, dlhšej špirály ako keby tak bolo symbolicky vyjadrené to, že práve tam v tom prázdne, sú ich myšlienky, že sú tam informácie od nich.

Myšlienky, alebo informácie sú predsa neviditeľné a nehmotné, tak z toho dôvodu tam v tej dlhšej a viac obtočenejšej špirále na disku akoby nič nie je, že je tam ako keby prázdno, alebo nič. Nič tam ale rozhodne nie je, lebo podľa mňa sú tam symbolicky vyjadrené informácie pochádzajúce z hlavy mimozemskej bytosti. Sú tam informácie od nich, od vyspelej mimozemskej civilizácie a sú určené pre nás a celé to vedie do stredu toho Lolladofovho disku, ako keby sa to všetko zhromažďovalo v tom strede.

 

V strede disku je predsa Slnečnica !

 

Čo to tam ale je v tom strede ? Všetci, čo to skúmajú, si myslia, že je to Slnko, hviezda, stred Slnečnej sústavy alebo stred galaxie, čo sa podľa mňa tý všetci mýlia, lebo je to niečo iné. To v strede disku, podľa môjho názoru nie je žiadne Slnko ani hviezda alebo stred galaxie, ale je to práve že kvet Slnečnice ročnej, ktorá sa na Slnko podobá nie len svojim názvom.

Áno, je to predsa naša Slnečnica, čo to nevidíte ? Jasne tam v strede vidieť aj semená v kvete Slnečnice, že je to tam také typicky zrnité. A práve okolo Slnečnice sú takmer okolo celého jej obvodu symbolicky vyjadrené a pre nás určené informácie, pochádzajúce z hlavy mimozemšťana. Presnejšie v jej maličkých kvietkoch, na čiarkovaných obaloch jej semenienok, sú obsiahnuté informácie od mimozemských bytostí. Slnečnica je zobrazená v strede disku aj z toho dôvodu, lebo práve kvet Slnečnice ročnej má byť akože tak symbolicky stredobodom záujmu, že práve v Slnečnici sú genetickou cestou v čiarových kódoch na obaloch jej jadierkach zakódované všetky tie informácie o chameleónoch, chobotniciach alebo jednobunkových organizmoch, o samotných mimozemšťanoch, veveričkách a tak podobne. Všimnite si, že sa tá menšia špirála aj s tými všetkými obrázkami, symbolmy, možno mimozemskou postavičkou a možno aj mimozemským písmom, akoby tak symbolicky vlievala do stredu disku, čiže do vnútra Slnečnice. Pravdepodobne mimozemský a dosť inteligentný a vyspelý tvorcovia toho disku nám iba tak zhruba naznačili, že o čom všetkom do čiarok na obaloch jadierkach Slnečnice vložili svoje cenné informácie a poznatky určené pre nás. Čo iné to môže symbolicky vyjadrovať ? Ten veľmi starý a záhadný kamenný disk doslova rozpráva prostredníctvom symbolov, čo to ľudia nevidíte, že to poukazuje na cenné informácie obsiahnuté v rastline Slnečnica ročná ?

 

Na disku je dokonca nakreslené aj Slnečnicové semienko s čiarkou.

 

Všimnite si na disku napríklad aj to niečo diskovité s čiarou v strede v tej kratšej špirále, čo sa nachádza medzi ako keby mimozemským písmom. Niektorý to považujú za lietajúci tanier a je tam aj taká jedna čiara uprostred a pripomína to tak trochu aj ženský pohlavný orgán. Hahaha. No omyl, chlapci a dievčatá, dámy a páni. To podľa mňa rozhodne nie je žiadna mimozemská kozmická loď IAC diskovitého tvaru, nie je to žiadny lietajúci tanier, nič také ani tomu podobné to asi nebude.

Pravdepodobne sa totiž jedná o jedno semienko zo Slnečnice a tá čiara uprostred symbolicky vyjadruje, že sa máme zaoberať práve tými čiernymi čiarami na bielom povrchu obalov jadierok zo Slnečnice, lebo presne tam sú v tých čiarových kódoch matematicky zašifrované informácie od "nich".

 

Treba zistiť, že ako to treba správne čítať.

 

A tie presné matematicky dvojté špirálovité zoskupenia semienok v kvete Slnečnice a matematika okolo zlatého rezu, zlatého uhla, Fibonacciho radu čísel a tak podobne, ako keby bola kľúčom k správnemu postupu, že ako máme rad za radom načítavať čiarové kódy jednotlivých semienok zo Slnečnice. Ako keby v tom bol nejaký presný matematický poriadok, alebo dešifrovací kľúč na správne čítanie posolstva.

Celý ten Lolladoffov disk takou akoby symbolickou rečou doslova "rozprával", že nejaká pre nás neznáma a stará mimozemská civilizácia do jadierok Slnečnice ročnej prostredníctvom matematických kódov v podobe čiernych čiarok zašifrovala cenné informácie pre nás, súčasné ľudstvo, ktoré by tie čiarové kódy na obaloch jadierok zo Slnečnice už dokázalo správne dešifrovať, prečítať a možno im aj rozumieť. Slnečnicu tí mimozemšťania tak geneticky naprogramovali, aby na škrupinkách jej jadierkach boli takéto čiarky v ktorých sú matematicky zakódované cenné informácie pre súčasné ľudstvo:

K tým informáciám by sa možno dalo aj tak zložitejšie dostať, že by sme sa "spýtali" génov Slnečnice, že ktoré informácie majú vložiť do tých čiarových kódov na škrupinkách jej jadierok.

 

Nie náhodou po špirále to treba postupne načítavať ?

 

Samotné špirály v Slnečnici ale aj na Lolladoffovom disku sú možno aj súčasťou dešifrovacieho kľúča, lebo vyjadrujú asi to, že ako správne postupne po tých špirálach máme načítavať jednotlivé čiarové kódy z obalov jadierok z kvetu Slnečnice. Možno práve táto fotografia poukazuje na to, že ako treba správnym postupom načítavať čiarové kódy na semienkach zo Slnečnice:

Dosť sa to podobá aj na tie ostatné kotúče z Číny. Hlavne s tým otvorom v strede.

Viete o tom, že na tých kotúčoch z pohoria Baian-Kara-Ula bolo do špirály neznámym písmom, pravdepodobne mimozemským, niečo napísané ? To asi tiež nebude náhoda, že ? Ono sa to kadejakými špirálami len tak hemží.

Aj tento obrázok ako keby poukazoval na správny špirálovitý postup, ako načítavať tie jednotlivé čiarové kódy z jadierok Slnečnice:

Tie dve špirály pravdepodobne vyjadrujú to, že ako postupne treba jednotlivé semienka vyberať z kvetu Slnečnice a načítavať tie ich čiarové kódy nachádzajúce sa na ich obaloch, ktoré mnohý iba tak bezmyšlienkovite vypľúvame pri ich lúskaní. A pri tom lúskaní sme celý ten čas ani netušili, že aké cenné informácie v nich môžu byť zašifrované. Takže milí čitatelia, pri najbližšom lúskaní tých Slnečnicových jadierok si spomeňte na informácie obsiahnuté v tomto mojom článku a možno aj v tých samotných semienkach. Na Lolladoffovom disku, na diskoch nájdených v Čínskom pohorí Baian-Kara-Ula a v špirálach v Slnečnici je pravdepodobne aj dešifrovací kľúč na tie čiarky na obaloch jadierok zo Slnečnice. Tie záhadné staré kamenné disky, pravdepodobne mimozemského pôvodu, je niečo ako manuál a zároveň možno aj dešifrovací kľúč na úspešné prečítanie posolstva pre ľudstvo od jednej mimozemskej civilizácie, ktorá pre nás takýmto fantastickým spôsobom geneticky preprogramovala Slnečnicu, že na škrupinkách jej semienok sú čierne čiarové kódy na bielom pozadí, ktoré stačí len podľa správneho postupu načítať a matematicky dešifrovať.

Dúfam, že aspoň v tom dlho očakávanom roku 2012, v ktorom sa očakávajú revolučné zmeny, kadejaké konce časov aj podľa Majského kalendára, proroka Nostradama a tak podobne, to niekto už konečne prečíta a dešifruje. Tak sa smelo pusťme do dešifrovania, aby sme to stihli, lebo času je málo.

 

Slnečnica a kruhy v obilí.

 

Niektoré agrosymboly, či piktogramy na poliach sa podobajú na kvety Slnečnice. Spomeniem zopár príkladov.

Riva Presso Chieri (Poirino), Taliansko, 20. jún 2011. Kliknite do obrázka, zaujímavé veci sa o tomto piktograme zistili.

 

 

 

Svoje názory prosím vás píšte pod článok do diskusie.

Ďakujem vám za pozornosť.

Kybi.

Obrázky k článku




Lolladoffov kotúč. Je asi 12 000 rokov starý. Vraj niekomu náhodne vypadol z rúk na dlážku a už to vyzeralo tak, že sa rozbije ale nič sa mu našťastie nestalo. No ale to, čo nasledovalo tesne po páde na tvrdú dlážku, každému, kto tam bol, vyrazilo dych. Disk vraj po páde na tvrdú zem zarezonoval podobne ako gong a vraj ten disk vtedy niečo povedal, že vraj to po spadnutí začalo rozprávať nejakou neznámou rečou. Zopakovať sa to už nikto neodvážil, lebo sa všetci báli, že by sa disk mohol poškodiť. Niekto iný potom do toho kadečím búchal aby to rezonovalo a vraj skutočne to vtedy rozprávalo neznámou rečou.


Jeden zo 716 diskov z pohoria Baian-Kara-Ula. Neskôr sa vraj zistilo, že tie disky majú okolo seba nejaké zvláštne magnetické pole. Že vraj podobne ako naše staré počítačové diskety, mali aj tieto disky okolo seba magnetické pole, v ktorom mohli byť nejaké počítačové informácie. Vedci, ktorý to zistili a skúmali to, vraj špeciálne pre tie disky zostrojili disketovú (floppy) mechaniku, prispôsobenú na veľkosť a tvar tých kamenných diskov a napojili to na počítač a boli vraj šokovaný, lebo tam vraj skutočne boli nejaké počítačové dáta od mimozemskej civilizácie Dropov. To, že čo konkrétne tam bolo, to sa už žiaľ neprezradilo.


Kotúče Dropov z pohoria Baian Kara Ula skúmali aj Čínsky vedci a toto je výsledok ich röntgenových presvecovaní, aby sa zistila vnútorná štruktúra tých diskov. Všimnite si, že akú špirálu to má vo vnútri, že ako sa podobá na špirálu v kvete Slnečnice. Vysvetlí mi niekto, že prečo tie disky tak nápadne poukazujú na Slnečnicu ?


Iný podobný starý disk. Aj tu v strede disku vidieť také zúbkované niečo, čo pripomína jadierka vo vnútri kvetu Slnečnice.


A na záver trocha humoru. Ako na tejto fotomontáži vidieť, tak aj naši čiernejší spoluobčania disponujú slnečnými panelmi, ktoré sa otáčajú za Slnkom ako Slnečnica. :)

Diskusná téma: Je na Slnečnicových semienkach zašifrované posolstvo pre ľudstvo od starej mimozemskej civilizácie ?

Dristy

jozko | 09.02.2015

Bohapuste dristy...

Pridať nový príspevok